Zeer positief

Als je Adrian op bezoek hebt, dan krijg je niet alleen goed advies, maar als je zijn advies opvolgt, dan kost het je een pak minder geld. Topkerel

Service op maat

Het is fijn dat de opvolging zeer persoonlijk is en dat men aan huis komt. Altijd super vriendelijk en krijg veel informatie.

ZEER GOEDE UITLEG

WACHTEN NU AF

professioneel en vlot

we hebben al enkele jaren dezelfde agent, wat het gesprek vlot en duidelijk laat verlopen. Afspraken worden goed nagekomen, altijd een telefoontje dat de agent onderweg is, of - als hij eerder zou kunnen komen - of dit voor ons akkoord is.

Ik krijg steeds betrouwbare info

Meerdere keren heb ik de ondersteuning ingeroepen van het Onafhankelijk Adviesplatvorm. Steeds kreeg ik correcte info en advies betreffende mijn energieverbruik.

Tevreden

Vertrouwd gegeven, niet opdringerig

Niets op aan te melden. Altijd stipt, correct en goed.

positief

Vriendelijke, dit jaar pro-actief.

Snel en goed.

Een hele snelle vriendelijke service, top voorstel en snelle implementatie.

Zeer correcte informatie

Duidelijkheid wordt in een moeilijke materie gebracht. Vriendelijke medewerkers

Beleefd en vriendelijk.

Jaarlijkse ontmoeting. Duidelijke uitleg. Vriendelijk en beleefd. Correcte opvolging. Opctijd op de afspraak. Ook telefoon om ons er te laten herinneren dat er iemand komt is zeer correct.

Uitzonderlijk goede service

Heb een zeer goed contact met deze mensen. Werk er al jaren mee tot grote voldoening. Doe zo voort !!!

Super goede service met kennis van zaken

Ze nemen zelf contact op. Geargumenteerde uitleg. Je hoeft verder niks zelf te doen. Scherpe prijzen bij betrouwbare energieleveranciers.

Efficiënt en duidelijk

Vriendelijke man die alles duidelijk uitlegde.

Professioneel begeleid door Laurens

Onmiddellijke aanpak voor het wijzigen van onze energieleverancier. Duidelijke uitleg en perfecte overstap geregeld!

De medewerker is vriendelijk, stipt en duidelijk met z'n uitleg.

Laurence is een spontane en vriendelijk en stipt in zijn uitleg. Is ook altijd bereid om langs te komen.

Zeer goede service

Zelfs moet je niets doen en je vragen worden altijd vriendelijk beantwoord en je verwittigen op tijd als er iets veranderd,

Eerlijk en correct

Komen de afspraken precies na en heb er altijd een goed gevoel bij.

Duidelijkheid in de energiefactuur

Goede uitleg met duidelijke cijfers die voor ons consument moeilijk te begrijpen zijn

betrouwbaar

zoals steeds betrouwbaar advies, men gaf gevolg aan een poging tot oplichting via een persoon die zich uitgaf als een collega van het Platform. Men voerde onmiddellijk actie uit, met ruimschoots feedback. Laurens Neu adviseert me intussen al een heel ruime tijd, en stemt me steeds tot uiterste tevredenheid.

Heel goed

Komt jaarlijks langs hebben een vertrouwensband opgebouwd waar Ik heel tevreden over ben

Altijd correct, niet opdringerig, luistert naar de klant

Manuel Dehaes is iemand die volgens mij zijn werk door en door kent. Hij zoekt steeds naar de beste formule en geeft voldoende uitleg hoe hij tot de berekeningen komt. Top vertegenwoordiger.

Geweldige aanbevelingen

Is altijd correct verlopen

De beste prijs garantie

De adviseur maakt een afspraak en overloopt de mogelijkheden bij de verschillende aanbieders. Binnen de 30’ heb je weer voor één jaar de beste prijsgarantie.

Snel en efficiënt

We hoeven zelf niet meer bezig te zijn met opzoekingen en berekeningen. We worden vanzelf jaarlijks gecontacteerd en moeten niets ondernemen bij wissels van energie contracten. Ideaal!

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.