Geen klachten

Geen klachten

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? niks op aan te merken
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? communicatie zeer goed

leerrijk

Glen heeft me veel bijgeleerd over manoeuvreren. Doorheen heel de rit gaf hij pluimen en tips.

• Wat vond u van de instructeurs?
  • Wat vond u van de communicatie? N.v.t.
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Allemaal dik in orde.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Ik vond het een heel leuke ervaring!

Onlangs heb ik rijlessen gevolgd bij een rijschool waar ik over het algemeen heel tevreden over ben. Vanaf de eerste les werd er op een duidelijke en gestructureerde manier lesgegeven. De instructeur legde alles stap voor stap uit en gaf regelmatig feedback, wat hielp bij het verbeteren van mijn rijvaardigheid. Er werd rekening gehouden met mijn leerstijl, wat ik als positief heb ervaren.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? heel goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? heel goed

Toffe instructeurs en snelle vooruitgang

Waren heel vriendelijke rijinstructeurs en zorgde voor een snelle vooruitgang

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.

Vanaf de 1e les al niet meer bang!

Vanaf de 1e les al niet meer bang!

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen? N.v.t.
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.

Uitstekende begeleiding

Zeer goede begeleiding met veel praktische kennis

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Uitstekend
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Uitstekend

Heel goed!

Ik vond het heel leuk om er les te krijgen! De rijinstructeurs zijn heel vriendelijk en de mensen van het secretariaat ook, ze helpen je steed verder!

• Wat vond u van de communicatie?

Goede rijschool met zeer goede rijinstructeurs.

Ik heb mijn rijbewijs gehaald door te rijden met otto rijschool in Beerse. De instructeur die ik had, leerde me alles stap voor stap en op een rustige manier aan. Deze manier werkte heel goed bij mij. Ik voelde me veilig.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Alles was zeer goed.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed. Je zocht samen naar een mogelijke datums voor rijlessen of een rijexamen.

perfecte ervaring

kon niet beter

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? goed

Snel afspraak en Beste klantendienst

Zeer vrindelijk en snel afspraak gekreken. Bedank Rudi en Alle team Otto Mol.

Fantastische begeleiding!

Mijn dochter volgde 20u les. We werden steeds vriendelijk ontvangen en alles verliep heel vlot, ook eens een les verzetten was geen probleem. Hein en Stef bedankt voor jullie lessen, voor het geduld, en wat jullie mijn dochter hebben bijgeleerd. DANKJEWEL heren!.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Toffe fijne auto en Hein was de lievelingsinstructor maar Stef was theoretisch top!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Altijd vriendelijk

Heel tevreden!

Rijlessen zijn heel vlot en aangenaam verlopen. Flexibele planning. Supertoffe lesgever!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer tevreden!

Goede rijschool, leggen alles goed uit maar persoonlijk vind ik het iets te uitgebreid uitgelegd.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen?
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel goed er waren veel herinneringen gestuurd.

Heel goede rijles

Zeer goede communicatie en snelle reactie. Heel goede en duidelijke uitleg tijdens de rijlessen

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • Goed
  • Goed

Een fijne en betrokken rijschool, veel keuze mogelijk tussen instructeurs

Bedankt Dirk en Eddy, en natuurlijk aan Paul voor de administratie ;)

Het Was goed.

• Wat vond u van de communicatie?

Herstel examen gedaan van de eerste keer erdoor, Hans en Herman Bedankt voor de goede begeleiding.

heel erg goed

ik vondt dat er over alles heel erg goed werdt gesproken

• Wat vond u van de communicatie?

Ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens mijn rijlessen en ook een hele geweldige instructeur, die alle geduld met mij had en mij ook op mijn gemak stelde.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Het voertuig reed heel fijn. Bij het oefenterrein was het ook heel aangenaam te oefenen en mijn instructeur was geweldig
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Afspraken maken, plannen en de communicatie was heel goed. Alles ging volgens planning

Zeer aangename instructeurs!

Ik was heel tevreden over mijn opleiding. De instructeurs hebben alles helder en duidelijk uitgelegd en hadden het nodige geduld bij het aanleren van manoeuvres.

Leerrijk en aangenaam

Ik vond het een zeer aangename en leerrijke ervaring en ik heb goede tips gekregen waarmee ik an de slag kan gaan.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Ik was zeer tevreden van het voertuig, de weg die we hebben afgelegd en de instructeur.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed en duidelijk.

Geweldig!!!

Ik was een beetje bang want ik heb enorme faalangst, maar die mensen zijn 1 voor 1 toppers! Heel rustig, geven goed uitleg en zorgen dat die lesuren zo voorbij zijn zo aangenaam. Ik raad deze rijschool iedereen aan.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Top, snel geregeld, snel gepland.

The instructors are very profession.

But communication with office has to be improved they should try as much as the can to respond to the customers needs.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Slecht

Zeer leerrijk

Ik mag spreken van een zeer leerzame en klantvriendelijke lea periode! De instructeurs Karl en Dirk zijn toppers! Ik keek na elke lesdag uit naar de volgende. Toppp!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Prima ,professionele begeleiding ervaren
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Perfect

Wonderful Training

I had a great experience in learning the car driving. All teachers are amazing and motivating.

• Would you recommend us? Yes
  • Excellent