Vriendelijke man, legt alles goed uit en ik kan ook na de afspraak bellen voor eventuele vragen of hulp.

Elk jaar alles ok

Snelle en correcte service

Vriendelijke mensen met kennis van zaken.

Je kunt rustig slapen in de zekerheid de beste energiedeal te hebben.

Het is zeer geruststellend elk jaar een goed advies te krijgen en een aanrader voor elke consument. Al je energievragen worden beantwoord.

Goede ervaring

Duidelijke informatie.

Goede opvolging en geweldige service bij het bepalen van een gunstig energiefactuur.

Pro - actief, efficiënt en professioneel

Zoals in de titel, adviseur is bereikbaar, belt zelf op en heeft het dossier voorbereid.

Professioneel

Vriendelijk en no-nonsense

Helpt me de goedkoopste leverancier te vinden

Via de telefoon goed geholpen

correct!

zinnige, begrijpvollle uitleg

Ervaring positief

Vooral met de keuze van vast contract vooraleer de prijsschommelíngen begonnen tgv o.m. de Oekraïense oorlog hebben ons heel wat bespaard.

ik ben een tevreden klant

David en ik kennen elkaar al een hele tijd en ik ben zeer tevreden over zijn advies.

Duidelijk en gemakkelijk

Bedankt David voor de gemakkelijke en duidelijke communicatie.

Altijd behulpzaam

Ieder jaar wordt mijn tarief herbekeken en wordt me de beste deal gemaakt. Prima service. Altijd vriendelijk.

Snelle en correcte opvolging

Al enkele jaren doe ik tot grote tevredenheid beroep op dit platform.

super advies en zeer professioneel

Onze adviseur geeft top advies en is zeer professioneel. Komt zijn afspraken perfect na en staat steeds klaar voor advies. Heeft ons al in het verleden enorm geadviseerd wat ons opmerkelijke besparingen heeft opgeleverd.

Goede proactieve werking!

Zeer tevreden over de samenwerking.

Gewoon tevreden

Wij voelen ons veilig en vertrouwd bij Glenn Elke keer geeft hij ons een goede uitleg en advies. Niet opdringerig, eerlijk en sympathiek. Ook heel belangrijk voor ons : het persoonlijk en geduldig contact. Denk dat we zouden afhaken bij telefonisch of mail contact. Wij hebben al veel centjes bespaard! Onze eerlijke mening: doen!!!

Accuraat, bereidwillig en zeer klantgericht

Antwoord op alle relevante vragen en zeer bereidwillig bij enig probleem.

Vlotte, vriendelijke medewerker die ons goed geholpen heeft

Duidelijke uitleg, behulpzaam persoon. We konden met al onze vragen bij hem terecht.

Zeer vriendelijk

Glenn komt bij ons ondertussen al enkele jaren en wij zijn zeer tevreden over hem. Vriendelijk,behulpzaam en correct.

Alles in orde

Geen opmerkingen

duidelijke info - vlot in omgang

Medewerker denkt mee in functie van het bedrijf. Duidelijke info. Goed bereikbaar.

Goede service.

Vlotten en goede service van het team.

Een op en top kwalitatieve uitleg zoals we de voorbije jaren ook gewoon waren.

Elk jaar opnieuw weer een duidelijke en concrete aanbeveling van de juiste energieleverancier. Dank je wel daarvoor. Dit zorgt voor ons al geen extra stress meer.

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.