Moet ik nog even afwachten ,eerst het eindresultaat.

Uw assistente was handig en zeer vriendelijl zo ook de receptioniste deze beide mensen verdienen 5 sterren

Prettige praktijk

Het is een kundige en vriendelijke tandarts. Ik ga er nooit met tegenzin heen. Ook zijn de assistenten zeer vriendelijk. Kortom een goede praktijk

Prima behandeling

Prima behandeling en prima mens

Kundig en heel vriendelijk

Ik ben altijd erg zenuwachtig, maar en Marcel Kruitbosch en assistenten zijn super lief en nemen daar ook echt de tijd voor.

hartelijk, meedenkend goede behandeing

Super gezellige tandarts!

Deze tandarts stelt me echt gerust. Mijn angst is enorm verminderd.

Zeer snelle en vriendelijke behandeling en duidelijkheid.

Zeer snelle en vriendelijke behandeling en duidelijkheid.

Heel klantvriendelijk

Marcel is een held

De eerste en enige tandarts die mijn tandartsangst tot een minimum weet te beperken. Sterker nog: er wordt veel gelachen! Echt heel waardevol. Bedankt. Oja en niet onbelangrijk: ontzettend kundig!

Altijd vriendelijk en begripvol

Bij tandarts Kruitbosch is er altijd ruimte voor een praatje en een grapje, waardoor de sfeer altijd prettig is. De controles worden goed uitgevoerd en er wordt uitgelegd wat er gebeurt. Bij spoedgevallen word je gehoord en kun je snel terecht. Verder krijg je voldoende informatie om je gebit goed te verzorgen. Ik ben zeer tevreden!

De beste tandarts die ik ooit heb gehad

Vakkundig , humoristisch en altijd vriendelijk

Zeer goed een minpunt

Zeer goed. Altijd fijn en gezellig. Het enige nadeel is dat assistente dingen doet zonder dat je weet dat daar een rekening achter vandaan komt. Voor de rest prima

Goed, vakkundig en humoristisch

Mijn ervaring met Kruitbosch zijn vanaf het begin altijd goed geweest. Hij is duidelijk in zijn behandeling en altijd prettig in de omgang.

Contact belllen

Ik vind dat tandarts echt top ,alleen bellen om een afspraak vind ik wel moeizaam dat je voor bepaalde tijd kan bellen inplaats dat je bijv altijd kan bellen om een afspraak af te zeggen of in te plannnen vind ik heel moeizaam gaan hopelijk dat jullie beter bereikbaar zijn voor de klanten groetjes E

Tot tandarts

Marcel Kruidbosh is een top tandarts. Heel vriendelijk met kinderen met angst, geduldig , grappig, heel ervarend in deze opleiding. Waar hij iets heeft gemaakt krijg je nooit weer pijn. Geweldige tandarts.

Goed.

Prima tandarts, assistenten en mondhygienisten !!!!

Marcel voert de behandelingen met souplesse uit.

Er is aandacht voor de mens achter de patient.

Er wordt echt contact gemaakt (met een beetje humor), zowel door de tandarts als de assistenten.

Professioneel, klantvriendelijk.

Mijn gebit is hier in goede handen.

Tandarts Kruitbosch stelde mij gerust. Leidde mij af door wat te praten over koetjes en kalfjes.

zeer goed

Rustig

Top tandarts

Is altijd in voor lolletje en pakt door waar dat nodig is ga zo door!!!!!

Super geholpen

Vriendelijk, humor

Altijd tijd voor een persoonlijk moment

Prettige sfeer

Over het algemeen ben ik best bang om naar een tandarts te gaan,bij Marcel voel ik me op mijn gemak.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden