Eerlijke samenwerking

Het is noodzakelijk om jaarlijks de prijzen te herbekijken van gas en elektriciteit. Het onafhankelijk Adviesplatform helpt ons hierbij om de juiste deal voor te sluiten. Wij zijn zeer tevreden.

Goede dienstverlening

Reeds jaren werk ik met het adviesplatform en tot op heden ben ik tevreden met de resultaten . Het feit dat je als consument wordt gecontacteerd om weer eens een nieuw bezoek met eventueel hieraan verbonden overstap naar een nieuwe energie leverancier te bekomen , duidt op het alert toepassen van de job . Om deze reden heb ik het adviesplatvorm reeds meerdere malen aangeprezen .

persoonlijk advies gekregen van medewerker die heel goed op de hoogte is van de energiemarkt

kort bezoek en to the point

perfecte en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Uw medewerker : Glenn heeft ons al een paar jaar zeer goed geholpen in onze keuze aangaande energie , daarvoor een pluim en bedankt.

Heel makkelijk en zeer klantvriendelijke service !

Alles wordt geregeld - prima service

besparing tjd en administratieve rompslomp

Uit mezelf zou ik niet elk jaar van leverancier veranderen. De vregtest doen levert veel resultaten op, maar om alle factoren in rekening te brengen vraagt tijd en kennis. Ook blijken ze niet altijd de realiteit weer te geven. Ik ben blij dat ik kan gebruik maken van de kennis en expertise van het platform.

goede service

persoonlijke en goede service, zeer tevreden

correct en stipt

Het bespaart mij opzoekwerk dat ik niet graag doe

betrouwbare service

sinds geruime jaren maken wij dankbaar gebruik van de diensten van OA, in de persoon van Glen Deckers, die punktueel elk jaar de rekeningen controleert, verbeterd en/of leveranciers wijzigen zal. Geweldig om deze trouwe dienst te mogen ervaren en er op te vertrouwen.

vlotte regeling

Alles duidelijk omschreven hoe tewerk gaan...

Duidelijke informatie, zeer klantvriendelijke communicatie

Zie boven

Zeer goede info en opvolging

tevreden

Gedurende verschillende jaren al hulp gekregen bij het nakijken waar ik het beste energiecontract kan verkrijgen. Op vragen steeds een eerlijk en correct antwoord waarbij men de tijd neemt om dit uit te leggen. Op deze manier al wel veel geld uitgespaard.

Ik ben al jaren klant en krijg steeds goed advies van Glenn Deckers.

Eerlijke en duidelijke uitleg.

Met kennis van zaken

Correct op de afspraak en deskundig advies!

Besparing en gemak

Laurens zoekt elk jaar de beste tarieven voor ons uit. Hij kent alle aanbiedingen en tarieven van alle leveranciers. Superhandig, want het is erg moeilijk geworden om zelf te vergelijken.

steeds correct

Aangename ervaring, steeds correct en bereidwillig met de juiste informatie!

Heel tevreden op elk gebied

Goeie opvolging en veel uitleg over de keuze van de energieleverancier. Heel vriendelijke persoon ((jellen) die duidelijk weet waarover hij spreekt !

Erg goede en persoonlijke dienstverlening.

Het Adviesplatform contacteert me zelf om de situatie van mijn energiecontracten te checken en zo nodig aan te passen. Ik kan met een eenvoudig berichtje ook altijd de medewerker contacteren als ik vragen heb. Het Adviesplatform regelt alle administratieve rompslomp voor het veranderen van leverancier. Daardoor is het gevaar dat ik te lang blijf hangen in een slecht contract minimaal.

vlotte en perfecte service

Ik ben meer dan 5 jaar klant bij jullie. Jullie respecteren de afspraak, geven correct en onderbouwd advies, en ik ben weer goed voor een jaar gas- en electrofacturen aan scherpe prijzen.

Aangename ervaring

Heel aangename ervaring. Ben goed geholpen geweest

Pure luxe. Betrouwbaar en topservice

Snelle reactie bij vragen! Vriendelijk en correct! Zeer tevreden over Jonas en Els!

Jullie helpen mij al enkele jaren en dat is steeds snel en correct in orde gemaakt.

ok

ok

Soms moet ik mijn best doen om de vertegenwoordiger te volgen. Hij is alles zo gewoon dat hij soms te vlug gaat. Maar opnieuw vragen is dan geen probleem. Wij zijn zeer tevreden.

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.