Prima service en aardig geholpen

Zeer goede ervaring met deze tandarts. Kundig en met humor geholpen.

Altijd wordt ik op mijn gemak gesteld met een lach en humor

Tandartsbezoeken zijn niet mijn favoriet en ondanks mijn angst weten zowel de assistente en de tandarts zelf, mij met een lach en humor op mijn gemak te stellen! Super geduldig. Dus dank daarvoor!

Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en bekwaam

Ik zie er altijd heel erg tegenop om naar de tandarts te gaan omdat ik in mijn verleden hele nare ervaringen heb opgedaan bij mijn vorige tandarts. Gelukkig weet Kruitbosch mij altijd goed af te leiden en gerust te stellen en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Bovendien zijn de tandartsassistenten ook altijd heel erg vriendelijk waardoor ik mij meer op mijn gemak voel. In de praktijk van Kruitbosch weet ik dat ik in goeie handen ben.

Tandarts is lief en geduldig voor me. Hij speelt in op mijn angsten en stelt mij gerust omdat ik ook nog heel zenuwachtig ben. Assistentes zijn gezellig en spraakzaam. Ben dik tevreden over de service!! Zeker aan te bevelen.

Heel tevreden

Vriendelijke en kundige mensen. Prettige sfeer en altijd goede voorlichting over de behandeling.

Super fijne tandarts

Super fijne tandarts. Vriendelijk en kundig. Assistenten ook allemaal even vriendelijk en kundig. Voor mij geen andere tandarts.

Proffesioneel

Vakkundig en zeer goede tandarts en heel vriendelijk

Is een goede tandarts

Ben heel erg tevreden met de tandarts, ze zijn vriendelijk en hij maakt zijn werk heel goed

Top tandarts

Als je spoed hebt heeft altijd tijd voor je

De tandarts en zowel de assistentes zijn goed in hun werk. Altijd even een praatje en een grapje. De omgang met de kinderen is ook uitstekend. Ze hebben veel geduld en nemen de tijd voor je.

Hel hoef

Wordt altijd heel vriendelijk geholpen, op je gemak gesteld en eerlijk en heel belangrijk een heel goede tandarts.

Fijne, deskundige tandarts

Ben blij met deze tandarts. Hij stelt me op mijn gemak, is vriendelijk en deskundig. Zelfs mijn verhuizing 50 km verder is geen reden om van tandarts te wisselen.

Om contact te krijgen is soms wat moeizaam, maar dan wacht ik of probeer het nog en nog een keer. Verder... een fijne praktijk.

Goede service uitleg van dingen top

Gezellig

Goed bezig!

Een hele fijne Tandarts.

Hij neemt altijd de tijd , ook voor oplossing(en). En als persoon, rustig, kundig en maakt tussendoor grap(je), heel gemoedelijk.

Soepel.

Wordt goed voor je gezorgd bij de tandarts.

Altijd gezellig

Niet mijn favoriete plek om te bezoeken, maar zeker op een bepaalde manier toch leuk!

hij is altijd duidelijk en eerlijk en altijd antwoord op mijn vragen hij maakt altijd grapjes tussen door dan kom je de tijd ook wat makkelijker door aardige assistentes relaxte gemoedelijke sfeer

Super fijne tandarts

Hij neemt de tijd voor je, als je angstig bent stelt hij je altijd gerust. Geen hoge kosten maar absoluut kwaliteit. Fijne vind ik dat je altijd de zelfde tandarts hebt die je ook persoonlijk leert kennen.

Ik ben al 20 jaar bij deze tandarts en ik heb nooit problemen gehad. Meneer kruidbosch zelf is heel aardig ik kan goed met hem vinden hij maakt altijd een grapje als ik daar een afspraak heb. Als je vragen hebt dan vertellen ze gelijk en als je bang bent dan doen ze het rustig aan met je en ze vertellen aan je wat er gaat gebeuren als je het wil weten. Ik zeg het is een top tandarts

Ik heb het al jaren naar mijn zin bij Kruitbosch

Ik heb het al jaren naar mijn zin bij Kruitbosch

Top tandarts marcel . En de tandarts assistente.

Vriendelijk en professioneel

Erg vriendelijk personeel, goed en snel geholpen

Kundig, vriendschappelijk, gewoon..

Ik wordt altijd kundig, vriendschappelijk en als een gewoon mens door een gewoon mens behandeld. Niks geen air over zich, altijd in voor een geintje en daarnaast verstaat hij zijn beroep als zeer kundig. Legt alles in eenvoudig Nederlands duidelijk uit. Mag ook van zijn assistenten gezegd worden.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden