Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de betrouwbare service en het vriendelijke personeel. De medewerkers leggen het werk duidelijk uit en houden de klant op de hoogte. Meerdere reviews vermelden een leenauto en redelijke prijzen. Over het geheel genomen tonen de ervaringen een hoge klanttevredenheid.
Fijne medewerkers. Je wordt hier uitstekend geholpen. Bij twijfel is er overleg, lekker transparant.
18 July 2026
Bert Sluys
WEZEP
Super vriendelijk en top service! Een echte aanrader. Ga zo door
10 July 2026
Ron
Amersfoort
Super geholpen, nam de tijd voor je en een hele mooie auto aan overgehouden.
1 July 2026
Nijs van den Vegt
Rozenburg Zh
Met naar achteraf bleek een lekke brandstofleiding ben ik op een zaterdagochtend naar Elburg gereden naar mijn vaste garage De Greef. Vanuit veiligheid mocht ik niet meer met de auto verder rijden. Gelukkig werd er snel een oplossing geboden door het bieden van een vervangende auto. Ik was juist op weg naar Haarlem en hiermee werd ik enorm gered. Na een aantal dagen kon ik mijn Kia weer ophalen en leverde ik de afgetankte leenauto weer in. Heel erg bedankt aan de Autovakmeesters van De Greef voor de goede en fijne service!
12 June 2026
Charles
Van Donselaar
Prima ontvangst, uitstekende service en prijs
10 June 2026
Beert
Elburg
Auto heeft voor garantie wat reparatie nodig (best ingrijpend), gisteren 27 mei ‘2026 gebracht en vandaag (28 mei 2026 auto weer opgehaald, reparatie goed gedaan en weer mega tevreden met onze auto, had dit bedrijf 15 jaar eerder moeten leren kennen , service zoals het moet en meer dan tevreden, ga zo door Gert-Jan en het hele team allemaal toppers Zeker aan te bevelen ook voor klanten uit Hoevelaken en Nijkerk, zijn super deskundig met Ford maar ook met universele merken
28 May 2026
Rob Hienekamp
Hoevelaken
Mijn auto kon niet ter plekke gerepareerd. Er moesten spullen besteld, dat werd direct geregeld en ik kreeg een leenauto mee. Dat noem ik service! Vriendelijk personeel die je ook duidelijkheid geeft. Ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.
15 April 2026
Clemens Schaap
Zwolle
ik krijg daar een heel prettig en betrouwbaar gevoel, als ik mijn auto daar kom inleveren voor een onderhoudsbeurt, keuring, en of reparatie !
11 April 2026
Oscar Van Huik
Velserbroek
Altijd een vervang auto beschikbaar, goede communicatie over eventuele hoge kosten maar die zijn er maar een keer geweest betr. mijn 22 jaar oude Fort, ik kan altijd terecht voor het vervangen van een lamp etc., en altijd vriendelijk!
Beveelt niet aan
26 March 2026
Charlotte van Maanen
Doornspijk
Onze auto had problemen met het filter bij de uitlaat (ik heb de auto elders gekocht) Gelukkig had ik garantie via Autotrust waardoor we bij Autovakmeester De Greef in onze woonplaats zijn terecht gekomen! Het bleken de verstuivers te zijn, de auto werd eerst grondig doorzocht en getest volgens de fabrieks opgave! We kregen netjes vervangend vervoer mee en het contact met de De Greef was ook goed! Ze hadden ons duidelijk gezegd dat het een paar dagen kon duren dus we wisten precies waar we aan toe waren! De reparatie is nu helemaal klaar! En we zijn ontzettend blij!
24 March 2026
Bob
Elburg
Weer voor een onderhoudsbeurt en APK geweest, keurig geholpen, ook een steekproef gehad. Alles prima
24 March 2026
Adriaan van Wijk
SLIEDRECHT
Een hele nette service met eerlijkheid en duidelijkheid.
28 February 2026
Roeland
Netjes behandeld vriendelijk personeel
7 February 2026
Gerrit
Oldebroek
Werkzaamheden werden in alle keren perfect uitgevoerd, deskundigheid is hoog en vooral ook niet onbelangrijk - Ze zijn erg vriendelijk en laagdrempelig. Denken mee!
28 November 2025
Mw Postma
Doornspijk
Al jaren prettige en goede service bij onderhoud. Bij extra werkzaamheden wordt altijd even overlegd en krijg ik een duidelijke uitleg. Er staat altijd een leenauto klaar! Dank voor de goede service.
31 October 2025
Jos
Apeldoorn
Vorige week vrijdag is mijn auto voor APK bij jullie geweest. Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne en goede service! De afspraak kon eerder onverwacht niet doorgaan. Het verplaatsen van de afspraak ging zonder moeite. De auto werd keurig opgehaald en teruggebracht op de afgesproken tijdstippen en ook nog gereinigd, van binnen en buiten. Echt heel fijn!!
N.v.t.
N.v.t.
30 October 2025
René
Nunspeet
Altijd vriendelijk, altijd hard willen rennen voor de klant. Eerlijke prijzen, supergoed advies en een mooi stukje werk. Topbedrijf wat mij betreft!
13 October 2025
Jan Post
Oosterwolde Gld
We kwamen spontaan langs en werden vriendelijk te woord gestaan. Er werd meegedacht en in de loop van de week kregen we foto's van een auto die ons wat leek. Daarna ging het vlot, proefrit, goed gesprek en en week later was het onze auto! Zeer tevreden!
11 October 2025
Natasja
Heino
Op zoek naar de eerste auto voor mijn jongste dochter, zoeken op internet naar een gebruikte Ford Ka, komen we uit bij een parelmoer witte Ford Ka van 2010, op de foto's zag het er allemaal erg goed uit, dus een mailtje gestuurd of er een afspraak gemaakt kon worden, werd ik gebeld door Gertjan van het garagebedrijf, aardig kerel aan de telefoon, afspraak gemaakt voor te komen kijken en proefrijden, dus zaterdag in de auto en 1uur en 45 minuten onderweg naar Elburg,komen eraan,koffie aangeboden en de auto stond klaar in de showroom, nog beter als op de foto's, werkelijk in zeer goede staat, ik en mijn dochter een rondje gereden en eigenlijk was voor mijn het al zeer snel duidelijk, deze Ford Ka komen we niet meer tegen in deze staat, zowel opties maar ook de technische staat is hij 100 punten, aan tafel over wat er nog gaat gebeuren en natuurlijk de prijs, kortom....topbedrijf, de Ka is precies zoals Gertjan aan de telefoon heeft gezegd, dit bedrijf is het bedrijf wat elke stad/dorp eigen zou moeten hebben, eerlijk,vriendelijk maar zeer zeker vakkundig, bedrijf is echt zoals al de review's al zeiden, zeer vriendelijk, zeer vakkundig, Gertjan en zijn personeel hebben het goed voor elkaar door gewoon de klant op de eerste plek te zetten, bedrijf is tip top in orde qua uitrusting, zeer moderne werkplaats, zeer mooie showroom echt alles klopt bij dit bedrijf, groot compliment aan dit geweldige bedrijf!!!
15 September 2025
John Beljaars
Oosterhout
Onlangs hebben wij een nieuwe Ford Fiesta gekocht en we zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. De service en vakkundigheid van het team overtroffen al onze verwachtingen: vriendelijk, professioneel en met oog voor detail. De prijs voor de auto was keurig en ook voor onze inruilauto kregen we een zeer nette vergoeding. Kortom: ben je op zoek naar een nieuwe Ford, dan kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen!
8 August 2025
René
Zwolle
30 July 2025
Dick
Elburg
Gebeld dat mijn accu kapot was (Ford Kuga) Kom maar gelijk zegt GertJan heb ik voorraad staan. Uur later reed ik weer weg met een nieuwe accu. Topservice. vr.gr. Diederik
5 July 2025
Diederik Nijhuis
Dronten
Ik had een probleem met mijn turbo,gebeld met De Greef en mocht de auto gelijk brengen. En twee dagen later kon ik hem al weer meenemen alles was weer gefikst. Echt een super service. Bedankt Autovakmeester De Greef☺☺
29 June 2025
Johan
Nunspeet
Juiste adres voor het onderhoud van je auto en kennis van zaken zeker van Ford .
13 June 2025
Ed
Nunspeet
Mijn auto daar voor onderhoud aangeboden. Uitgevoerd volgens afspraak. Goede communicatie en mooie leenauto.
7 June 2025
Allie