Geweldig goede praktijk

Goede praktijk met prettige medewerkers en de tandarts zelf is vriendelijk en behulpzaam

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

ik ben enkele keren met mijn kunstgebit langs geweest goed geholpen

Goeie tandarts ik kom er al 21 jaar en ik heb nooit problemen mee gehad. Echt een top tandarts

Heel netjes en geduldig

Tandarts Kruitbosch is heel geduldig en vrolijk. Hij is altijd in voor een praatje en voor geweldige verhalen. Hij legt altijd alles goed uit en is heel eerlijk. Daarnaast zijn de assistenten heel lief en ook altijd in voor een praatje. Geweldige ervaring dus!

Een vakkundig vriendelijke tandarts die meedenkt en zeer goed met mensen die tandarts angst hebben

Zeer prettig en goed

gewoon goed

zie boven

Goedebehandeling

Goedebehadeling

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Zeer aardig

Iedereen die er werkt is zeer prettig in omgang

Ging goed vriendelijke mensen

Marcel is top

Bereikbaarheid kan beter

Vriendelijk en zeer kundige tandarts, waar ik al meer dan twintig jaar kom

Zie voorgaande

flot adres leuke vent en prima assistenten

altijd plezier met elkaar, super, lache

zeer tevreden

wordt altijd heel vriendelijk behandeld en geholpen

Persoonlijke benadering, vriendelijk en accuraat.

Prima geholpen

Controle en gebit schoonmaken door prima en vriendelijke assistente

Fijne tandarts

Geduldige medewerkers en fijn dat de assistente al veel doet voor de tandarts binnenkomt. Ze nemen de tijd en gaan kundig te werk.

Fijne tandarts

Aardig, rustig en neemt de tijd

Zeer leuke en vriendelijke tandarts

Zeer attent, maar resultaten niet altijd geheel succesvol.

Prettige tandarts

Goede behandeling en advies

Prima verstandhouding, ga zo door ook de assistentes.

Mijn ervaringen tot nu zijn prima. Prettige verstandhouding.

Geduldige vakkundige tandarts

Hij weet wat hij doet, is altijd voorzichtig, en heeft veel geduld

Prima tandarts, niet altijd even goed bereikbaar

Voor afspraken maken zijn strakke tijden ingesteld. Daardoor moet ik plannen wanneer ik kan bellen. Dat is jammer. Ik zou graag elke dag willen kunnen bellen tijd 9 uur en 17:00 uur.

Goeie en duidelijke tandarts. Dat je elke keer dezelfde hebt is ook fijn!

Goede, deskundige en klantvriendelijk behandeling.

Ben al jaren, na mijn pensionering van de KLu, een tevreden klant/patiënt bij Marcel.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden