Deskundige en vlotte evaluatie van onze energie contracten. Top ervaring.

Ik ben toevallig in contact gebracht met het onafhankelijk adviesplatform langs collega's van de volleybalclub. Ik heb hun advies gevolgd en heb ondertussen al verschillende mensen de weg naar het adviesplatform getoond.

Supper tevreden over besparende informatie

Dank zij jullie advies grote vesparing

Een goed en duidelijk overzicht van de verschillende leveranciers. Prima advies

Zeer flexibel naar afspraak toe en behulpzaam.

Makkelijk en (hopelijk) betrouwbaar

Je hoeft zelf geen prijzen te vergelijken en het is makkelijk om het aan specialisten ter zake over te laten.

Persoonlijke top service!

Jaarlijks wordt ik spontaan gecontacteerd om een afspraak te maken om mijn energie contracten te bekijken. Steeds persoonlijk gesprek met de vertegenwoordiger die de goedkoopste contracten voor ons uitzoekt. Bij problemen tijdens de overgang van de ene leverancier naar de andere, wordt steeds een oplossing op maat aangeboden. Steeds dezelfde contactpersoon, waardoor die ons dossier reeds goed kent. Wij hoeven niet zelf de goedkoopste energie tarieven uit te zoeken, wat zorgt voor tijdbesparing binnen ons bedrijf.

professioneel

Correct

Profesioneel

Professioneel

mensen die hun vak kennen

Redelijk

Ik heb te horen gekregen, dat er geen huisbezoeken meer kunnen gedaan worden, vind ik persoonlijk niet goed, ik heb graag een gesprek, of vragen te stellen aan een persoon, en niet aan een computer.

nachtmerrie

Met mooie verkooppraatjes hebben jullie ons serieus in het zak gezet. Jullie hebben ons extra zonnepanelen met batterijen laten plaatsen die niet eens conform is met onze elektriciteit. Als ervaringsdeskundige hadden jullie ons dit nooit mogen aansmeren. Door heel dit gedoe zal onze elektriciteit worden afgekeurd door Fluvius en staan wij voor een rechtszaak. Al jaren komen jullie langs met advies omtrent contracten bij energieleveranciers. Jaarlijks hebben wij jullie blindelings vertrouwd. Maar in hoeverre is dit correct verlopen. In hoeverre betalen wij al niet jaren teveel. Zeer teleurgesteld in jullie, maar dan ook zeer teleurgesteld.

zeer snelle afhandeling

d

Zeer vriendelijke en ervaringskundige ontvangst en uitleg.

Ik kreeg heel snel een antwoord op mijn vraag met het contactformulier naar het Adviesbureau. Er werd heel snel actie genomen en eerlijke en voordelige voorstellen gegeven. Ik ben zeer blij met mijn contactname met het Adviesbureau.

zeer stipt

Ik wordt elk jaar gebeld door de zelfde persoon voor de elektriciteit en aardgas te bekijken of het nog interessant is bij de leverancier waar we op dat moment bij zijn.

Steeds de goedkoopste tarieven!

Vlotte overschakeling naar een andere leverancier! Telefonisch ook gemakkelijk bereikbaar. Glen Deckers, de account manager, is onderlegd, vlot in de omgang en zeer hulpvaardig!

Aangename ervaring

Ik heb voor de eerste maal iemand laat langskomen. Een heel aangenaam en rustig persoon. Heeft uitleg en laat ruimte voor keuze.

Perfecte uitleg

Goede opvolging

Persoonlijke aanpak met correcte voorstellen en opvolging van jouw dossier.

Gewoon top

Bewust van kennis.

Correcte en professionele opvolging

Ik ervaar de vertegenwoordiger van OA als iemand met de juiste expertise die me jaarlijks correct adviseert

altijd correct

goede informatie

Nog nooit teleurgesteld geweest in al die jaren

Uitstekend, ronduit uitstekend, ik kan daar weinig aan toe voegen.

Klantvriendelijk

Kort en goed !

Heel tevreden!

Gerichte en duidelijke uitleg over de beste oplossing!

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.