Jullie zijn de beste rijschool . Had niet beter gewild!!

Ik heb mijn 20 u rijlessen gedaan en mijn praktijk examen afgelegd . Top rijschool ! En ze leren je op de juiste manier

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Eerlijk

Het vormingsmoment gaf eerlijk, gerichte informatie. Je kan ook nadien steeds op hen terugvallen nog. Ook de begeleider is heel concreet en praktisch ingesteld.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goed

Mijn zoon had een zeer goede instructeur.

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • Perfect in orde
  • Prima

Zeer leerrijk en vriendelijke instructeur

Voor rijbewijs BE bij jullie lessen genomen. Zowel de dame op de bureau in Turnhout en de instructeur zijn zeeerrrrr vriendelijk en behulpzaam.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Perfect

zeer goed

zeer goed

• Wat vond u van de communicatie?

goede lesgevers die duidelijk zijn

duidelijke uitleg gekregen

Motiverende begeleider

Zalige auto om in te rijden

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Top

Kristof (beerse) slaagde erin om m´n dochter zekerder te maken met zijn rustige en geduldige aanpak

• Wat vond u van de communicatie?

Heel fijne rijles in sneeuwbui

Mijn les was in een sneeuwbui, maar mimi was zo een aangename en rustige lesgever. Ik was nog heel onzeker van mijn vorige rijschool maar mimi heeft mij echt gerustgesteld.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? enorm fijne auto, zeer krachtige motor. Rijd heel fijn
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? duidelijk en correct.

Alles was prima

Alles in orde.

Ok

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goed

GOED

GOED LEES GEGANVAN

• Wat vond u van de communicatie?

I had a very vood experience with them. In such a short notice they gave me lesson. Also the instructer i drove with was a very friendly guy. I really appreciate.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? SUPER
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? I am very much satisfied

Met genoeg geduld en duidelijke uitleg.

Goed. Ik voelde mij altijd veilig en goed begrepen in de auto en ik kon altijd bij vragen stellen wanneer dat nodig was. De uitleg was heel duidelijk.

Een echte aanrader!

Fantastische ervaring bij Otto Rijschool in Mol: supervlot georganiseerd, vriendelijke en bekwame docenten met een heel fijne accommodatie! Top team :)

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen?
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.
  • Wat vond u van de instructeurs? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Super goed!

Met 1 rit 6 vitessen vooruit.

Hoewel we samen al wel wat geoefend hadden, zorgden de rijlessen met Klaas, vrij kort na elkaar gepland, ervoor dat mijn dochter een grote sprong vooruit kon maken. Haar zelfvertrouwen groeide enorm, met de gedachte 'er zit iemand naast mij die kan ingrijpen met pedalen' en het besef 'die heeft eigenlijk niet (veel) moeten ingrijpen' en 'ik kan meer dan ik denk'. Dat alleen is van onschatbare waarde. We hebben daardoor veel vooruitgang geboekt samen. De aanpak was ook heel fijn, altijd kalm en rustig, duidelijk, ondersteunend.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zee goed

Toffe, goede begeleiding

Slechts enkele losse lestijden en het examen pakket genomen en geslaagd. Correcte uitleg en goede tips gekregen.

Good

Good

• Would you recommend us? Yes

Onderscheidend

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? goed

Hele goed begeleiding/ rijschool. Ook hele goed communicatie

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed! Je krijgt telkens een melding als herinnering voor uw afspraak

Onvergetelijke rollercoaster naar zelfstandigheid

Een droom die vele (jonge) Belgen koesteren, is een rijbewijs B behalen. Dat was ook bij mij het geval. Met een blijvende fysieke beperking en een aangepast voertuig ben ik enkele maanden geleden aan dit avontuur begonnen. Het werd een onvergetelijke periode. In het begin kabbelde ik van paniek, twijfel ... naar de modus "IK KAN DIT OOK!". De geduldige aanpak, de rustige rij-instructies en de ruimte om als persoon te groeien op de openbare weg, gaven mij het nodige duwtje in de rug. Nu begeef ik mij zonder angst en met vertrouwen in het verkeer, met de nodige rij-tips als lichtpuntjes in mijn hersencellen. Dankjewel Autorijschool Otto om open te staan voor iemand met een beperking. Jullie team is SUPER, en in het bijzonder Kim en rij-instructeur Hein. Dankzij jullie is een rijbewijs B behalen ook voor mij een haalbare kaart.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen?
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Super instructeur

Klantvriendelijkheid ten top.

Eenvoudig te boeken. Duidelijke communicatie. Ideale start om met wagen te leren rijden.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? 9

Leerrijk

De instructeur was tof en hij gaf me veel tips. Hiermee heb ik veel geleerd

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Het voertuig was heel goed

Zeer vriendelijke, geduldige instructeurs.

Heel fijne ervaring met vriendelijke en geduldige instructeurs.

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout