Deskundige zorg in een prettige sfeer .

Bij tandarts Kruitbosch voel ik me altijd goed op m'n gemak en voor zover ik kan beoordelen is het een man die verstand van zaken heeft zodat je er een prima behandeling krijgt. Hij kan het allemaal ook wel redelijk duidelijk uitleggen en heeft gevoel voor humor!

prima behandeling

Altijd een prima behandeling als mens en patient

De leukste tandarts en assistentes!

Elke keer bang erheen en toch altijd lachen daar.

Top!

Mijn afspraken zijn altijd heel gezellig. Ik wordt altijd goed geholpen met de vragen die ik heb aan de tandarts of aan de assistenten.

Vrolijk en goed afgewerkt

Altijd vriendelijke bediening en geeft goede tips.

Ik ben er een keer geweest en het zag er provesioneel uit

Goede ervaring tot nu toe

Blij dat we ooit zijn overgestapt

Geen seconde spijt dat ik na veel slechte ervaringen bij deze tandarts ben gekomen. Stelt je gerust is in voor een grapje en doet z’n werk goed

Zeer goed geduldig

Het is een lieve en goeie tandarts!

Prima tandarts

...

Prima en jarenlange ervaring met hem als tandarts

Zeer kundig en vriendelijk

Deskundig en menselijk.

Deskundig, gebruik van moderne technieken en vriendelijk personeel.

Top geduldig

Leuke man neemt de tijd voor je. En luisterd goed naar je.

Vriendelijk, altijd goed geholpen, ervaren specialisten en ook een humor

Ik word altijd prima geholpen. Zowel dhr kruitbosch maar ook al zijn collega’s zijn professionals. Ook is er altijd tijd voor humor (zelfs als je mond geklemd is en je niks meer kunt zeggen of kunt lachen) :-)

Altijd tevreden

Elke behandeling die je bij Marcel of Marije ondergaat is prettig, er wordt met veel geduld en kundigheid omgegaan met je gebit en jou als persoon. Tevens kun je altijd een praatje en lolletje maken waardoor het voor mij als een informeel bezoekje ervaren wordt. Zelfs als je met angst of zenuwen binnenkomt dan zorgt de sfeer er wel voor dat je je op je gemak voelt. Ik ben zeer tevreden met deze tandarts en zou het ook iedereen aanraden om patient te worden hier. Enige punt die ik heb waardoor ik geen 10 geef, is dat één van de assistentes iets professioneler mag zijn in het kader van gesprekstof. Wanneer je iets persoonlijks deelt en zij assistente heeft een andere ervaring of kijk op de sistuatie dan dient ze jou nog wel in je waarde te laten en niet je visie af te kraken of angst inpraten.

Ik heb goede ervaring met deze tandarts

Kundige en vriendelijke tandarts

Kundige en vriendelijke tandarts!

Altijd erg goed geholpen top

Goede tandarts

De praktijk heeft goed personeel en zeer vriendelijk

Top tandarts

Hier wordt je nog vriendelijk geholpen en altijd tijd Voor praatje en een grap

Altijd genieten in de stoel van deze leuke tandarts

Ik spreek uit heel veel ervaring!

Top tandarts

Al heel lang onze vaste tandarts, prima mee te communiceren,

Snel geholpen en fijne assistent.

Geweldige tandarts.

Kom al jaren bij deze tandarts,er is 1 minpuntje dat hij wat beter moet luisteren.(naar mij).

Ik ben heel erg tevreden en mijn dochter de beste en leukste tandarts die je kan hebben

De beste en leukste tandarts die bestaat

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden