Altijd goed contact met tandarts Kruitbosch. Duidelijke uitleg van de behandeling en de uitvoering van die behandelingen zijn bij mij altijd prima geweest. Diezelfde ervaring heb ik ook met de mondhygiënist en de andere assistenten. Tevens allen vriendelijke mensen.

Prima tandartspraktijk

Ik zou alleen graag 2x per jaar een uitnodiging willen ontvangen voor een afspraak, ipv dat ik er zelf aan moet denken om een afspraak te plannen.

Goede kundige tandarts.

Weet je gerust te stellen bij vervelende ingrepen.

Er wordt naar mij geluisterd. Lig niet als lijdendvoorwerp in de stoel

Zie hier boven

uitstekend

Ga er altijd met een goed gevoel naar toe.

Altijd zo bang geweest voor de tandarts, Maar sinds ik bij Marcel ben gekomen ga ik er met veel minder angst naar toe. Word altijd goed behandeld ook de assistentes zijn geweldig!!

Kort & Krachtig

Betrouwbaar, eerlijk en vakkundig

Hele fijne en uitstekende tandarts

Prettige, ongedwongen sfeer

Zie boven genoemde zin

Dikke prima!

Nooit veel problemen met gebit, maar word altijd vriendelijk en prima geholpen.

Relex en een goede behandeling

Altijd top!

Altijd een vrolijke sfeer met professionele en warme, hartelijke mensen

deskundig en vriendelijk

vriendelijke personeel Marcel is een vakman

Zeer tevreden.

Zeer vakbekwame tandarts en assistentes. Er is veel persoonlijke aandacht. Vriendelijke en gezellige sfeer.

Vriendelijk, rustig, goed mee te overleggen.

Ik heb het niet zo op tandartsen en dit is de eerste waar ik me bij me op mijn gemak voelt. Hij denkt mee met behandelingen en is eigenlijk altijd snel beschikbaar wanneer je de tandarts nodig hebt. Hoop dat ie nog lang doorgaat, want ik ga nog wel een jaartje of 40 a 50 mee.

Professioneel

Professioneel en goed klanten contact

Altijd super

Mijn ervaring is super!! Leuke tandarts lekker normaal.

Altijd de beste

Kruitbosch is de man

Prima, goed advies, service en vakkundig.

Prima, geen klachten, kundig en technisch uptodate. Vriendelijk etc.

prettig

Prima.

Een prima behandeling, ontspannen sfeer.

Helemaal.top

Er wordt rekening gehouden dat ik tandarts angst heb. Er wordt naar je geluisterd en Er hangt een ontspannen sfeer

Beste tandarts die ik ooit heb meegemaakt!

Kundig, vlot en menselijke benadering. Kan veel specialistische behandelingen doen. In voor een praatje met fijne dosis humor. Hij (en de fijne collega’s) heeft mij van m’n tandartsangst af geholpen. Echt super.

Het is bijna een feestje om naar de tandarts te gaan.

Hoewel ik net als ieder ander een hekel aan de tandarts heb, ga ik sinds ik hier kom met een geruster hart. Kan me voorstellen dat vooral voor kinderen (voel me ook vaak nog 8) hier helemaal gerust naartoe gaan.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden