Heel goed kan niet beter

Heel vriendelijke jongen met kennis van de materie

Al jaren klant, al jaren supertevreden over het advies dat ik krijg !

Elk jaar komt iemand langs om mijn energieverbruik te bekijken en mij de beste deal in functie van mijn verbruik op te zoeken. Ik maak 100% gebruik hiervan.

correcte informatie

correcte informatie en hulpverlening

Perfecte uitleg

Perfecte uitleg over de mogelijkheden met alle voordelen alsook de nadelen.

Professioneel advies om de juiste energieleverancier te helpen kiezen.

Zonder enige druk wordt ik begeleid en geholpen om de juiste energieleverancier te kiezen.

Steeds heel professioneel!

Bedankt voor de jarenlange ondersteuning!!

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk, correct en ten alle tijden vrijblijvend contact met kennis van zaken, en zo maken we het al vele jaren mee.

Laat Glenn elk jaar maar komen!

Eens je over de streep bent getrokken, dan wordt het een logische stap om elk jaar uw energierekening te evalueren!

vertrouwen

Ik heb een antwoord gekregen op al mijn vragen, vriendelijk en correct.

Goede opvolging van ons dossier

Reeds het derde jaar op rij kwam telkens Jelle bij ons langs om ons energiedossier te optimaliseren. Het feit dat het altijd dezelfde persoon is die bij ons langskomt betekent dat dit bedrijf betrouwbaar is en een goede werksfeer biedt aan zijn medewerkers.

Snel,goed,handig en voordelig. Bangelijk platform!!

Elk jaar krijgen wij een bericht voor contactnummer met de (onze) adviseur. Die legt alles vast- ziet naar verbruik (met en zonder zonnepanelen) en geeft van daaruit de voordeligste energieleverancier door. Daarna maakt hij ook alle contracten op - of zorgt dat deze in onzehanden komen - om te tekenen. Bij verkeerd of te hoogverbruik geeft onze adviseur ook nog tips om dit op te lossen en komt hij eventjes de met goede voorstellen af Hoedje af voor onze adviseur!!

Goede info.

Goede presentatie,professionele uitleg. Er werd mij Bolt voorgesteld terwijl er bij andere mensen in mijn omgeving Elegant het voordeligste was.heb toen even getwijfeld.

Elke keer opnieuw tevreden.

Elke jaar komt dezelfde relatiegelastigde langs waardoor die ons dossier voldoende kent. Alles verloopt vlot en professioneel. Geen overbodige blabla maar correcte en duidelijke info.

Glen is gewoon zeer efficiënt en volledig mee met zijn klanten

Adviseurs hun eigen planning laten maken werkt! het duurt veel te lang om via het algemeen info adres te werken. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren ivm opzeg andere leveranciers

De uitleg was duidelijk

Het is af wachten wat het resultaat is van de omschakeling naar de andere leverancier

zeer tevreden

Perfecte uitleg van prijs in vergelijking met vorig contract.

Duidelijke uitleg

Werd duidelijk op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijk heden.

Jonas is een man die de markt en de wetgeving kent. Hij brengt alles wat volks, maar dat is oké.

Mijn beschrijving zit in bovenstaande zin.

professioneel

altijd heel stipt, correct, professioneel advies

correct advies

Het persoonlijk contact met een medewerker van het team verloopt correct en duidelijk. Alle administratie wordt correct uitgevoerd en uit handen genomen van de klant.

Voor mij de vlotste weg naar de voordeligste energie!

Duidelijke informatie. Gemakkelijke overschakeling naar voordeligste energieleverancier.

Alles goed!

Helemaal goed!

Goed geïnformeerd

Adrian is een gedreven vertegenwoordiger van Het Adviesplatform. Hij heeft ons op een duidelijke manier advies gegeven.

Heel goed.

In volle vertrouwen, prima dienstverlening!

Over Onafhankelijk Adviesplatform

Onze missie? Uw energiefactuur verlagen! Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden. Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.