Doodsbang voor de tandarts maar Marcel stelt me altijd gerust

Vroeger moesten ze me vast houden bij de tandarts. Marcel stelt me altijd gerust en luistert naar wat ik te zeggen heb. Ik spreek altijd af dat hij ophoud wanneer ik mijn vinger opsteek. Dat werkt perfect. Ik wil geen andere tandarts meer.

Is altijd super goed.

Je wordt altijd goed gerust gesteld.

Ik kom hier graag terug ahum

dikke prima

Top tandarts

Een zeer goede bekwame tandarts, met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Was goed

Was goed

Alles gaat in overleg, bovendien wordt er super omgegaan met angst patienten

Ik ben uitstekend geholpen.

Ik ben uitstekend geholpen.

De assistentes zijn aardig en maken grapjes en kruisbos maakt altijd grapjes en een praatje tijdens een controle of behandeling dan word je wat afgeleid zo dat je dus niet teveel er aan denkt

Ik ben zeer tervreden. De behandelingen worden duidelijk uitgelegd. Als ik op ben van de zenuwen stelt Marcel mij gerust. Zijn assistentes zijn geduldig. Zowel zijjn assistentes als Marcel maken een praatje met mij. Wat ik zeer waardeer. Zou geen andere tandarts meer willen.

Ik ga met plezier naar de tandarts

Zie eerder

Fijne tandarts

Vriendelijke tandarts en fijn personeel!

Prima tandarts en kent zijn cliënten

Is duidelijk in wat hij gaat doen en is accuraat

Waardeloos

Als je afspraak wilt moet je erop rekenen dat 45 minuten of langer aan de tel zit te wachten. Elke praktijk heeft een balie medewerkster behalve kruitbosch blijkbaar. Ik kan geen klacht over maken want ze nemen de telefoon niet op. Alsjeblieft doe hier wat aan.

Schat van een man

Door een traumatische ervaring ben ik blij met deze tandarts. Hij maakt grapjes en is ook in ongang een pracht figuur. Als ik bang ben kijk ik hem in de ogen wat me tevens weer rustiger maakt. Waardoor de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. Echt een prachtig man. Zijn assistentes maken altijd een praatje met me waardoor ik me welkom en thuis voel. Over hun werkwijze ben ik ook zeer tevreden. Bedankt Marcel dat je mijn tandarts bent, en ik hoop van harte dat je dat nog jaren blijft. Je bent echt een topper.

Ik ben zeer tevreden met deze tandarts. Zou geen andere tandarts meer willen. Zijn humor en begrip brengen mij een beetje over mijn angst heen.

Een zeer goede tandarts .

Een zeer goeie tandarts met veel geduld . Vooral als je bang bent voor de tandarts . Geeft altijd uitleg wat er gaat gebeuren en hoe op te lossen . Stelt je altijd op gemak zowel als de assistenten !!

ongeluk, tand afgebroken. direct hersteld. Top

Prima geholpen.

Goed personeel

Leuke spontane mensen

Ben zeer teleurgesteld

Ben zeer teleurgesteld

Een prima en klantvriendelijke tandartspraktijk met mondhygienisten

Diverse behandelingen gehad en niet onbelangrijk met een tevreden resultaat.

Plezierige en kundige tandarts

altijd goed gemutst en overleg wat er beter kan/moet.

Liever geduldige tandarts

Ik voel me veilig en ik ben snel geholpen

Zij zijn heel viendlijk en hulpzam

Goede zorg en correct

Prima tandarts correcte bejegening en vakkundige zorg

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden