elk jaar opnieuw

vriendelijke info omtrent nieuw of zelfde energiecontract met mogelijkheid voor vragen en eventueel volledige wijziging, dit allemaal zonder problemen. Ik raad jullie diensten aan iedereen aan die soms opmerkingen maakt over hun energiecontract. Wat ze er mee doen moeten ze voor zichzelf uitmaken. Geen medelijden indien ze goede raad niet opvolgen.

Snel, klantgericht en betrouwbaar

Men heeft onze vraag er nog bijgenomen op een moment waarop het al bijzonder druk was (laatste dag van de maand, net voor prijsverhogingen) maar toch heeft men ons er nog bijgenomen.

Eigenlijk eerder toevallig in contact gekomen en nu reeds verschillende jaren klant.

De mensen staan steeds paraat om info te geven. Daarom stuurde ik jullie gegevens reeds naar andere mensen om hun energie rekening op zijn minst eens te bekijken. Dan beslissen ze nog wat er met de gegevens gebeurd. De argwaan van vele personen is groot ten opzichte van firma's gelijk jullie. Ik ben blij met jullie inbreng en als ik vergelijk met de rekening van anderen, dan betaal ik mijn energie niet zo heel hoog, met dank natuurlijk.

Schitterend

Mijn ervaring was uitstekend. Ik kreeg eerst een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn en al binnen de 30 minuten werd ik teruggebeld door iemand die meteen een offerte opstelde en al mijn vragen geduldig beantwoordde. Na de bevestiging van de contractovername verliep alles vlot en correct.

Zoals steeds kei goed advies !

al enkele jaren hebben ze voor mij de gepaste tarief aanbevolen tot nog toe ben ik er zeer tevreden mee

Goede opvolging.

Gerust gevoel van beste keuze van energieleverancier

Snelle en correcte behandeling

Ik laat mij al jaren adviseren en ik ben nog steeds heel tevreden.

Vlotte hulp en goede tarieven

Altijd al goede tarieven gehad al enkele jaren, service van hoge kwaliteit

Zeer snelle opvolging

Ruben reageert zelfs in het weekend en neemt altijd de tijd om al onze vragen te beantwoorden. We zijn zeer tevreden!

Heel tevreden voor de hulp om keuzes te maken

Geen stress, geen digitale problemen enkel een handtekening en klaar. Geeft een goed gevoel dat men niet alleen moet beslissen over dingen waar men niets of weinig van afweet. Ik heb andere mensen de raad gegeven om ook contact op te nemen met de adviseur. Hartelijk dank voor deze bijstandsdienst.

zeer goed

zeer goed, zeer goed contact, correcte informatie

Snelle reactie, duidelijke informatie

Vriendelijke service en duidelijke communicatie over een complexe markt. Je hebt het gevoel dat er mensen klaarstaan om je te helpen navigeren doorheen een energielandschap waar je soms de weg kwijtraakt.

Aangenaam contact.

Directe aanpak en een goede service

Snelle en perfecte service

Ruben is zeer deskundig en professioneel. Wij werden altijd goed geholpen. Echt een aanrader.

Snelle reactie, goede toelichting en vlot administratief verloop overgang

Reeds jaren een goede samenwerking waardoor ik het Onafhankelijk Adviesplatform ook aanraad bij klanten, vrienden en familie.

Goed advies gekregen. Overstap simpel.

correct en snel geholpen

Al enkele jaren word ik door jullie gecontacteerd, steeds zeer goed geholpen

We krijgen steeds de energie op onze maand.

Steeds vriendelijke en accurate uitleg.

Geweldige deskundige service

Snel antwoord op mail. Duidelijk overzicht van voorstel. Veranderen v leverancier wordt volledig gedaan. Zeer tevreden van de service en deskundige uitleg.

Gemakkelijk

Alles wordt geregeld

Eerlijk, snel en goede opvolging. Bespaart me enorm veel zoekwerk en jaarlijks krijg ik de kans om altijd het meest voordelige tarief te hebben. Gewoon top zo’n dienst

Inlichtingen zijn altijd top en snel

Super,snelle uitvoering

Ben al jaren 15 misschien langer bij jullie. Ben er altijd goed mee geweest Niet teveel betaald voor energie . Heb jullie al veel klanten bijgebracht

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.