Betrouwbare organisatie - klant & service gericht

Ayvens is een betrouwbare leverancier voor onze organisatie.

Duidelijk en Overzichtelijk

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs-/kwaliteitverhouding N.v.t.

Gaat over het algemeen prima!

Ik denk dat het voor een autoleasebedrijf altijd vrij lastig is om je te onderscheiden: gebruik van de auto is hetgeen je vooral ervaart, maar die komt op het conto van de leverancier van de auto. Autoleasebedrijf zit dan vooral in de administratie, tarieven en contacten bij aankoop/service en inleveren. En dan moet het vooral soepel verlopen, zo min mogelijk dissatisfiers. Daar heb ik bij Leaseplan over het algemeen wel een beter gevoel bij dan bij hun concurrenten. Onderhoud bij algemeen garagebedrijf (ipv bij merkdealer) vind ik niet geweldig, maar dat is meer gevoelsmatig.

• Prijs-/kwaliteitverhouding

Met name accountmanager van Emil Tennekes is buitengewoon goed.

Zoals ook in mijn vorige review kenbaar gemaakt is het verbeterpunt van Ayvens om inzichtelijk te maken wat de impact is op de leaseprijs van het lidmaatschap van Bouwend Nederland. Ze maken wel de korting kenbaar als totaalbedrag, waar niet wat de impact is van deze korting op de leaseprijs per maand.

Zeer oplossingsgericht

De relatie met de accountmanager Emil Tennekes is goed. Er wordt intensief samengewerkt om het geel wagenpark te elektrificeren en het grijs wagenpark te vervangen. Met name bij grijs kenteken laten de leveranciers van LeasePlan hen nog wel eens in de steek (zowel autoleverancier als inbouwer). Dat is niet alleen voor ons zeer teleurstellend, maar ook voor LeasePlan. Daar waar LeasePlan het cijfer een dikke 8 verdient, krijgen Van Mossel en Hedin misschien een 2 of een 3. Emil probeert maximaal de problemen op te lossen, mijn complimenten.

Acceptabel

Ik vind de zichtbaarheid van ons lidmaatschap van Bouwend Nederland weinig zichtbaar in de aangeboden leaseprijs, zowel vanuit de merkkeuze Renault als de korting op de inbouw. Gevoelsmatig zijn we net zoveel kwijt als zonder lidmaatschap van Bouwend Nederland aan LeasePlan

Bouwhuis Zilverstraat 69

2718RP Zoetermeer

Over Ayvens (Bouwend Nederland)

LeasePlan helpt ondernemers om de kosten zo laag mogelijk te houden. En om grip te vergroten op personenauto’s en bedrijfswagens. De specialisten van LeasePlan helpen je met het vinden van de auto of bus, die het beste past bij jou, je werkzaamheden en je bedrijf.

Over Bouwend Nederland - Ledenvoordelen

Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!