Goed onderbouwd advies

Op basis van mijn aangevoerde gegevens werd me een deugdelijk voorstel getoond waar ik direct op heb ingetekend

Vriendelijke en bekwame persoon aan de andere kant van de lijn

Ik heb de afgelopen jaren Adriaan regelmatig aan de lijn gehad en ben daar zeer tevreden over. Is wel een risico om je itsme-code zo maar telefonisch te vragen, dus daar was ik wel wat sceptisch over. Zonder zijn advies zou ik allicht bij de huidige leverancier blijven maar werd erop gewezen dat dit niet in mijn voordeel was. Tevreden klant dus.

Tot op heden altijd goed advies

Tot op heden altijd goed advies ..van adriaan

Altijd positieve oplossingen

Word altijd geholpen als je belt moest overal zo zijn de wereld zou heel wat mooier en eenvoudiger zijn

Gewoon Top

Vriendelijke man en duidelijk

zeer snelle en correcte handeling

Jaarlijks wordt mijn energiecontract bekeken en telkens is het terug in orde zonder enige zorgen.

steeds correct in afspraken, onderzoek en uitvoering

zie hierboven, steeds positieve ervaring overigens

in deze tijd zien de mensen de bomen door het bos niet meer en wordt je bestookt met energie leveranciers die allemaal de hemel beloven maar je meestal ******en wordt waar je bijstaat, daarom vind ik het werk van onafhankelijk advies platform zeer nuttig

zeer correcte opvolging

aangename en vlotte afhandeling van de dossiers

uiterst tevreden van de diensten van Glenn Deckers.

Duidelijke informatie

Gewoon goed

Goed geholpen geweest door Laurens.

Correcte service. Goede uitleg. Gemakkelijk te contacteren.

Mijn contact is vriendelijk, stipt en geeft alle nodige informatie.

Tot nu is ervaring positief

Ikzelf had in verleden een probleem En Arian heeft dit lee helpen oplossen Waarvoor dank

Tevreden

Overzichtelijke en voldoende uitleg m.i. . Ik had mijn voorstel van vorige leverancier op voorhand overgemaakt.

Goed geïnformeerd

Ik heb geen tijd en zin om alles uit te pluizen. Dit laat ik liever over aan mensen die dit dagelijks doen.

Correcte info. Goed gedocumenteerd

Moesten alle bedrijven zo flexibel zijn en goed werk leveren zonder er veel problemen minder zijn

Afspraak perfect nagekomen en duidelijke uitleg

Heel efficiënt en vriendelijk

Ik werd gecontacteerd door Ruben om te melden dat zijn voorganger de firma verlaten heeft en dat hij de dossiers van ons overneemt. Heel vriendelijk en behulpzaam

Dankbaar

Dankbaar om terug te kunnen vallen op een deskundige waar ik ook vragen aan kan stellen. Ik ben niet heel bekend in de energiemarkt en ben blij dat ik niet alles zelf moet uitpluizen.

Nuttig advies dat me elk jaar een besparing oplevert.

Ik moet me geen zorgen meer maken over mijn energiecontracten want Onafhankelijk Adviesplatform contacteert me pro-actief om mij van het beste tarief te laten profiteren.

Zeer betrouwbare informatie

hele professionele uitleg

Wij zijn zeer blij om elk jaar een overleg te hebben met Jonas over het electriciteitsverbruik . Om welke leverancier wij moeten nemen.

Wij spreken elk jaar af met onze vaste contact persoon om te bekijken of we nogsteeds goed zitten bij onze energie leverancier. Die stuurt ons dan naar de beste leverancier. Zo hoef je zelf geen uren te zoeken naar de beste en goedkoopste. Voor hun is dit maar enkele minuten werk. Wij zijn zeer tevreden en blijven er gebruik van maken.

Totale ontzorging

Ik ben er al 10 jaar bij denk ik en ze werken echt zoals een makelaar moet werken in mijn ogen. Contacteren mij zelf, ik zet een digitale handtekening en stap over, soms x maand mater. Als ik het niet kan laten en toch eens doorcontroleer kan ik ze op geen fout betrappen. Altijd vriendelijk ook, ben al zeker meer dan 5 keer overgestapt. In volle covid, voorjaar ‘20, hebben ze me overtuigd 3 jaar vast E&G te nemen… ook met de verhuis, dat liep lekker door. Top, al veel aan mensen aangeraden ook. Succes met de goede business!! Grts Jurgen Grauwels

alleen maar goede ervaringen, doe zo voort

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.