Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vakkundige en aangename werknemers. We zijn vriendelijk te woord gestaan. Alles werd uitgelegd en open en transparant gecommuniceerd. Duidelijke afspraken die nagekomen werden, wat een verademing is in deze tijd. We zijn zeer tevreden en bevelen deze firma aan!
N.v.t.
30 June 2023
Sylvia
Bergen op Zoom
Afvoer wasmachine verstopt. Dank je wel Jack en stagiaire, prima en snel opgelost!
11 May 2022
Edith
Steenbergen
Meedenkend met klant deskundig ,staan altijd klaar voor een zeer scherpe prijs
2 October 2021
Jacobus van laarhoven
Roosendaal
Gisteren en vandaag kwam Terheijden BV langs om onze verstopping op te sporen. Gisteren lukte het doorspuiten niet het probleem leek groter. Nu is het gelukkig een gemeenteprobleem maar voor ons is het netjes en correct afgewerkt door Wies. Bij een rioleer-probleem zou ik zeker terug gaan naar Terheijden BV. Jammer dat onze gemeente daar niet mee samenwerken nu dus afhankelijk van de gemeente hiervoor.
6 May 2021
Sabrina Alleman
Hoogerheide
Bij de aansluiting op de ringleiding van het huis was er een valse opening van een vroegere septic tank overstort. Daardoor liep de vaatwasmachine afvoer niet in het riool maar in de keuken. Bij een verstopping in de keuken heeft Van Terheijden eerst het hele rioolnet vernieuwd Heel lastig. Maar na doortastend onderzoek van Jan, Tom, Jetro en Christoph werd gelukkig de oorzaak gevonden.
26 February 2021
Peter Bakker