Super aangenaam

Had een zeer goede instucteur en het leek de eerste les al alsof je hem een jaar kende. Daarmee dus ook super aangenaam veel kunnen leren en ook zeker aandacht gekrege voor tips en dinge die ik nog niet wist

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Super goed systeem
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Super

Uitstekende les

Veel nuttige informatie van de instructeur gedurende de evaluatie les.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Goed en leerzaam

Ik vondt het leerzaam

Zeer goede communicatie

Blij dat ik bij jullie mijn 20u genomen heb zonder dat er iets verkeerd is gelopen. Dank uwel

• Wat vond u van de communicatie?

Heel duidelijke tips en uitleg gekregen!

Ik had 2u rijles BE geboekt om de puntjes op de i te zetten. Georges heeft echt goeie tips gegeven waar ik echt iets aan had! Heel aangename instructeur die zijn vak uitstekend kent! Als ik niet geslaagd ben voor mijn examen kom ik zeker terug!

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed! Georges gaf uitstekende uitleg!

Drufe met auto rijden

Ik weet niet ik moet rijden Maar ik heb bij geleerd

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? dat was goed
  • Wat vond u van de communicatie?

Goede rijinstructeur, rustige en aangename uitleg

De les werd enorm goed uitgelegd. Het ging heel goed stap voor stap waardoor het aangenaam was om te rijden.

Een vriendelijke leraar

Het was leuk en goeie uitleg

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Vlot en goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Vlot

Fijne ervaring gehad

Eddy en Jef waren zeer fijne instructeurs en hebben alles heel goed uitgelegd waardoor mijn ervaring heel positief is geweest.

• Wat vond u van de communicatie?

Beste rijschool van kempen.

Beste rijschool van kempen

Super tevreden!

Super tevreden

Rustgevend les krijgen

Ik had voor mijn allereerste les Mimi. Ik kon geen beter persoon krijgen. Mimi is onder mijn stress en kleine angst zo rustgevend gebleven dat het goed kwam met mij. Ik ben echt zo blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Ik kijk uit naar de volgende lessen.

Heel erg fijn

Zeer vriendelijke lesgevers. Heel veel geleerd. Ik ben super tevreden!

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Rijbewijs B: zeer goed!
  • Wat vond u van de communicatie?

Zeer tevreden over mijn evaluatieles

Ik was heel tevreden over deze les, ik heb heel veel bijgeleerd en ik heb me eigen fouten ook kunnen inzien na deze les. Ik heb mijn fouten daarna ook verbeterd waardoor ik zeker klaar was voor mijn rijpraktijk.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer aangename auto om mee te rijden.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed georganiseerd en voorbereid
  • Wat vond u van de communicatie?

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? zeer goed
  • Wat vond u van uw opleiding in het algemeen?
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.

zeer leerzaam

was leerzaam het veranderd om de haverklap overal veel verkeersborden erbij moet meer langs de weg kijken dan naar de weg en ook een opfrisbeurt zowel voor jonge als oudere chauffeurs

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? prima
  • Wat vond u van de communicatie?

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad.

Over het algemeen was mijn ervaring zeer positief, omdat ik met respect werd behandeld en alles naar wens verliep. Ik wil mijn instructeurs (Martine, Drik, Hein, Viviane) bedanken voor zijn geduld en duidelijke uitleg.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Ik vond het voertuig comfortabel en gemakkelijk te besturen.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Dankzij de goede communicatie en ondersteuning heb ik deze ervaring als zeer positief.
  • Wat vond u van de communicatie?

zeer leerrijke lessen, een aanrader!

De lessen waren duidelijk gestructureerd en werden op een rustige en begrijpelijke manier uitgelegd. De instructeur nam echt de tijd om alles stap voor stap toe te lichten en zorgde ervoor dat iedereen mee was. Wat ik vooral waardeer, is de geduldige aanpak en de ruimte om vragen te stellen. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak en gemotiveerd om de leerstof goed onder de knie te krijgen. Ook de praktische tips en voorbeelden maakten de theorie veel toegankelijker. Dankzij deze professionele begeleiding voel ik me goed voorbereid op het theorie-examen. Ik kan deze rijschool zeker aanraden aan iedereen die op een duidelijke en aangename manier zijn theorie wil leren.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen?
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.

zelfvertrouwen

De rijinstructeur was zeer bekwaam en wist me veel nuttige en bruikbare tips en trucs te leren tijdens het rijden. Hij gaf me ook een gevoel van zelfvertrouwen achter het stuur.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? De auto was natuurlijk even aanpassen maar de wagen was zeer aangenaam om mee te rijden. Ook wist de instructeur heel veel plaatsen waar ik op een veilige en rustige effectieve manier kon oefenen. Hij leerde mij ook tips om om te gaan met stress achter het stuur.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? super vriendelijk, proffesioneel en behulpzaam
  • Wat vond u van de communicatie?

Rustige en ervaren instructrice, heldere instructies met duidelijke feedback en voldoende ruimte voor vragen / eigen inbreng.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goed, geen opmerkingen.
  • Wat vond u van de communicatie?

Ik was gisteren heel tevreden

• Wat vond u van de communicatie?

Geweldige eerste rijles met Luc.

Mijn eerste rijles was een top ervaring! We begonnen rustig met het juist instellen van de auto en reden daarna naar een kalme plek om op mijn eigen tempo te oefenen. Het was volledig stressvrij; ik kreeg de ruimte om te leren en mijn fouten werden direct uitgelegd met duidelijke praktijkvoorbeelden. Een aanrader voor iedereen die ontspannen wil leren rijden!

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Simpel en duidelijk

Top begeleiders !

Heel tevreden over mijn ervaring met deze rijschool. Zeker aan te raden !

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Top

Stef is geweldig

Stef is een hele goeie lesgever , ben dan ook geslaagd van de eerste keer

zoals het moet zijn

correct, leerrijk en toch leuke ritten gedaan.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? heel goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? heel goed

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout