Vriendelijk en correct

Vlotte en vriendelijke personeel en tandarts.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

Goede tandarts en personeel goed

Hele fijne praktijk

Vriendelijk

Bij andere tandartsen had ik altijd het gevoel dat het een winkel was, ze wilden je van alles aansmeren. Deze tandarts is eerlijk en biedt zorg, niet commercieel.

Behandeling in een ongedwongen sfeer

Een sympathieke Tandartspraktijk

Top tandarts

Super tandarts Altijd vriendelijk,gezellig

Beste tandarts van Leeuwarden

Dit is gewoon de beste en vriendelijkste tandarts van Leeuwarden :-).

Goede tandarts

Zit er relaxt in de stoel!

Uitstekend, al jaren en jaren.

Tijdens afspraak alles perfect

Om afspraken te maken is tegenwoordig lastig, slecht bereikbaar

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Goede planning en tevreden over de behandelingen

Geweldig!!!

Kruitbosch neemt de tijd om alles te bespreken, stelt je gerust en is een alleskunner op het gebied van tandheelkunde. Ook de complimenten aan zijn assistentes.

Vriendelijk en rustig en goed

Prima leuke gezellige sfeer en zeer kindvriendelijk. Goede kwaliteit

Vriendelijk, kundig en oplossingsgericht.

nvt

Een erg fijne tandarts, die me altijd het gevoel geeft alsof ik er elke maand kom. Altijd uitstekende mondzorg en er wordt altijd netjes in rekening gebracht wat is uitgevoerd en nooit meer.

kundige tandarts

Geweldige assistenten een leuk team die hun beroep waar maken

Top tandarts

Al zeker 20 jaar komen wij bij tandarts kruitbosch. Ben zelf geen fan om naar een tandarts te gaan maar Marcel geeft je de ruimte en is zelf rustig. Ook is het fijn dat hij een hoop dingen zelf kan uitvoeren.

Altijd vriendelijk en. veel humor!

En natuurlijk een perfecte behandeling!

Leuke en betrouwbare tandarts

Je mond staat open door kaak-klemmen en toch blijft hij humoristisch vragen stellen of grapjes maken….

Mijn ervaring in een zin is erg goed

Mijn ervaring in een zin is erg goed.

Fantastisch lieve tandarts

Wordt altijd heel fijn geholpen tandarts stelt je altijd op je gemak

Gewoon goed

Nooit geen problemen

Marcel is een top tandarts

Al decennia zit ik bij tandarts Marcel Kruitbosch. Het is een snelle top tandarts.

Service is goed

Als hij de code veranderd word de behandeling vergoed,nu zelf betalen

goed overleg over de juiste behandeling, Geen onnodige behandelingen

Kennismaking

Ontspannen sfeer. Voor het eerst geen tandsteen! Kan dus nog niet goed oordelen.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden