Super begeleiding

Ik was ontzettend bang om mijn verstandskies te laten verwijderen. Ik ben ontzettend goed geholpen door de tandarts assistente en door de tandarts. Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee, mede dankzij de goede zorgen van de tandartsassistente en de tandarts!

Altijd tevreden bij een bezoek bij jullie

Tevreden

prima!!

De heer Kruithof is al heel lang mijn tandarts. Alleen positieve ervaringen.

Uitstekende vriendelijke tandarts

Alleen met spiegel en haak in de mond is een gesprek voeren een uitdaging.

Ben in algemene tevreden, helaas de administratie kantoor vind ik minder.

Ben zeer tevreden met de tandarts

Vriendelijke mensen en snelle hulp bij klachten

goed/zeer goed

Als dat het niet was dan waren we er niet meer bij .

Heel goed

Het geen klachten over de behandeling

Geen lange wachttijden en zorgvuldige behandelingen,zou zeggen ga zo door.

zeer tevreden

vriendelijk,vakkundig

Fantastich!!!

Ik ben door tandarts kruitboch altijd goed behandeld .goede uitleg wat er gebeuren gaat , vriendelijk , altijd in voor een praatje en goede leuke assistenten voor mij dus in 1 woord geweldig!!!

Top tandarts

Gaat heel persoonlijk om met als je angsten hebt en zoekt een passende manier om jou op je gemak te stellen

Kortgeleden mijn voortanden ‘gerestaureerd’ Ziet er weer netjes uit. Van te voren ook een begroting ontvangen zodat je weet waar je aan toe bent.

Vakkundig en relaxt

Voor iedereen een vriendelijk woord kinderen vinden het zelfs leuk om naar de tandarts te gaan .. relaxte sfeer en vakkundige hulp.... Top

Top tandarts

Sinds kleins af aan al bang voor de tandarts. Hier wordt er met alle aandacht naar je om gekeken en wordt je op je gemak gesteld zodat het tandarts bezoekje iets minder spannend is!

prima, geheel naar wens.

Tevreden, geen lange wachttijden, ontspannen vertrouwde sfeer.

Snelle behandeling. Geen wachttijden in de wachtkamer, Ook niet voor de corona. Aardige tandarts en medewerkers

Goede tandarts, maar wel haastig.

Goede tandarts, maar wel haastig. Dat is soms wel vervelend.

Heel goed

Er wordt goed geluisterd naar de persoonlijke ervaringen

Zeer goed geholpen ik heb nog nooit een slechte ervaring ondervonden. In nood gevallen kon ik altijd

Geen klachten altijd correct geholpen.Voel mw altijd op mijn gemak. Zou geen andere tandarts wilen hebben.

Een prima kerel..

En hij doet me nooit geen pijn,en kunnen even praten over de alledaagse dingen.En dat lijd af hé..

Geweldige mentale ondersteuning en goed werk

Gezellige sfeertje. Altijd goed geholpen.

een van de beste tandartsen in leeuwarden

deskundig en ervaren tandarts

prettig en klantvriendelijk , behandelingen verlopen altijd vlot

Alles is helemaal prima!

Ben super tevreden