Ik ben tevreden.

Snel

Snel, vriendelijk en effectief.

Prima en kundige behandeling ivm een ontstoken kies, gevolgd door een wortelkanaalbehandeling..

Ik kreeg op een nacht van zaterdag op zondag behoorlijk veel last van een kies. Heb op maandag de tandarts gebeld en werd nog diezelfde dag geholpen. De behandeling duurt nog voort. Op 10 januari volgt een nacontrole, eventueel gevolgd door een plaatsing van een definitieve vulling. Heb er heden totaal geen last van.. Opgemerkt moet worden dat de assistente naar mijn mening ook kundig, adequaat en zeer vriendelijk haar werk deed.

verdien het

niets

Mijn ervaring voor tandarts Kruitbosch zorgzaam tandarts

Mijn ervaring schrijf ik om als volgt, ik heb baat van gehad, want wou ik ten eerst een van mijn kiezen uit getrokken mag worden en heer Kruitbosch zei dat anders kan zoals wortel behandeling en dat was jaar of tien geleden en wortel behandeling was heel goed geweest als ik nu achter uit kijk dat zou heel goede optie geweest zijn, want al tien jaar heb ik geen kies pijn meer gehad.

Positief

Heel vriendelijk en kundig personeel, stellen je altijd op je gemak. Tandarts zelf is heel aardige man, kundig en dringt je niets op. Laat altijd de keuze aan jezelf als je iets nodig bent zoals bijv. een kroon. Neemt ook de tijd voor je. Is voor mijn kleinkinderen ook altijd heel vriendelijk en stelt ze op hun gemak. Zij vinden het niet erg om naar de tandarts te moeten. Dat vind ik zelf heel belangrijk.

Snelle diagnose en gelijk oplossing, met gezonde dosis humor.

Ik kom hier al 20 jaar en ik heb geen klachten dit is de beste tandarts van Leeuwarden

nooit met tegenzin naar deze tandarts

Ben al jaren bij tandarts Kruitbosch en ben totaal niet bang. Het is een vrolijken man die altijd een grapje maakt. Hopelijk gaat hij nog jaren door.

Fijne tandarts praktijk

Er werken alleen maar aardige mensen. De tandarts is eerlijk, humor komt ook iedere behandeling weer om de hoek kijken. En je merkt dat hij veel ervaring heeft.

Altijd een vrolijke tandarts. En daar wordt je zelf ook vrolijk van.

Prima!

Alles keurig volgens afspraak en ruimte voor nazorg!

Altijd ok.

Snel en goed

Fantastische Tandarts

Ondanks mij enorme angst voor de tandarts, ga ik inmiddels zonder knikkende knieeen naar deze tandarts. Hij werkt vakkundig en snel en neemt daarbij ook de nodige tijd voor je.

Persoonlijk, tijd voor een grapje/praatje en vertelt wat hij doet

Zie boven. Tip: Als je een klanttevredenheidsonderzoek verstuurt zorg dan voor de juiste aanhef. Niet Beste KJ Smeenge, maar Beste mevrouw Smeenge. Als je al initialen gebruikt zorg dan dan er punten tussenstaan. Als je het nog persoonlijker wil maken schrijf dan Beste + voornaam.

Prima!

Fijne tandarts en personeel

Het personeel creëert een ontspannen sfeerr

Ik kan me met vertrouwen in de stoel laten zakken

Goede behandeling. Telefonische bereikbaarheid kan beter

Geweldige tandarts.

altijd plezierig.

Kruitbosch is top!

Zeer ervaren en kundige tandarts die altijd in is voor een gezellig praatje en wat humor.

Fijne, kundige tandarts en assistentes! Er wordt naar je geluisterd, tandarts legt uit wat er aan de hand is. Ik voel me hier op mijn gemak.

Voelt goed

Vriendelijk, aandachtig, snel geholpen

Positief

Ik denk, dat het belangrijk is, dat er na je geluisterd wordt. Ik had het idee, dat hij ervaring had met mensen.

TOP

Een geweldig team en helemaal van deze tijd met een reminder wb de afspraak en de benodigde corona vragen. Ennnnnnn , ze zijn altijd stipt op tijd. Het is dat het een tandarts is, anders kreeg hij 5 sterren.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden