Zeer deskundige uitleg gekregen

Zeer aangenaam persoon die mij wees waar ik teveel aan betaalde en hoe ik kon besparen.

snel en aangenaam

De vertegenwoordiger was zeer aangenaam, efficient, duidelijk, precies en vriendelijk. Het was dus gemakkelijk om een beslissing te nemen en ik had vertrouw.

super tevreden van de vlugge correcte afhandeling

zeer tevreden vlugge correcte afhandeling van op afstand

Super vriendelijk

Altijd een perfecte opvolging

Moeilijk contact

Beste, heb vandaag (03/03) een afspraak voor het opmaken van een EPC attest, ik zou op voorhand het uur van de afspraak doorkrijgen: tot op heden nog niets vernomen; Telefonisch geprobeerd om contact te nemen: wordt niet opgenomen. Met vriendelijke groet, Patrick

Geen zorgen

Sinds ik bij hun ben, heb nog nooit teveel betaald en zij zorgen voor alles.

Zeer vlotte en correcte opvolging, en dit al jaren na elkaar

Onze contactpersoon neemt jaarlijks pro-actief contact op, en analyseert de data om (soms) met een aangepast voorstel te komen. De overgang zelf verloopt altijd vlot.

Super advies!

Heel tevreden.

Professionele service

Had ik dit allemaal zelf moeten uitvlooien had ik nooit zoveel redement behaald.

Heel vriendelijk en behulpzaam. Dank u

Persoonlijk advies is fantastisch

Ik voel me altijd geruster als de vertegenwoordiger langs komt om alles samen te bekijken. Wel spijtig dat men telefonisch niemand meer kan bereiken op de helpdesk.

Vriendelijk

Over Adrian heb ik tot nu toe nog nooit klachten gehad.

Het gaat wel allemaal héél snel bij hem maar als ik meer uitleg vraag, probeert hij het toch zo goed mogelijk uit te leggen. Dus niets op aan te merke

vlotte samenwerking en mooie voorstellen

Top dat ze u jaarlijks contacteren met telkens een interessant voorstel.

Vriendelijk en snel geholpen.

Vriendelijk en snel geholpen.

Jaarlijks perfecte dienstverlening

Elk jaar heb ik contact met dezelfde medewerker van het Onafhankelijk Adviesplatform en dit reeds jaren. Top communicatie en zij stellen jaarlijks de meest voordelige leverancier voor. Zij regelen de overstap naar een andere leverancier en dit loopt steeds perfect. Ben hen heel dankbaar. Een aanrader!

duidelijke communicatie

goede opvolging, vriendelijk, beste voorwaarden worden voorgesteld

Een vlotte communicatie

Al meerdere jaren mag ik jullie vaste consultant ontvangen. Dit gaat steeds vlot. Bedankt voor deze service.

Houdt rekening met allerhande factoren

De heer Ruben zoekt welke verbruiken invloed hebben op het zoeken naar de gunstigste leverancier

Correcte en vriendelijke analyse

Zoals elk jaar een vriendelijke adviseur en een correcte analyse waardoor we hopelijk wederom wat centjes uitsparen.

Prima advies, fijn contact met een vaste contactpersoon

Goede externe partner voor het beheer van energiezaken. Partner met kennis ter zake.

zeer tevreden

zeer vriendelijk persoon die alles heel goed uitlegt en zeer stipt is ok contacten en gemaakte afspraken

Nemen al mijn zorgen weg ivm het zoeken naar de voordeligste energieleveranciers

Al jaren komt dezelfde adviseur van het OAP op bezoek en begeleidt me in de jaarlijkse aanpassing van mijn energiecontract. Ik heb het volste vertrouwen in zijn expertise en ben steeds blij dat hij weer is langsgekomen!

Goede uitleg

Duidelijkheid

Duidelijke uitleg en vriendelijk

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.