De overdracht van Engie naar Bolt is probleemloos gebeurd.

Pas aangesloten nog maar weinig ervaring werd de diensten van Bolt

Uitstekend advies en prima klantenservice. Top!

Tijdens een jaarlijkse afspraak (waarvoor ze me zelf contacteren, wat handig is) overlopen we samen mijn energiefactuur en bekijken we de beste voorwaarden en leveranciers op de markt. Telkens weer een prima service, en uitstekend advies hoe we onze energiekosten kunnen optimaliseren. Ook heel tevreden over onze contactpersoon die altijd heel correct, vriendelijk en aangenaam is.

Ieder jaar een goede begeleiding naar een eerlijke energieprijs.

Gedreven medewerkers en vriendelijk

zeer goed geholpen

David Struyf, onze adviseur, heeft al ieder jaar top service geleverd.

Doe zo verder

Goede opvolging zeer vlot in communicaties en vlotte afhandeling voor offerte en contracten Ruben doe zo verder

Jellen is een fantastische deskundige

Altijd behulpzaam, eerlijk en vol enthousiasme deelt hij zijn informatie en kennis.

Ruben was hulpvaardig Wel moeizaam voor afspraak; vorige afspraken uitgelopen...

Zeer de moeite waard

Vriendelijk bezoek . Van zolang ik lid ben altijd goed geadviseerd geweest

Correcte, klantvriendelijke en acurate service

Onafhankelijk correct to-the-point advies zonder addertjes onder het gras!

Professioneel snelle en correct advies. Administratie wordt overgenomen zonder rompslomp

Eerlijk,vriendelijk en onpartijdig!

Wij zijn heel tevreden over de adviezen die onze contactpersoon Glenn ons heeft. Heel correct, vriendelijk, en zeker niet opdringerig! Wij krijgen de juiste informatie en een juist nazicht van het voorbije jaar ! Voor ons is het een eerlijk top bedrijf. Wij zijn blij met Glenn door het persoonlijke contact dat dikwijls ver te zoeken is !

Top adviseur

Top kerel die nu al een paar jaar langskomt.

Top, snel en direct duidelijk

Op 2 dagen ben ik veranderd naar de meest gunstigste leverancier. Mijn vragen direct, helder beantwoord.

Fantastisch ! David is helder in strategie en in zijn communicatie

Ik ben absoluut geen technisch noch IT profiel. Maar David is een partner die steeds snel ter beschikking is en die mijn vragen heel duidelijk beantwoordt. Hij overweegt ook alternatieven als ik ernaar vraag. Ik volg in blind vertrouwen zijn advies ! Jan Delmote

zeer professioneel

duidelijke feedback ontvangen over mijn vraag

Handig

Elk jaar krijg ik een mailtje dat het tijd is om ons energiecontract te herzien. Een afspraak maken gaat makkelijk. De afspraak zelf gaat vlot, het advies is persoonlijk. Ik hoef er zelf niet veel moeite voor te doen en dat is voor mij het belangrijkste!

Altijd top advies van Jonas!

Jonas weet waarover hij het heeft, en we kunnen altijd vertrouwen op zijn advies.

zeer goede begeleiding!!!!

zeer goede begeleiding!!!!

Duidelijk, onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Heel tevreden over het onafhankelijk adviesplatform. De informatie was duidelijk, betrouwbaar en objectief. Ik voelde me goed geholpen en kon dankzij het advies makkelijker de juiste keuze maken. Zeker aan te raden!

Een goede begeleiding in het kluwen van de energiebeheerders.

De goedkoopste formule kiezen is in deze materie is ver van evident. Het is al een aantal jaren dat een afgevaardigde langs komt. En hij maakt er het beste van. E. Desaegher

Eerlijk, betrouwbaar en waardevol.

Ik vind zelf de weg niet op de energiemarkt, ben blij dat ik tot op heden al geweldig goed geholpen ben door jullie medewerker.

Heel efficiënt.

Er wordt kort op de bal gespeeld. De mails worden dezelfde dag nog beantwoord en de klant wordt heel snel geholpen. De overschakeling de éne naar de andere energieleverancier verloopt vlot en de klant moet bijna niets zelf doen. Prima service.

Correcte en vlotte afhandeling

Nog geen ervaring,maar via stiefdochter Voorspoels Veerle goede reacties gekregen.

Zeer goede uitleg en zeer vriendelijk

Top kerel

Alles was vlug geregeld een man die zijn job kent top

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.