tevreden

fijn om geholpen te worden bedankt

Top service

We werden op een duidelijke en snelle manier geholpen door Kristien van Esser. Hierdoor hebben we voor de juiste energieleverancier gekozen. Bedankt Kristien!

Een grote hulp om zelf niet aan de meters of pc gekluisterd te zijn.

Ben reeds jaren fan van jullie systeem. Heb het ook aan verschillende bedrijven, zelfstandigen, door gegeven, aangeraden. Ben eventjes ontrouw geweest, heeft me gespeten, de service en het totale plaatje was niet dat van jullie.

Eerlijk , open man

Positief

Correct vriendelijk en geduldig

Vriendelijk en correct

to the point, stipt en correct

Altijd goed advies

uitstekend advies

concreet en vertrouwelijk

adequaat

goede opvolging en professionele expertise

Altijd goed en vlot geholpen. Altijd vriendelijk.

Geven van goed advies

Vriendelijk, behulpzaam meer moet dat niet zijn. Blij dat je jaarlijks hetzelfde gezicht ziet. Dus goed bedrijf me dunkt

Efficiënt, vriendelijk

Goede opvolging op vriendelijke en efficiënte manier. Voelt deskundig.

Goede opvolging!

Mijn dossier is reeds gekend, vlotte opvolging en overstap naar nieuwe leverancier was direct geregeld... Ik ben blij dat jullie mijn energieverbruik mee opvolgen!!!

Tot dit jaar fijne samenwerking.

Ik vond het altijd fijn om te kunnen zeggen, naar de concurentie toe, dat ik iemand had die elk jaar langs kwam om mij een nieuw voorstel te doen. Ik stel tit mijn spijt vast dat er geen persoonlijk contact meer us, maar ik het voorstel ontvang via mail. Ik ga hier dan ook niet meer gebruik van maken. Vriendelijke groeten

Wij zijn tevreden over de werking’

Al enkele jaren komt er iemand van het onafhankelijk adviesbureau naar ons om ons verbruik en de huidige energieleverancier te evalueren. Hierdoor moeten wij zelf niet de ingewikkelde vergelijking doen van al de mogelijke leveranciers. Zij contacteren ons zelf 1 maal per jaar om dan een afspraak te maken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goed en vriendelijke uitleg gekregen

betrouwbare firma van zolang ik ze ken

Soms wat droge uitleg, weinig persoonlijkheid... baliemedewerker is meer dan alleen maar uitleg gevl

ok, maar wat te droog, sec als ambtenarij waar is de mensch achter deze ?

Top service

Glen Deckers is top! Super vriendelijk en correct. Hij geeft echt een super service! Ik ben blij dat ik ooit de stap naar jullie gezet heb.

Heel snelle en vriendelijke goede uitleg

Snel en gemakkelijk

Vriendelijke hulp en n snelle afhandeling. Wel hoop ik dat hij z'n woord houdt en ons zal contacteren zodra de prijzen stijgen . Persoonlijk had ik het niet voor een variabel contract maar David overtuigde mij.

Persoonlijk en duidelijk advies

Persoonlijk en duidelijk advies

Zeer behulpzaam

Heel vriendelijke medewerker.Heel veel info gegeven.

bonne

we werken al 7-8 jaar samen Ik ben blij met hen

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Vlot

Snelle respons!

top

juiste uur en juiste info en beste prijs

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.