duidelijk en professioneel

zeer professioneel en niet opdringerig. een grote hulp in de zoektocht naar een goede energieleverancier.

Afspraak wordt zeer precies nagekomen. Goede en duidelijke uitleg. Transparantie. Zeer vriendelijk en beleefd. Niet pushend.

positieve ervaring

voor herhaling vatbaar vriendelijk, to the point en nog een gezellige babbel erbij

Efficiënte werkwijze en steeds in mijn voordeel

Vlotte werkwijze, 1x per jaar een kort bezoek maakt mijn energie kost steeds voordeliger!!

Zeer goede ervaring proffesioneel

Heel duidelijke en eerlijke uitleg van de adviseur Steve. Heeft zwart op wit de voordelen laten zien. Zeer tevreden 10/10!!!

Perfecte uitleg

De overstap naar een andere leverancier wordt duidelijk uitgelegd. Met natuurlijk de voordeligste tarieven.

Het is geruststellend dat onze energie uitgaven mee opgevolgd worden.

Het is een geruststellende ondersteuning dat er iemand voor ons opvolgt of onze energieleveranciers nog steeds de beste voorwaarden bieden.

Ik ben heel tevreden van de service van David. Gewoon top. Correct, vriendelijk, duidelijk,.....

Staat altijd klaar om te helpen

Vriendelijk en beknopt.

Super service!

Heel tevreden van de snelheid en aanpak. Vlotte adviseur

Alles wordt tot in de puntjes geregeld, als u wil besparen is deze firma een must !!!!

Met de jaarlijkse raadgevingen die ik van de firma Onafhankelijk Adviesplatform krijg hebben wij al vele euros gespaard.

Zeer correcte informatie

Na bezoek van de adviseur hebben we een mooie besparing kunnen doen. Goede uitleg en informatie ontvangen van de adviseur.

duidelijke prijsvergelijking

Hij was goed voorbereid en gedocumenteerd. Voor mij was een overstap voor de hand liggend.

Steve B.: professioneel, transparant, duidelijk, vriendelijk en klantgericht

Het Onafhankelijk Adviesplatform schept duidelijkheid en transparantie in het oerwoud van energieleveranciers die allen zogenaamd de beste voorwaarden bieden.

Super ervaring

Vriendelijke adviseur, en snel en correct geholpen. Top!

Duidelijke advies

Tevreden over de service en de communicatie omtrent de leveranciers.

Goede uitleg en correct

Goede uitleg over leveranciers, alles ter sprake gekomen. Beste voorwarden voorgesteld.

Jaarlijkse evaluatie en voorstel goedkoopste leverancier

Jaarlijks komt de adviseur langs en bekijkt of een overstap naar een andere leverancier nuttig kan zijn. Tevreden!

Hele goede service!

Zowel telefonisch als persoonlijk een hele klantvriendelijke service, ook heel duidelijk en correct. Alles wordt meteen mooi doorgestuurd en is duidelijk, vragen worden ook direct beantwoord. Ik ben een tevreden klant! Vriendelijke groetjes, Yasmin

Positieve ervaring

Goede opvolging, elk jaar gecontacteerd om het contract te herzien en desnoods aan te passen. Goede service, zeer tevreden.

Goede ervaring met adviseur

Goede uitleg, alles duidelijk en voldoende.

Snel, duidelijk en goed voor mijn portemonnee!

We doen al een paar jaar op jullie beroep en zijn altijd zeer tevreden. We krijgen altijd een duidelijke uitleg waarom beter zo of zo. Altijd goed om minder te moeten betalen!

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.