Ik werd supergoed geholpen tijdens mijn rijlessen door Stef en Toon. Ik stelde oneindig veel vragen en ze hadden altijd een antwoord klaar! Door hun goede begeleiding ben ik vanaf de 1ste keer geslaagd! Een klein minpuntje: toen ik mijn praktijkexamen had afgelegd, kreeg ik een mailtje aan dat de prijzen waren opgeslagen en dat ik meer moest betalen. Zoiets moet vantevoren meegedeeld worden!
Ik volgde er een rijopleiding omdat ik ass heb en zij de enige rijschool zijn die een aangepaste rijopleiding voorzien voor mensen die wat extra begeleiding nodig hebben. Het kost allemaal wel veel geld maar het resultaat , een rijbewijs, is er wel. Zeer tevreden dus.
Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij de instructeurs
Alles is duidelijk geregeld en ze zijn klant vriendelijk. Door de lessen bij otto rijschool heb ik veilig leren rijden en ben ik mezelf ook veilig beginnen voelen bij mezelf in de auto.
Ik ben blij dat ik voor Autorijschool Otto in Mol gekozen heb. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Martine is een heel goede lesgeefster! Ik heb veel bijgeleerd en mijn rijbewijs B behaald. Ik was zeer tevreden.
Zowel Kim, rij-instructeur Hein als het hele team van autorijschool Otto, Mol hebben ervoor gezorgd dat het een aangename, unieke en leerrijke rijvaardigheidsrollercoaster is geworden. Dankzij Heins engagement, geestdrift en zoveel meer heeft iemand met een fysieke beperking de nodige rijskills onder de knie gekregen. Dankjewel voor dit onvergetelijk gewenningstraject op de openbare weg. YOU MADE THE DIFFERENCE!
Voorstel om rijLESSEN te volgen.onvoldoende kennis van rijrreglement wegens ouderdom.84
duidelijke communicatie en duidelijke afspraken
De uitleg van de instructeurs is volledig gericht naar het opleiden van goede chauffeurs.
Ik heb mijn 20 u rijlessen gedaan en mijn praktijk examen afgelegd . Top rijschool ! En ze leren je op de juiste manier
Het vormingsmoment gaf eerlijk, gerichte informatie. Je kan ook nadien steeds op hen terugvallen nog. Ook de begeleider is heel concreet en praktisch ingesteld.
Mijn zoon had een zeer goede instructeur.
Voor rijbewijs BE bij jullie lessen genomen. Zowel de dame op de bureau in Turnhout en de instructeur zijn zeeerrrrr vriendelijk en behulpzaam.
zeer goed
duidelijke uitleg gekregen
Zalige auto om in te rijden
Kristof (beerse) slaagde erin om m´n dochter zekerder te maken met zijn rustige en geduldige aanpak
Mijn les was in een sneeuwbui, maar mimi was zo een aangename en rustige lesgever. Ik was nog heel onzeker van mijn vorige rijschool maar mimi heeft mij echt gerustgesteld.
Alles was prima
Ok
GOED LEES GEGANVAN
I had a very vood experience with them. In such a short notice they gave me lesson. Also the instructer i drove with was a very friendly guy. I really appreciate.
Goed. Ik voelde mij altijd veilig en goed begrepen in de auto en ik kon altijd bij vragen stellen wanneer dat nodig was. De uitleg was heel duidelijk.
Fantastische ervaring bij Otto Rijschool in Mol: supervlot georganiseerd, vriendelijke en bekwame docenten met een heel fijne accommodatie! Top team :)
Hoewel we samen al wel wat geoefend hadden, zorgden de rijlessen met Klaas, vrij kort na elkaar gepland, ervoor dat mijn dochter een grote sprong vooruit kon maken. Haar zelfvertrouwen groeide enorm, met de gedachte 'er zit iemand naast mij die kan ingrijpen met pedalen' en het besef 'die heeft eigenlijk niet (veel) moeten ingrijpen' en 'ik kan meer dan ik denk'. Dat alleen is van onschatbare waarde. We hebben daardoor veel vooruitgang geboekt samen. De aanpak was ook heel fijn, altijd kalm en rustig, duidelijk, ondersteunend.