Super goed verlopen

Goede begeleiding en veel Goede tips en vriendelijke begeleiders ben in 1 maal geslaagd

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Goed voor mij

ik ben nieuw deze rijschool fury ik dingen is goed voor mij thanks

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goed

Zeer fijne ervaring

Zeer goede ervaring, ervaren instructeurs en vriendelijke sfeer.

• Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Chris was absoluut de beste instructeur voor mij!

Het zijn zeer fijne instructeurs

Echt een leuke ervaring

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel aangenaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Ging heel vlot

Stef is fantastisch!

Ik ben Karel en ben 70. Omdat ik een oldtimer moto uit 1938 gekocht heb, maar geen moto-ervaring heb, dacht ik om motoles te volgen bij jullie. Op een zeer deskundige manier heeft Stef(aan) me de eerste beginselen bijgebracht. Hij was de kalmte zelf, zeer rustig, aanmoedigend en steeds bijsturend waar het nodig was. Op twee uur tijd gaf hij mij een goed gevoel met de moto, ook al had ik er nog nooit op gereden. Nu ga ik deze praktijk toepassen op mijn moto DKW sport 250, tweetakt, uit 1938. En dit op rustige wegen en op een afgelegen terrein. Dan zien we wel verder. Nogmaals dank aan Stef! Karel

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Prima

Ik vond het super, zeer gemotiveerde mensen. Heel goede uitleg gekregen. Door deze ervaring ben ik vrachtwagenchauffeurs anders gaan zien. Ik vind nu dat iedereen die autorijlessen neemt, ook de ervaring van een vrachtwagen moet ervaren. Dan zou men anders denken over de chauffeurs en hun big wagen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? top in orde

Leuk

Heel vriendelijke mensen en beleefd. En geven goede instructies.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel vriendelijk en beleefd en geven je doorzettingsvermogen

Zeer goede rijschool

Met verschillende instructeurs les gehad. Dat is de sterke van deze rijschool,elke instructeur heeft zijn eigen tips en tricks . Het was gewoon een goede ervaring.

Goede uitleg en training

Vriendelijk

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Instructeurs die zeer gepassioneerd zijn

Top !

Heel capabele en toegangelijke instructeurs.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toppers

Rijbewijs A vlot behaald dankzij de instructeurs van Fury.

De 12 uren les vlogen voorbij. De afwisseling van verschillende bekwame en vriendelijke, positief ingestelde instructeurs zorgde voor een brede basis en het nodige vertrouwen om naar het examen te rijden.

Leerrijk en fijn!

Hele fijne mensen in omgang, ze hebben me heel veel geleerd over motorrijden!

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Aangename mensen

Aangenaam

Duidelijke info en instructies. Oog voor details. Geduldig. Vriendelijk. Top begeleiding. Dank aan het hele team.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zie boven
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Alles top.

TOP

HELE GOEIE LESGEVERS DIE TOP WERK LEVEREN

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Leraren zijn zeer verantwoordelijk voor hun werk en inzet.

Deze school heeft een heel bijzondere lestechniek, ik geef haar de best mogelijke score.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer verantwoordelijk

Ik heb 2 verschillende rij-instructeurs gehad, allebij hadden ze begrip en respect voor het tempo dat ik had om alles aan te leren, ze keken hoe het evolueerden en ik vond dat ik er een goede band mee had. Ik kom van de stad Antwerpen, toen een am rijbewijs behaalt in Geel vanwege de snelle mogelijkheid tot het krijgen van de rijlessen. Maar nu ik weet dat ze zo'n goede instructeurs hebben, en ook al heeft de merksemse rijschool vroeger plaats, dan zal ik toch terug kiezen voor Fury. Bedankt.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Ik had er meer van verwacht

Ik heb veel bijgeleerd maar toch had ik er meer van verwacht en ik hoop dat ik nog en kans krijg om op de één of andere manier mijn rijbewijs van de bus te behalen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ze waren oke.

Top mensen!

Heel goed en duidelijk

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top mensen

Motor rijbewijs

Alles super goed geregeld mijn tweede rijbewijs gehaald bij hun in een keer top

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super uitleg
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Top

Gewoon super.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top gasten.

Aangenaam maar verbeterbaar.

Meer continuïteit binnen de lesgevers. Meer vriendelijkheid aan de balie.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Oké maar meer continuïteit.

Hele goede rijschool,

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Hele vriendelijke aangename mensen

Supper

Supper team . Uitstekende instructeurs En zeer vriendelijk fury echt een aanrader .

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top

Top ervaring

Ze leggen alles heel goed uit , voor je het weet hebt u u rijbewijs!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top instructeurs !

Zeer aangenaam en goede instructeurs.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer fijne mensen met goede en handige tips.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed gebeurd fijn dat ik nog werd opgebeld om vroeger herexamen te mogen doen.

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven