to the point advies

Een vlotte uiteenzetting en duidelijke verwijzing naar opportuniteiten voor de klant. Omwille van de labiele economische en politieke toestand van ons land en op diverse plaatsen in de wereld is het niet perfect mogelijk voor de medewerkers om zeer specifieke aanbevelingen in het voordeel van de klant te te doen (b.v. oorlog in Midden Oosten en in Oekraïne...).

Snel, efficiënt en betrouwbaar

Korte vraag met kort en betrouwbaar antwoord. Precies wat ik nodig had.

Toevallige ontmoeting bij mijn ouders en direct alles geregeld!dank u

Vlotte service en kennis van the subject

Klare kijk op de subject

Correcte analyse van de mogelijkheden en bepalen van de keuze naar een nieuwe provider

Steeds de juiste keuze en nooit problemen bij een overstap.

Ervaren mensen

Die jongen heeft mij al enkele jaren geleden zeer goede tips gegeven om het leefbaar te houden!!

Was goed

Alle administratie van bolt was zeer goed.

Op al mijn vragen wordt er gereageerd met een positieve ingesteldheid.

Vriendelijke mensen. Steeds tot luisteren bereid. Uitzoeken voor de beste oplossing.

Vlotjes

Een goede uitleg, Een degelijke en gefundeerde uitleg. Vlotte afhandeling

Efficient

Een beetje lange wachttijd maar verder heel tevreden.

Is goed

Bjr et merci pour votre accueil j'en tend avec bcp de patience d'avoir comment ça va fonctionner vous et moi merci

Voel me gesteund en ben eindelijk gerust betreffende energie, wat een bevrijding!

Mr. Glenn Deckers heeft bij mij onmiddellijk een gevoel van vertrouwen en eerlijkheid gegeven. Ook zijn integriteit en algemeen voorkomen is zeer positief, ik zou bijna zeggen niet meer van deze wereld! Dus een prachtmens!

helder!

Bijzonder tevreden over de persoonlijke aanpak van de adviseur!

Snelle hulp. Goede opvolging

Zeer behulpzaam. Wordt goed opgevolgd door de contactpersoon. Snel geregeld

Prima uitleg gekregen

Alles vlot verlopen, vriendelijke medewerker

betrouwbaar en goede uiteenzetting

Mr. Jelle Teerlick volgt alles goed op. Heeft ons op overtuigende wijze met jullie doen samenwerken. Heeft alle verwachtingen ingelost en ons vertrouwen in jullie bevestigd.

tevreden van het contact

na het telefonisch contact met een correcte uitleg, is er dan een afspraak gemaakt, de afspraak was daar op het afgesproken uur. na een deftige uitleg is alles geregeld, de persoon die langskwam nam zijn tijd, was vriendelijk en antwoordde op al de gestelde vragen.

een zeer goede bijstand.

Altijd een goed advies. Zeer betrouwbaar.

het waseen leerrijke ervaring

de man die is langs geweest kende zijn werk goed en gaf voldoende uitleg . alles ging vlot

zeer gemakkelijk

Het is snel makkelijk werken met jullie en een neutraal advies en direct alles in orde met nieuwe leverancier. Je bent op de hoogte van de laatste veranderingen.

Goed advies

Eerste ervaring en goede uitleg gekregen.

Prima uitleg aan telefoon en behulpzame medewerker aan huis.

De medewerker heeft al mijn vragen beantwoord en mijn verwachtingen om hulp en goede raad te ontvangen ingelost.

Snelle service

Heel tevreden van de snelheid waarmee het contract in orde is gekomen. Een contract op maat gekregen ondanks dat een fysiek bezoek niet mogelijk was. Communicatie verliep vlot digitaal. Geen zorgen gehad om dit alles in orde te krijgen.

Prachtige ervaring om elk jaar het beste contract aangeboden te krijgen.

Ben al jaren vaste klant, en ik ben zeer tevreden.

Alles top geregeld

Altijd goed geholpen en juiste advies

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.