Uitstekende service

Prima geholpen bij de koop. Mankementen aan de auto snel verholpen, goede service

Klantvriendelijk

Erg prettig om hier een auto te kopen. Heldere afspraken, en een goede service.

Goed en aardig behandeld

Goed bedrijf met aardige mensen en verstand van zaken. Zeker aan te raden om daar eens een kijkje te nemen als je een andere auto wilt.

Professioneel Geadviseerd

Prettig geholpen Duidelijke professionele uitleg Nette afwikkeling Zeer tevreden!, tevens over de auto

Keurig bedrijf

Ik heb bij dit bedrijf 3 weken geleden een Peugeot 3008 hybrid4 300GT bjr 2023 gekocht. Ik ben zeer tevreden met zowel de koop/inruil (Peugeot 3008 GT-Line bjr 2017) als de aflevering en garantie, na een paar dagen kwamen er namelijk 2 storingen tevoorschijn, dit is keurig door Bestdeal opgelost.

Goede prijs en goede inruil

In Januari een nieuwe auto gekocht voor een goede prijs en heb ook een goede inruil gekregen voor mijn oude auto. Ook een jaar garantie, update volgt over 10 maanden of ik die nodig had en hoe het opgelost wordt. Mooi is ook dat ik het bij mijn vaste garage mag laten repareren na goedkeuring, omdat wij best wel ver wonen. We zijn prima geholpen, mochten proefrijden wat we wilden en de overdracht was snel geregeld. Het was wel een stukje rijden, maar de moeite waard. Na een maand rijden bevalt de auto prima.

Vlot en eerlijk!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gekregen bij deze mensen.

Zeer tevreden.

Nette verkopers en eerlijke inruilprijs. Niet alleen nette verkoop maar ook , een later probleem zeer netjes opgelost.

Top auto gekocht top bedrijf top mensen

Groet van die hagenees tot de volgende

Open en transparante verkopen

Prettig contact. Snel ter zaken gekomen. Goed inruilprijs. Geen diverse opslagen of bijkomende kosten.

Bij hebben daar onze auto weg maar je wordt super geholpen en ze staan altijd voor je klaar

Super vriendelijke mensen en prachtige auto!

Dit was mijn eerste auto wat ik zelf ging kopen! Ik werd super goed geholpen en het waren vriendelijke mensen!

Tevreden

Toch nog een goede deal kunnen maken

Fijn contact en goede service

Gebeld om een proefrit te maken, auto stond al netjes klaar. Bemerkt dat de camera het niet deed, deze werd zonder problemen gemaakt. Prettig contact en een hele fijne auto.

Uitstekende vriendelijke service

We werden zeer vriendelijk ontvangen en ook onze vragen werden op dezelfde wijze beantwoord. Daarna maakten wij een proefrit die vlot verliep. Tenslotte werden we het eens over de verkoopprijs waarna de auto op korte termijn werd afgeleverd. Toen we eenmaal thuis waren stelden wij enkele weken later telefonisch nog enkele vragen die tot tevredenheid werden beantwoord.

Uitstekende auto geleverd met bijzonder vriendelijke en correcte afhandeling.

Achter de Engelse naam van het bedrijf gaat Twentse vriendelijkheid en betrouwbaarheid schuil.

No nonsense goeie deal

Vlot en duidelijk. Wat je ziet is wat je koopt. Met vertrouwen een goede auto gekocht.

Super tevreden met de auto, Topservice!

Onlangs een BMW 3 serie gekocht, auto is in perfecte staat rijd perfect! Fijne communicatie en alles snel geregeld.

professioneel / goede service

Auto voldoet niet aan beschrijving bij verkoop

Inbeschrijving stond navigatie, zit er niet in en heeft er nooit ingezeten. In beschrijving staat luxe uitvoering, auto is in basis uitvoering. Na 100 km rijden heel veel lawaai onder auto vandaan. Probleem moet nog opgelost worden bij Mercedes dealer. Ik zou hier nooit meer een auto kopen

Prima service en sympathieke eigenaar

auto bekeken, proefrit gemaakt , prijs bepaald. Alles in een prettige sfeer.

Prima afhandeling, service top

Doen wat er beloofd is . Zeer correcte afhandeling

Zolang er niets gebeurt heb je de beste garantie.

In juli auto gekocht. Onderweg naar huis blijkt de tank bijna leeg te zijn. Bij de afneembare trekhaak zaten geen sleutel. Die zelf besteld. In augustus kom ik erachter dat de distributieriem van de Peugeot zeer slecht is. Volgens de heren valt dat niet onder de garantie. Dit hoort dus wel onder de garantie te vallen. Foto gestuurd geen reactie.daarna contact opgenomen met Peugeot dealer. Hier is de distributieriem kostenloos vervangen.( Na aanleveren van onderhouds gegevens) dit omdat het binnen de daarvoor aangegeven termijnen is. Dit hadden de verkopers moeten regelen.

Alles in open, duidelijk en goed overleg. Komen afspraken na.

Ik heb het koop en inruil proces, als zeer positief ervaren. Geen gladde praatjes, maar open en constructief en zoals ik al eerder heb aangegeven afspraak is afspraak bij Best Deal Automotive.

Vroomshoopseweg 33 D

7683 RJ Den Ham Overijssel