Geweldige mensen

Super! Examen in 1x gehaald. Enorm vriendelijke mensen die alles goed en graag uitleggen. Enorm bedankt! A1

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Geweldige, enthousiaste mensen?
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Duidelijke uitleg, en van de eerste keer geslaagd !!

Niet altijd dezelfde instructeur, dit geeft ook telkens andere feedback. wat een goede zaak is. Top rijschool !

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? TOp

Goede persoonlijke begeleiding!

Het meest aangename was dat de instructeur focust op de zaken die minder vlot lopen. Verder wordt alles goed uitgelegd en word je helemaal klaargemaakt voor het examen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goed, aangenaam

AM opleiding zeer tevreden!

Mijn zoon Vince heeft via jullie zijn AM opleiding gehad, zeer tevreden!!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? top

de instructuurt hebben de rij lessen extra moeilijk gedaan en met die ervaring kon ik mijn examen van de eerste keer behalen

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed zijn best gedaan
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer goed heeft wel lang geduurd voor een afspraak

Zeer persoonlijke benadering tijdens de lessen

Een op maat voor mij aangepaste lessen reeks om te leren schakelen met de motor. Bijkomend nog een aantal handige tips voor tijdens het rijden.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super

Zeer professionele en toegewijde instructeurs

Vanaf het eerste tot het laatste moment merk je dat je met een zeer professioneel en vriendelijk team te maken hebt. Dit geldt iedereen van het onthaal t.e.m de lesgevers. Iedereen streeft ernaar om een goede en vorrecte dienstverlening neer te zetten. Voor mij werkte het perfect om les te krijgen van meerdere Instructeurs. Iedereen heeft me vanuit eigen ervaring tips gegeven, waaruit ik vervolgens kon kiezen wat voor mij het beste werkt. Hun doel was ook duidelijk: je zo snel mogelijk goed opleiden om vervolgens een goed examen neer te zetten. Hun no-nonsense aanpak was zeker en vast de juiste aanpak. Zeggen waarop het staat, zodat je snel weet waar je goed en fout zit. Kortom: een top team! Ik ga zeker terug voor vervolmakingslessen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer professionele en toegewijde instructeurs, een voorbeeld om te volgen.

Geen lange wachttijden om te kunnen lessen. Vriendelijke en duidelijke, rustige instructeurs

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk, rustig en duidelijk in uitleg

een goedgevulde en perfecte voorbereiding op het rijexamen

-een aangename instructeur, kon zeer goed omgaan met zijn cursisten -genoeg tijd om te oefenen -kleine groep om mee te werken

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? prima

Goede lesgever

Alles vlot verlopen !

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goede instructeur gehad

Professionele rijschool die van aanpakken weet

Heel goede ervaring. Ik heb eerst 9u rijles gevolgd in een andere rijschool die op niks trok en dan bij Fury terecht gekomen door een vriendin die een positieve ervaring had met hun en ik heb geen seconde spijt. Heel vriendelijke instructeurs die zelf echt een passie voor motorrijden hebben

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ze zijn geduldig, vriendelijke en echt een passie voor motor rijden

Het was makkelijk en leuk.

Simpel

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Zeer goede begeleiding en vriendelijke mensen.

Zeer goede begeleiding en bekwamen instructeurs.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en bekwaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Prima!

Geweldige ervaring

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk, perfecte uitleg!

zeer goede begeleiding

Zeer goede begeleiding door professionele instructeurs

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? professioneel

3 van de vier kandidaten niet geslaagd en duurt drie weken eer er terug examen gedaan kan worden

540 euro betaald, drie van de vier kandidaten gezakt op examen praktijk na vier lessen. Volgend examen is er pas plaats drie weken later, wat maakt dat we nu zelf naar Deurne moeten gaan rijden. Geen voorstel tot gratis lesje omdat zo goed als iedereen gebuisd is. Geen data gereserveerd om snel terug examen te kunnen gaan doen. Je mag zelf tussenin niet oefenen, want mag pas op de brommer als je al rijbewijs hebt. Dan verwacht je dat die lessen ook van die aard zijn, dat kids EN erdoor zijn EN indien niet, ze week nadien data hebben om examen te kunnen gaan doen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? 75% die zakt?
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? afspraken niet voorzien als ze buizen waardoor ik nu op andere locatie moest boeken en een uur door de regen kan gaan rijden met kind achterop naar Deurne volgende woensdag

Professionele en vriendelijke begeleiding!

Snelle opvolging van de aanvraag. Duidelijke communicatie van lesuren en praktische zaken. Professionele en vriendelijke begeleiding.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijke, rustige, professionele begeleiding.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Enkel lof voor de organisatie en vriendelijkheid van het personeel.

Prima begeleiding

Ik was wat onzeker maar de goede uitleg en rustige begeleiding van de instructeurs maakte dat ik vrij snel plezier kreeg in het rijden. Bedankt, nu maar hopen op goede praktijk ervaringen, jullie hebben mij al goed opweg geholpen met de basis

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Zeer goede scholing

Een aangename ervaring wanneer men wilt leren

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Fantastisch

Goede leerervaring.

Het personeel is heel vriendelijk en weet waarover ze het hebben. Ook gemakkelijk voor je praktijk examen te doen want dat is praktisch aan de overkant. Zeker een aanrader!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel vriendelijk en behulpzaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer positief

Professioneel

Zeer aangenaam en doeltreffend

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk

zeer tevreden

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer tevreden

Fijne rijlessen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Fijn

Professionele en duidelijke begeleiding

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Professioneel
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Top

Zeer goed gedaan

Beste rijschool voor vrachtwagen leren !

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven