Alles top geregeld

Altijd goed geholpen en juiste advies

super goede ervaring

Gemakkelijk dat er zoiets is als onafhankelijk adviesplatform. Houden steeds in de gaten wat best voor ons past zonder dat wij iets hoeven te doen en bespaar zo toch elk jaar een paar honderden euro's

Alles perfect

Alles werd perfect geregeld door de medewerkers van het onafhankelijk advies platform

Correcte en verstaanbare informatie en advies.

De persoon die jaarlijks een bezoek brengt vergelijkt, adviseert en doet de nodige stappen om het overschakelen van contract in goede banen te leiden en ons niet te belasten met de daarbij horende administratie.

Zeer positief.

Afspraak stipt nagekomen, goede opvolging.

altijd goed geholpen

altijd goed geholpen door de mensen aan de telefoon

Top service

Altijd vriendelijk correct op afspraak goede uitleg

fantastisch

goede uitleg en luistert naar mijn opmerkingen

Zeer klantvriendelijk

Geven raad en oplossingen altijd in het voordeel van de klant.

professionele aanpak

Na aanvraag tot nazicht van mijnentwege, direct contact en resultaat. Verder alle regeling overstap perfect verzorgd. Nooit opdringende telefoontjes zoals zovele van andere. Prima en directe vrijblijvende service.

hulpvaardig

vriendelijk en niet opdringerig

Goed advies en proactieve suggesties

Wij volgen al jaren het advies van Onafhankelijk Adviesplatform, waardoor we elk jaar de beste tarieven krijgen voor onze energie en gas. Onze adviseur Glen is ook altijd bereikbaar voor vragen en volgt alles persoonlijk op.

Het is een geruststelling te weten dat ons energiecontract goed wordt opgevolgd

Vriendelijk en deskundig advies

Zeker een aanrader

Zeer goede en snel advies

Deskundige informatie

Deskundige info Neemt tijd voor beantwoorden van onze vragen

Alles goed verlopen en ook zeer vriendelijke personeel.

Alles goed verlopen en ook zeer vriendelijke personeel.

Vr eindelijk en efficiënt

Antwoorden op al mijn vragen en beredeneerde oplossing.

Erg bekwaam platform

De werknemers hebben kennis van de energiemarkt en adviseren op maat om de juiste leverancier te kiezen. Sinds onze adviseur langskomt of per mail advies geeft besparen we ieder jaar !

Top service van Manuel Dehaes

Manuel is altijd bereikbaar en volgt zijn dossiers perfect op en dit snel

professionele aanpak met focus op resultaat

professionele aanpak met focus op resultaat

zeer te vrede

vakkundig

zeer goed !

Een zeer goede opvolging van de tarieven !

Mijn elektriciteitswaakhond aan huis!

Super gemakkelijk om steeds je elektriciteitsuitgaven onder controle te houden. En je moet er zelf niks voor doen!

Efficiënt en zeer snel!

Efficiënt en zeer snel.

Tevreden

Duidelijke communicatie

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.