Goed en duidelijk

Ben erg bang voor de tandarts maar hij verteld en leg goed uit . De beste tandarts die ik ken.Voor spoed gevallen wordt je vaak op dezelfde dag geholpen.Altijd heel correct en goeie service.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

Gewoon goed. Niks meer aan doen

Gewoon goed. Niks meer aan doen

Gezellig

Jongens gaan met plezier naar de tandarts

Goed behandeld in een fijne sfeer.

Hetzelfde als hierboven.

Menselijk en altijd prettig!!

Ik ben al jaren bij Dr. Kruitbosch. De tandarts en het personeel zijn altijd vriendelijk en in voor praatje. hele fijne tandarts die altijd wil helpen als je advies nodig hebt over het maken van een keuze van de behandeling en informatie geeft waar nodig!

Ik ben 'bang' voor een tandarts bezoek. Maar doordat Marcel je zo op je gemak laat voelen, is dat grotendeels verdwenen. Een tandarts met humor en professionaliteit. Met vr gr Eelkje

Fijne man en kwalitatief goed

hij levert hoofdzakelijk kwaliteit

Een prima- en vriendelijke behandeling

Men is zeer deskundig

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Onbekend

Leuke tandarts

Ben daar gekomen vanwege mijn angst voor tandartsen. Heb daar nu geen last meer van.

Ik ben al jaaaaren bij deze tandarts naar volle tevredenheid!!!

Ondanks mijn tandartsangst, voel ik mij bij tandarts Kruitbosch zeker van een deskundig advies, Er wordt eveneens meegedacht met de cliënt wat betreft de bekostiging van de te verrichten handelingen.

Open en prettige sfeer

Fijne praktijk met goede ervaringen tijdens behandelingen.

Uitstekende zorg, vriendelijke mensen

Dr. Kruitbosch (en al zijn medewerkers) laten je altijd heel erg op je gemak voelen. Ze zijn altijd vriendelijk en kundig in hun werk, en willen altijd je vragen beantwoorden. Ik kom er al sinds ik een kind was en heb nooit klachten gehad, en ben nooit bang geweest. Kruitbosch is een leuke man die altijd klaar staat met een grapje!

warme directeaanpakmet een luisterend oor

geen lange wachttijden geen geldklopperij eerlijk en direct

Tandarts Kruitbosch heeft de gave om je helemaal te doen vergeten, dat je bij de tandarts zit!

Tandarts Kruitbosch zijn praktijk is zeer laagdrempelig. Door de openheid, vriendelijkheid, humor en ruimte voor overleg, voel je je al gauw op je gemak. Zowel bij de assistentes als de tandarts zelf! Door zijn improvisatie-vermogen, expertise, inzicht en ervaring, zorgt tandarts Kruitbosch ervoor, dat bijna ieder gebitsprobleem kan worden opgelost, daarbij rekening houdende met de wensen van de patiënt.

Ik kom al jaren met grote tevredenheid bij tandarts M. Kruitbosch.

In het begin moest er heel veel herstelwerk worden gedaan aan mijn gebit. Dat was nu eenmaal zo. Maar al die keren hebben tandarts Kruitbosch en zijn assistentes mij op een geweldige wijze geholpen. Ik ging en ik ga nog steeds met veel plezier naar de praktijk voor periodieke controles en vervolgafspraken. De laatste keer waren er wat tandvleesproblemen. Ik heb goede adviezen gekregen omtrent tanden poetsen, het dagelijks gebruik van tandenstokers en de aanschaf van een elektrische tanden- borstel. Ik heb al deze goede adviezen opgevolgd.

Deskundig en ook menselijk

Bij een probleem kan je zeer snel terecht en wordt je deskundig en op een vriendelijk (geruststellende) manier geholpen.

Vriendelijke goede tandarts

Pakt problemen adequaat aan en zorgt voor een goede oplossing.

Een ontzettend kundige empathische tandarts.

Een fijne tandarts die goed luistert.

Prima!

Geen omkijken naar en altijd vriendelijk

Helemaal te vreden

Fijne tandarts

Ik ga altijd met plezier naar de tandarts, goede sfeer, leuke mensen, eerlijk advies.

Je wordt altijd gerust gesteld door de tandarts.

Tandarts Kruitbosch is altijd heel vriendelijk, net zoals de assistenten. Ben in alle jaren altijd goed geholpen. Ik ga er met een glimlach naar toe en ga er met een nog grotere glimlach weer weg.

Een prima tandarts!

Deskundige en vriendelijke tandarts

kundig en behulpzaam

altijd handelen in het belang van mij

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden