heel goed

tandarts Kruitbosch stelt mij altijd gerust, ik ben meestal nogal zenuwachtig. En hij levert vakkundig werk.

Goede ervaring

Is altijd goed

Prima tandarts en leuke assistenten .

O, wat had ik een hekel om naar de tandarts te gaan vroeger. Ik wil niet zeggen dat het een feest is om er naar toe te gaan, maar bij dhr. Kruitbosch is het prima vertoeven in de stoel. Eerst even praatje over de dagelijkse dingen ,en daarbij heeft hij altijd alle tijd. Ik hou daar wel van. En de behandeling zelf, nooit gaan klachten....

altijd gezellig geen stress

hier ga je onstpannen heen en tevreden er weer weg

Toffe tandarts vriendelijke assistentes

Neemt de tijd, houdt rekening met mijn angst en mega gevoelige tanden. Op zijn tijd een grapje erbij, dankzij Marcel durf en kom ik bij de tandarts

Marcel heeft mij ,goed gehulpen over mijn bangheid voor de tantarts.

Marcel heeft mijn tanden goed behandelt, na dat ik bij mijn huidlge oude tantarts durfde ik niet heen. Nu ga ik met plesier naar hem toe. Hij neemt de tijd voor je en legt mij alesuit wat hij gaat doen ,om mij gerust testellen ,asistentes zijn ook heel aardig en behulp zaam Bij deze een leuke grapige tanarts

geen opmerkingen en alles naar wens

We komen al jaren bij tandarts Kruitbosch over de vloer en zowel tandarts Kruitbosch en zijn assistentes zijn top. Er heerst een gemoedelijke sfeer en worden goed geholpen met alles Met vr.groet, Tineke van der mei

Hele fijne tandarts

Fijne tandarts die tijd heeft voor je , en je op je gemak stelt

Leuk

Even mooi praay

Er wordt uitstekend werk geleverd en het contact en de sfeer zijn prima!

Ik kom er al vele jaren. In het begin moest er erg veel herstelwerk worden verricht. Later was alles prima onder controle. Ik ging (en ga) er altijd met veel plezier naar toe. De vakbekwaamheid is (wat mij betreft) geweldig. Tandarts en assistentes zijn heel erg sympathiek. De sfeer is er altijd erg plezierig.

Heel goed

Gezellige man, iedereen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.

Deskundigen

Hier worden wij altijd goed geholpen. Prettige mensen, deskundige tandartsenpraktijk.

Mijn ervaring is uitstekend. Altijd vriendelijk. Ook voor mijn zoon van 9. Doordat er goed en serieus met kinderen om gegaan word, komt er geen angst voor een tandarts. Zeer content mee

Vriendelijke en meedenkende arts en assistentes.

Je kunt open communiceren met de tandarts en assistentes. Ze denken goed mee en zijn erg vriendelijk.

Zeer goede behandelingen, verzorging en zeer patientvriendelijk...

Tijdens de gewoonlijke controle bleken 2 kiezen er slecht aan toe te zijn. Toch geprobeerd beide kiezen te redden. 1 lukte de andere moest uiteindelijk toch getrokken worden, welke op vakkundige wijze werd gedaan. Tevens de complimenten voor de assistenten.

Erg goed geholpen de tantarts en de assistenten namen de tijd om me te helpen

Zie bovenste zin

goed in zijn werk en altijd vriendelijk

het hele team doet het werk goed , en geeft mij advies hoe ik mijn gebit moet onderhouden , ben daar al jaren zeer tevreden over . ga zo door.

Een fijne tandarts

Tandarts Kruitbos is een aardige man Hij kijkt zorgvuldig je gebit na

Prima tandarts. Fijn in contact

Mijn ervaring is dat de afspraken bijna altijd op de afgesproken tijd zijn. De behandelingen worden prima uitgevoerd. Wel een paar keer dat een inleg (kies) later afbrak of uitviel. Verder is het contact vriendelijk en prettig en ben ik ook tevreden over de assistentes

Goede tandarts

Rustige man, vriendelijk, kundig, leuke assistenten, prima

Vriendelijke en capabele tandarts.

Altijd goed gehumeurd. Vriendelijke, zelfs bereid in zijn eigen tijd (zonder extra kosten) naar Blessum te rijden om mijn demente vader te behandelen. Kortom een fijn mens en een goede tandarts.

Geweldige tandarts!

Altijd keurig en op tijd een behandeling gehad. Dhr Kruitbosch zit vol humor, en dat breekt de spanning, althans dat is mijn ervaring.

Zeer prettige, meedenkende en meelevende tandarts met gevoel voor humor

Rustige praktijk met professionele medewerkers, een fijne tandarts en prettige assistentes. Ben naar praktijk Kruitbosch overgestapt omdat mijn vorige tandarts na het rekken van een kies bleef vasthouden aan een brug en een implantaat niet in overweging wenste te nemen. Kruitbosch heeft mijn gebit serieus bekeken, vastgesteld dat een implantaat in feite de betere keus zou zijn, en dit zeer vakkundig geplaatst.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden