Ik heb 12 uur theorieles gehad bij Rijschool Otto. De lessen waren duidelijk en goed uitgelegd. Alles werd rustig besproken en ik kon mijn vragen stellen. Ik heb veel geleerd voor mijn theorie-examen. Ik ben tevreden over mijn ervaring.
Vriendelijke en professionele lesgever en vlotte afhandeling administratie via bureel
Goede rijschool. Goede communicatie en planning.
Hein is een zeer aangename begeleider waar je heel veel van kan leren op zeer korte tijd. Nuttige tips en fijne mens in de omgang.
De beste plek om te leren rijden en waardevolle lessen te krijgen om je rijbewijs te behalen
Ik heb 20 uur rijles gevolgd waarna ik zonder problemen en zelfzeker alleen de baan op kon om verder te oefenen. Twee weken voor mijn praktijk examen, en op de dag van het examen zelf, heb ik nog extra les gevolgd van Hans. Hij vertelde duidelijk wat ik kon verwachten en overliep alle vragen die de examinator zou stellen. Ik voelde me daardoor goed voorbereid om het examen te maken, en begon er met goede moed aan! Van de eerste keer geslaagd! Danku, Otto!
Niks echter te zeggen
Ik werd vanaf de eerste tot de laatste les goed begeleid en ondersteund met tips and tricks om van mij een betere chauffeur te maken en zal dit blijven gebruiken om verder te oefenen en te slagen voor mijn examen
Glenn is een zeer fijne man die zijn vak goed kent. Hij heeft altijd goede tips en tricks om zelfs mij te doen slagen. Zeer fijne ervaring! Dankjewel Glenn!
Mijn dochter is tevreden van haar 20u rijles.
Duur Als je extra uitleg vraagt telefonisch nadat je Al betaald hebt wordt je snel afgescheept. Vond ze geen rekening houden met uw noden.
Leerrijk
Je leert snel eenvouwdig kort en bondig Ik vind de les geweldig. De prijs is ook goed beter dan andere Bedrijf .
Aangename theorielessen. Duidelijk uitgelegd, vriendelijke leeraar. Het enige minpuntje zijn de banken. Lastig om plaats te nemen als er andere zitten.
Ik heb jammer genoeg niet zo een fijne ervaring bij Otto gehad. Ik had mij ingeschreven voor een lesje van 2 uur maar heb misschien 30min gereden. De rest van de tijd moest ik van de instructeur aan de zijkant staan en een halfuur luisteren naar spiegels kijken… Ik begrijp dat hier op moet worden gelet en dat je hier uitleg over wilt geven want het is dan ook een les, maar om er dan een halfuur over te praten in plaats van het te oefenen op de baan is naar mijn mening erg zonde van mijn geld. Ook vond ik het persoonlijk erg confronterend om steeds zo lang gewezen te worden op mijn fouten, dit hielp niet met de stress… Vervolgens kreeg ik een opmerking: amai seg zo een strak gezicht, en even later wanneer ik tranen in m’n ogen had zei hij: dat is stout van mij e, ik ben toch zo een stomme instructeur…. Hij bedoelde dit als grap maar het was niet gepast naar mijn ervaring. Jammer dit mijn ervaring was bij Otto.
Heel veel informatie en handelingen waar je niet bij stilstaat. De lesgever is rustig en kalm en legt het goed uit. Ik hoop alleen dat er genoeg tijd is om alles te leren wat ik moet kennen voor het examen.
Heel verstandige instructeurs, weten zeker hoe ze dingen moeten uitleggen. En het hulplijn was ook zeer responsief. Zeer fijne ervaring gehad
De begeleider was heel zorgzaam hij liet me rijden en gaf hier en daar wat tips die heel handig en leerrijk waren.
Viviane G. en Dirk G. hebben mij met hun deskundige kennis uitstekend begeleid naar mijn rijbewijs. Ik ben in één keer geslaagd. Het zijn heel rustige, geduldige mensen die alles duidelijk en stap voor stap uitleggen. De communicatie verliep altijd prettig en het was elke keer een plezier om naar de lessen te gaan. Het parkeren ging tijdens het examen perfect, dankzij hun heldere uitleg en de papieren aantekeningen die ik thuis nog eens kon doornemen. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Dankjewel!!
Go with Tom without any doubt, he’s simply the best! His patience and brilliant teaching techniques make everything so easy to understand. He has a long waiting time but its totally worth it. Highly recommend!
Zelfs bij de eerste rijles mocht ik al op de drukke banen rijden. Dat had ik niet verwacht , maar dat gaf me veel vertrouwen. De rijlesinstructeur was rustig en gaf heel goede tips, waardoor de stress mindere!
Ik voelde mij direct op mijn gemak, heel veel geleerd in 4uur.
Ik heb les gehad van twee rij instructeur, de eerste meneer vond ik fijner
Duidelijke lessen
Van de eerste keer geslaagd. De tips en tricks van Hans hebben me enorm geholpen!