Wij hebben schildersbedrijf Schaefer benaderd voor onze houten kozijnen voor het buitenwerk van ons huis. De offerte was al snel gemaakt en een aantal maanden later kon het werk al beginnen. Vader en zoon gingen meteen aan de slag, taken goed verdeeld en goede communicatie. Werk was snel en erg vakkundig gedaan, met de beste kwaliteit verf afgewerkt. Alles was binnen een week klaar, ze hadden goed doorgewerkt zonder in te leveren op de kwaliteit. Zeker het geld waard. Ook de nazorg is goed geregeld, snel en professioneel. Ik zal hun zeker voor een volgende klus in ons huis weer benaderen.
Prima.
Heel erg blij met het schilderwerk gedaan door Ron, jay, en Carlito. Wij zijn super blij met het eind resultaat! Top schilders en heel gezellig om in huis te hebben ;) Volgende keer bellen we zeker weer deze mannen als er een klus is. Bedankt mannen!
Deze topper schilderen super! Ze hebben van ons paleisje iets heel moois gemaakt. Ze werken zeer secuur, plakken alles netjes af en laten alles zeer netjes achter. Dit bedrijf is zeker aan te raden voor al u schilderwerken.
Mijn aanbouw en buitenmuur in de verf gezet. Gebruiken top materialen. Zodat het schilderwerk lang mooi blijft!
Wij zijn helemaal tevreden. Ze weten wat ze doen, komen hun afspraken na en leveren goed werk af.
Ron en Carlito vormen een topteam. Ze werken hard en adviseren voorafgaand maar ook gedurende het project. Zij zijn betrokken en denken mee over de wensen can de opdrachtgever. Ons huis heeft een metamorfose ondergaan door hun professionele werk. Ron en Carlito (en Jay)zijn gezellig om in en om huis te hebben. Tip: Zorg voor goede koffie!
Gaan pas weg als alles klaar is en zonder meerwerk
Oerraede 40
6063 EA Vlodrop
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder