Zeer tevrede

Ben al veel jaren klant Altijd in orde

Hele professionele en duidelijke uiteenzetting

Heel tevreden met het bezoek van Jelle. Nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. We zijn heel blij dat we beroep hebben gedaan op hun deskundig advies. Ariane en Geert

vriendlijke ontvangst

eerlijk en vriendelijk voorstelling

Correct voorstel

Correct voorste

Snelle en accurate dienstverlening met telkens opnieuw voorstel voor de juiste energieleverancier aa

Snelle e correcte adviesverlening voor juiste energieleverancier aan beste prijs

Een jaarlijks overzicht energieverbruik is voor mij zeer nuttig

Zeer interessante, duidelijke informatie en tips, evenals aangenaam gesprek . Zeer handig dat alle administratie geregeld wordt

Nen zeer tevreden.

Heel proffesioneel

Specialisten moeilijk te bereiken !

Niet genoeg kennis ivm Energiedelen.

Handig, duidelijk en besparend!

De persoon die mij contacteerde was zeer aangenaam en duidelijk in de communicatie. Alles wordt voor mij geregeld. Super handig én je bespaart er ook nog mee! Win-win

prima!

Vlotte vertegenwoordiger. Hij kent zijn vak.

Snel & duidelijk overzicht naar de tarieven op het het moment.

Vlotte samenwerking zonder gedoe nadien van extra administratie.

altijd goed geholpen in deze moeilijke materie !

Energietarieven zijn niet simpel om bij te houden, we zien Laurens altijd graag komen om ons daarin te helpen

Betrouwbaar en ontzorgend

Betrouwbaar en ontzorgend

zeer tevreden

eerlijk advies en wekt vertrouwen

Snel en correct

X

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima dienstverlening!

Correcte en snelle opvolging van ons energiecontract.

Administratie wordt uit handen genomen

Administratie wordt uit handen genomen

vertegenwoordiger

ik kreeg een goede uitleg, de vertegenwoordiger was vriendelijk en beleefd

Beleeft en goed

Jaarlijks een check-up van je energietarief

Ieder jaar krijg ik een gratis check-up van mijn energietarief aan de hand van mijn laatste afrekening. Je hoeft zelf niets te doen, want - in mijn geval - Kristien komt bij je langs en regelt alles!

Stipt en correct advies

Heel vriendelijke advies consulente.

The person I spoke with was very kind, polite, ……

Snel, efficiënt, vriendelijk

Ieder jaar snelle service, betrouwbaar en efficiënt, vriendelijk

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.