Spontane en goede tandarts en personeel

Vriendelijk en deskundig

Zit al jaren bij tandarts Kruitbosch en ben zeer tevreden. Altijd vriendelijk, alles gaat in goed overleg met een duidelijk en deskundig advies.

Uitstekende en humoristische tandarts

Ik heb een hekel aan tandartsen maar deze is anders. Hij is kundig en zorgt ervoor dat je meestal weinig pijn hebt bij de behandeling. Vervolgens is hij vrolijk en maakt grapjes.

Geduldig, vertrouwen

Na een ongeval hier bij de spoeddienst terecht gekomen. Sindsdien overgestapt. Rustige, duidelijke man die precies vertelt wat hij gaat doen. En neemt de tijd voor je.

Vriendelijke en zover ik het kan bekijken kundige tandarts.

Verder niets aan toe te voegen.

Prima ervaringen

Prima, overlegt de mogelijkheden en is in mijn ogen heel kundig. Ga er met vertrouwen heen.

Goed en snel geholpen

Snel geholpen

Altijd top

Fijne, hartelijke en proffessionale medewerkers en een ontspannende sfeer.

Gezellig, prima locatie, leuk met kinderen

De omschrijving zegt het

Goede en leuke tandarts

Je kan altijd snel terrecht

Gewoon een vakman

Altijd goed

Heb een goeie ervaring de tandarts stelt mij altijd gerust en luisterd goed naar mij

Ik ben blij dat Kruitbosch mijn tandarts is hij is rustig en luistert naar je klacht of naar je gevoelens. Sinds ik bij deze tandarts ben ben ik minder angstig en bereid de tandarts mij voor op de behandeling die te wachten staat.

Wij ervaren het altijd als een heel relaxte behandeling.

Sinds een jaar of 10 zijn wij bij Marcel Kruitbosch onder behandeling. Al moesten we eerst wat aan hem wennen en hij aan ons, na een paar keer ging het allemaal zo relaxt, zodat we ons helemaal bij hem thuis voelden en voelen. Een hele fijne, kundige tandarts waar we zeer tevreden over zijn. Ook een groot compliment voor de assistentes, die altijd erg zorgzaam maar ook kundig zijn en een hele goede aanvulling zijn op Marcel.

Vakkundig en goedgeluimd

Sinds een paar jaar overgestapt en zeer tevreden over diagnostiek, werkwijze en vakmanschap. De sfeer is ontspannen en informeel.

Vriendelijke tandarts

Goede tandarts en een nette behandeling

Goed luisterend naar mij

Top tandarts!

Al jaren ben ik regelmatig bij tandarts Marcel Kruitbosch te gast. Hij is vriendelijk en je wordt altijd snel geholpen als er iets aan de hand is. Ook de assistentes zijn zeer fatsoenlijk en zorgzaam. Je bent er in goede handen.

Door slechte ervaringen met tandartsen heb ik er nu een gevonden die geweldig met angst patiënten weet om te gaan. wordt ook precies verteld wat er gaat gebeuren en ook waarom. woon in het midden van het land maar ge speciaal voor tandarts Kruitbosch naar leeuwarden.

Vriendelijk, deskundig en goed verzorgd

Vriendelijk, deskundig en goed verzorgd

Vakkundige tandarts en geweldig team!

Had een gat ontdekt in mijn kies, en ondanks dat ze het heel druk hadden kon ik direct de volgende dag terecht om geholpen te worden. Fantastisch!

Super deskundig en klantgericht!

In noodgevallen kan ik altijd snel terecht. Er wordt goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en ondanks de volle agenda ervaar ik geen haast en voldoende aandacht. Ook fijn om ‘s avonds een afspraak te kunnen maken.

Goede tips en weetjes ik heb nog nooit zo’n geweldig gebit gehad!

Zeer kundige tandarts wat de kaakchirurg niet zag, zag mijn tandarts wel het probleem en verhielp het direct. Super!

Professioneel en vriendelijk.

Duidelijk, eerlijk en professioneel. Beoordelen wensen/vragen van de patiënt, op een manier waardoor je het gevoel krijgt dat ze er echt voor de patiënt staan.

ik ben tevreden over tandarts Kruitbosch

ik ervaar zijn behandelingen als deskundig. èn hij heeft altijd 'n goed humeur..

Deskundig en tegelijk informeel

Al jaren patient bij deze tandarts, ook met mijn kinderen zeer goed ervaring. Moderne technieken en benadering zeer plezierig.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden