leuke gemoedelijke sfeer, goede lessen.

9h motorrijlessen. Leuke lessen, veel bijgeleerd en geslaagd tijdens de eerste poging.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? .

Hele goeie leerzame rijlessen

Heb hele goeie leerzame lessen gekregen en snel mij rijbewijs kunne behalen

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goeie instructeurs

Geduldig, professioneel, flexibel, bekwame instructeur

Ik kwam bij Fury na een slechte ervaring bij een andere rijschool. Ik had voordien nog nooit met een ander gemotoriseerd voertuig (buiten de wagen) gereden, en was totaal niet vertrouwd met het hanteren van een motor. De instructeur werd op de andere rijschool werd ongeduldig als iets niet lukte en liet dit ook merken. Bij Fury leerde de instructeur me niet alleen met de motor rijden, maar leerde me ook vertrouwen te krijgen in de motor zelf. Kris, mijn instructeur kon niet enkel vertellen wat ik precies fout deed (lichaamshouding, hanteren van het voertuig, kijken,...) maar kon me ook steeds vertellen op welke manier ik kon bijsturen. Hij had heel veel geduld en dat gaf me een gerust gevoel. Een zeer professionele aanpak van iemand die weet waarover hij spreekt. Je wordt goed voorbereid op zowel je parcoursexamen als je baanexamen. Ook de afspraken verliepen zeer correct en ondanks Corona probeerde Rijschool Fury me zo snel mogelijk in te plannen. Ik werd opgeroepen als er onverwachts een plaats vrij kwam (zelfs voor een examen). Ondertussen heb ik mijn volledig rijbewijs en geniet ik van de ritjes op mijn eigen motor.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer professioneel, geduldig, vriendelijk en bekwaam

leerrijk

ik werd goed ondersteund en er was veel kalmte en begrip vanuit de instructeurs indien de frustratie de kop opstak.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? fijn dat er afgewisseld wordt tussen de instructeurs. Aangezien ieder zijn eigen tips heeft of eigen stijl van aanleren, leer je steeds opnieuw bij

Door omstandigheden kon ik mijn eerste 2 lesuren niet volgen maar ze hebben echt alles gedaan zodat ik toch tijdig mijn examen kon doen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top

Mijn lesgever voor mijn brommer was heel goed, rustig en heeft alles goed uitgelegd en had een antwoord op alle vragen, maar vooral het meeste wat we steeds zal bijblijven is de manier waarop hij ons toch gerustgesteld heeft en ons klaar wist te krijgen juist voor dat we ons examen moesten gaan doen toen het jammerlijk ongeval gebeurde met de motorrijder en de ambulance moest komen. We waren allemaal geschrokken van het te zien gebeuren en moesten toen zelf net vertrekken voor ons examen. Heel goed opgevangen door hem !!!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? De onze was top zie uitleg bovenaan

Gewoon geweldig

Geweldige uitleg gehad. Steeds zeer ondersteunend en motiverend personeel.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super. Zeer goede uitleg. Met een gevoel voor humor.

zeer tevreden van instructeur

Ik ben tevreden, bekwaamheid instructeur zeer goed.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? hij heeft dat goed uitgelegd

Top rijschool

Ben hier vriendelijk en goed geholpen geweest aan de telefoon met de vragen die ik had. Bij de opleiding zelf werd geen seconde verspild en heb ik in enorm korte tijd zeer veel geleerd.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ik had een heel goede instructeur met duidelijk zeer veel ervaring, ook altijd vriendelijk.

Opgegaan voor A. Alle instructeurs rijden al jaren met de motor... Onbetaalbare ervaring heeft dat team! Ook het secretariaat is heel flexibel en doet er alles aan om de lessen zo goed mogelijk in te plannen! Jammer dat het gedaan is... Doe zo verder!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Geweldig team!

In een toffe sfeer zeer veel geleerd op korte tijd!

Zeer aangenaam om les te volgen bij jullie. Leuke lesgevers en kom zeker terug voor volgend rijbewijs!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Echt toffe mensen!

Topervaring

Chris en Marcel waren mijn instructeurs. Zalige mensen en een heel fijne 4u gehad.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Doe zo verder mannen!

Uitstekende begeleiding naar een geslaagd examen

Het was een zeer positieve ervaring, ook in vergelijking met andere les centra. Vriendelijke begeleiding met instructeurs gepassioneerd voor het rijden die duidelijk weten waarover ze spreken.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? N.v.t.
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en met bakken ervaring

Fantastische service.

Ik ging voor mijn rijbewijs A en was geslaagd van de eerste keer. Vriendelijke instructoren en goede planning.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam en vriendelijk

Zeer vriendelijke en behulpzaam. Het inplannen van lessen is zeer flexibel.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en behulpzaam

Mijn familieleden zijn allemaal bij jullie geweest en ze vonden het TOP!!!!!

De uitleg was duidelijk De lessen waren super En aan de NL-instructeur Chris van heel ons gezin GOED GEDAAN MAN!

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Geweldig

Uitstekende rijschool met topbegeleiding en voorbereiding voor het examen!

Goede opleiding met geslaagd examen als gevolg.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer spontane en toffe gasten met kennis van zaken.

Aangename lesgever alles rustig en goed uitgelegd.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top kerel

Top veel bijgeleerd

Heel vriendelijke begeleiders veel bijgeleerd

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel professioneel

goede, ervaren instructeurs

Goed ontvangst, goede uitleg. Zoals ik het verwacht.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? knap

Zeer tevreden, verplichte lessen gevolgd en meteen geslaagd

Na het volgen van de verplichte lessen, was ik meteen geslaagd, ik had al wel ervaring met gemotoriseerde tweewielers.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vakmensen met duidelijke, rustige instructies

Alles goed verlopen.

Afspraken altijd correct nagekomen. Iedereen is altijd even vriendelijk en behulpzaam.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? toppers

Heel goed opgeleid en zeer vriendelijke en aangenamen instructeurs gehad.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en leggen alles heel goed uit

Unieke ervaring!

Een rijbewijs C halen was ver uit mijn comfortzone. Toch zijn jullie er in geslaagd om me op mijn gemak te stellen en er voor te zorgen dat het van de eerste keer gelukt is. Bedankt!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel veel complimenten voor Jan!

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven