Filters

2

teleurstellend

November 2022 bezoek gekregen van Dhr. Struyf. Nieuw energiecontract bij andere leverancier gekregen, zonder enig probleem verlopen. MAAR: thuisbatterij besteld, voorschot (helft totaalbedrag) betaald op 05-12 op rekening van het adviesplatform. Sindsdien niets meer van vernomen. Al 4 keer gebeld, steeds vriendelijk "we zullen het nakijken, ja uw voorschot is betaald", verder geen resultaat. Reeds 2 mails naar Dhr. Struyf, geen gevolg, laatste keer zelfs geen antwoord gekregen (en nog steeds geen batterij). BETAAL GEEN VOORSCHOT !!!

 • Aanbevelen? Nee
8

Na enige tijd wachten is alles nu zeer snel verlopen

Nadat we ingetekend hadden voor het plaatsen van de zonnepanelen hebben wij een voorschot moeten betalen. Nadien hebben wij lang gewacht maar kregen geen nieuws, info over plaatsing. Na verschillende keren bellen ging alles ineens in een snelprocedure. Nu nog afwachten voor de keuring en alles zou dan in orde moeten zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantgericht personeel

Ik heb de indruk dat de commercieel afgevaardigde (David Struyf) een typisch 'sales'-profiel heeft. Hij doet dat met inzicht en kennis van zaken maar eens ons bedrijf op de 'energie'-rails stond, voelde ik dat de verdere ondersteuning best via de hoofdzetel werd behandeld. Daar (o.a. bij monde van Samara Gdouda) heb ik steeds een zeer klantgerichte benadering ervaren en heeft men altijd getracht de zorgen van de klant te begrijpen en hier op te anticiperen. Alles tezamen ben ik dus erg tevreden over de ondersteuning van het OAP

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en snelle service

Ik heb mijn jaarafrekening van de energieleverancier ter nazicht voorgelegd aan het Onafhankelijk Adviesplatform. Mijn vermoeden dat er iets niet klopte werd na overmaken van de nodige documenten spoedig bevestigd door het OA. Zij gaven mij binnen korte termijn punctueel aan waar de eindafrekening allicht fout zat. Knap!

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle en duidelijke feedback

goede communicatie met Samara Gdouda

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

TOP service. Ik ben heel goed geholpen geweest ondanks ik geen hoop meer had.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer behulpzaam en vriendelijk

Was iets misgegaan (zelfs net van hun kant), men bleef rustig en alles werd snel correct opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nu kan ik pas energie besparen!

Een energie adviseur van Onafhankelijk Adviesplatform had me overtuigd om een energiescan te laten uitvoeren. Ik stond hier in het beging heel sceptische over. Maar na 2 weken wachten kwam een bekwamen man die de scan uitvoerden. Beetje achterover gevallen van de verborgen gebreken. Ze hebben mij vandaag terug bezocht om de punten te bespreken. En hun boodschap was duidelijk, eerst isoleren en dan pas zonnepanelen. Bedankt voor jullie professionele uitleg en opvolging!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer coreckt

Altijd coreckt en zeer bekwame medewerkers, onze consulente katrien vriendelijk en weet met wat ze bezig is. Dank u wel. Jean-Pierre Quintens

 • Aanbevelen? Ja
10

5

Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en correct

Het Onafhankelijk Adviesplatform handelt snel en correct op elke gestelde vraag om advies en opmerkingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot contact, steeds bereikbaar voor hulp of goede raad

Met onze contactpersoon David hebben we goed contact. De overstap naar een nieuwe energieleverancier is vlot verlopen, denken we, maar we hebben nog geen afrekening gekregen of maandelijkse betaling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service

Onze accountmanager, David, was snel en duidelijk in de communicatie. We kregen een nieuw tarief voorgesteld en de overgang was snel en bijzonder eenvoudig geregeld. Aanrader voor iedereen om jaarlijks een controle te laten uitvoeren door Onafhankelijk Adviesplatform.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals de naam het zegt: advies is top en platform (David) zeer goed bereikbaar!

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
9

Top.

Een fijne samenwerking met een goede opvolging.

 • Aanbevelen? Ja
8

Met Samara aan boord zit je goed

De noodzakelijke tussenkomst werd puik verzorgd door Samara

 • Aanbevelen? Ja
9

Vertrouwensband

Ondertussen reeds een vertrouwensband aangezien we elk jaar dezelfde persoon ontvangen om onze energieprijzen te herbekijken. Heel gemakkelijk dat we steeds worden opgebeld als het terug zover is…

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service en communicatie én ik hoef zelf niets te doen :-)

Reeds meerdere jaren checkt Jonas mijn energieleveranciers en ik kan er op vertrouwen dat dit altijd correct verloopt. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de dienstverlening, communicatie en omschakelingen.

 • Aanbevelen? Nee
6

Dramatisch

Ondertekend leveringscontract wordt niet opgenomen door leverancier. Communicatie van OAP van niet-opname door leverancier is nooit doorgekomen noch na schriftelijke vraag noch na chat met belofte mij op te bellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt voor jullie advies

In November kreeg ik van Engie mijn nieuwe tarieven voor volgend jaar. Tot mijn verbazing zag ik dat ze 5 maal duurder waren dan mijn huidig contract. Omdat er geen groepsaankoop is dit jaar ben ik bij het onafhankelijk Adviesplatform terrecht gekomen op aanraden van mijn buurman. David heeft mij zeer goed geholpen met het adviseren van een nieuwe goedkopere leverancier. Een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Aanrader om uw prijzen te laten nakijken door Onafh. Adviesplatform

Jaarlijkse afspraak om na te kijken welke leverancier best beantwoord voor (2-)jaarlijkse vernieuwen contract loont. Onafhankelijk Adviesplatform staat hierin goed bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alert !

Correcte behandeling van klanten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Grote steun in moeilijke zoektocht naar de juiste energieleverancier!

Al verschillende jaren kan ik op hun advies rekenen. Tot nu toe steeds goede voorstellen gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Steeds goeie raad en opvolging

Ik werd gecontacteerd voor een afspraak, maar was in het begin een beetje wantrouwig. Zoveel verschillende maatschappijen proberen je voor hen te winnen, ik dacht dat dit er één van was. Maar mijn contactpersoon Adrian wist me te overtuigen, gelukkig. Ik kan hen steeds contacteren met vragen over mijn energie, papierwerk hierrond... Jaarlijks bellen ze me voor een afspraak, we bekijken dan wat het voordeligste is op dat moment, en de overschakeling verloopt telkens prima. Dank jullie wel voor alle hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Bezoek aan huis gaf meer vertrouwen

 • Aanbevelen? Ja

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd