Top tandarts

Vriendelijke en kundige tandarts

luistert naar de klant en niet naar zijn geld

overleg met de klant. niet eisen of willen dat er een kroon of brug moet komen. als het niet kan of wil de klant iets anders is er overleg , of een andere keuze , of wat de klant wil .

Tandarts Kruitbosch is kundig en vriendelijk

Top tandarts!. Ook al is het bezoek aan een tandarts nooit iets om naar uit te kijken, Kruitbosch maakt er altijd een leuke ontmoeting van. Bovendien is het een kundige tandarts en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Aardige en goeie man

Altijd leuke humor en kan ook tegen n geintje tegen hem

Fijne tandarts

Ik kom al jaren bij deze tandarts. Ondanks mijn tegenzin om naar een tandarts te gaan vertrek ik er toch weer met een glimlach vandaan. Ik kan er vaak snel terecht. De tandarts en assistenten vertellen tijdens de behandeling duidelijk wat ze doen en wat evt. de prognose is. Tussendoor ook leuke grappen om je op je gemak te stellen. Wat een fijne tandarts!

Al 13 jaar mijn tandarts en dat bevalt uitstekend.

poer bêste toskedokter

Flotte behandeling nét moeilik dwaan en leave assistentes

Prima praktijk.

Prima tandarts. Leuke tandarts en medewerkers.

Heel tevreden

Leuke Tandarts word goed geholpen

Deze tandarts doet bijna alles zelf, heel fijn!

Deze tandarts doet bijna alles zelf, heel fijn!

Fijne tandarts

Ik ben erg angstig, hij is rustig. Dat geeft je zelf rust. Ik ben tevreden!!

Hele fijne tandarts en assistenten voor mensen met vreselijke angst.

Aangegeven dat ik vreselijke angst heb voor de tandarts, daar werd echt rekening mee gehouden. De tandarts reageerde heel lief toen ik al huilend binnen kwam. Echt super en heel fijn. Dus als u iemand bent of kent met vreselijke angst, ga naar deze tandarts, hij sleept je er door heen

Ik voel me als klant serieus genomen en op mijn gemak!

Er is voldoende tijd om mijn verhaal kwijt te kunnen. En het is erg gemakkelijk dat er tussen 8 en 20 een afspraak in te plannen is!

Ik wordt altijd uitstekend en provisioneel behandeld door de tandarts en zijn assistentes.

Vakkundig, vertrouwd en gezellig

Zie boven...

Houtje touwtje behandeling gehad

Dure tijdelijke kroon binnen half uur al weer los

Een zeer goede arts die de patiënt helpt en al meer dan 18 jaar bij

Snel, accuraat en pijnloos

Mijn laatste twee verstandskiezen moesten eruit, ik had al een afspraak, maar door pijnklachten moest het eerder en ik kon op de dag dat ik belde terecht. Zo gefikst, goed gecontroleerd of de verdoving werkte. Weinig last nadien, snel geheeld.

Zeer goede tandarts!!!!!

Kruitbosch kan ik iedereen aanraden. Een echte vakman en fijne assistentes.

Zowel de tandarts zelf als de assistenten zijn heel vriendelijk, empatisch en vakkundig.

Erg prettige tantarts en assistenten

Erg prettige tantarts en assistenten

wordt deskundig geholpen

ik ben deskundig geholpen en met overleg

Zoals altijd huid Kruidbosch rekening met de patiënt als geheel.

Zeer goede ervaring

Mijn ervaring met de tandartspraktijk is heel goed. Iedereen is heel aardig en vrolijk.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden