Instructeur zeer goed onthaal minder
Ik vond het traject van nul ervaring tot het behalen van mijn C rijbewijs een enorme knappe prestatie van mijn instructeurs. Een hele goede voorbereiding om naar het rijexamen te vertrekken. Professioneel en vriendelijk. Goede herinneringen. Dank u wel
Spijtig dat er een Els in dienst is bij het examencentrum maar ja ...
Vond het leuk
Opleiding rijbewijs A gevolgd. Zeer nauwkeurige rijschool met duidelijke en stipte afspraken. Niets dan lof voor de lesgevers welke elk individu begeleiden met een persoonlijke aanpak op maat.
Bij Fury ben je in goede handen. Je wordt op een ontspannen toch erg professionele manier begeleid naar het examen. Alle instructeurs hebben ontzettend veel kennis ter zake en zorgen ervoor dat je met zo'n groot mogelijke slaagkans aan je examen kunt beginnen. Rijlessen bij Fury zijn niet vervelend of 'van de moetes', ze zijn gewoonweg echt leuk en ontspannend, je leert er voortdurend van bij én je kunt mooie ritjes maken.
Vlotte rijschool met goede instructeurs die kennis van zaken hebben en dit ook zeer eenvoudig kunnen overbrengen!
12 uren en ik was meer dan voorbereid voor beide examens (motor) met 9 personen de examens gaan afleggen allemaal van rijschool fury en iedereen geslaagd, kan niet beter.
Super vriendelijke mensen, met ervaring en de nodige humor en professionaliteit. Moest ik het nog eens moeten doen, graag trug bij Fury. Top!!!!
Zeer sympathieke lesgever, goede uitleg
Ik kom Antwerpen en ik koos deze rijschool omdat deze in Geel is. Leukere omgeving om te leren rijden dan in en rond de stad. Elke les een andere instructeur, wat ik net goed vond.
Correcte opleiding op maat en een prima voorbereiding op het examen.
Bij aanvraag voor rijopleiding correcte uitleg ivm het behalen rijbewijs C1 , zeer behulpzame rijmonitoren met ervaring en juiste aanwijzingen ,drie verschillende monitoren gehad en alle drie wisten ze welke fouten er gebeurd waren de dag ervoor( zeer goede doorbriefing) dag van rijexamen zeer op gemak gesteld zodat de zenuwen onder controle waren , van eerste maal erdoor en rijbewijs C1 opzak waarvoor dank aan het ganse team.
Ervaren en professionele rij-instructeurs. Steeds aangenaam en correct in hun opleiding. Stralen vertrouwen uit. Ook het gebruikte equipment is top. Zéér aangename ervaring.
Super goed geholpen van de eerste keer door het examen zonder opmerkingen en leuk onderweg voor de lessen
Afspraken waren duidelijk Verwachtingen werden duidelijk gebriefd ( ook examen werd duidelijk toegelicht ) Goede balans tussen zelf oefenen op het terrein en feedback via instructeur duidelijk opleidingsplan ( goede lay-out , uren kwam goed overeen met wat ik initieel wenste )
Ik heb rijles gevolgd voor het behalen van een C1 rijbewijs. Correcte begeleiding voor de maneuvers zodat het voor iedereen gemakkelijk wordt deze zonder problemen uit te voeren. Begeleiding op de baan op de juiste plaatsen waar je ook passeert op het examen. Ik had 2 maal 3 uur en 1 maal 2 uur begeleiding , de 3 uur is naar mening te lang om 100 % geconcentreerd te blijven.
De lessen worden gegeven door vriendelijke en vak bekwame mensen, proper en goed onderhouden materiaal kort om een geweldige ervaring !
Professionele instructeur, kalm en geduldig. Goede werking.
Ik had totaal geen ervaring i.v.m motor rijden,nog nooit op een motor gezeten,na twee uur opleiding al een ritje op de baan.De instructeur was super, hij gaf me echt vertrouwen. Heb je een rijbewijs gekregen(A) samen met je autorijbewijs volg dan de introductie les motorrijder ....zeker doen voordat je de baan op gaat. De tips die je daar meekrijgt ...... super
Zalige ervaring om met de moto een toureke te doen ( rij zelf Altijd met quad ) . Zeer goede lesgever! Alleen zou ik liever met een dct gereden hebben. Koppeling was ik niet gewoon
dank u voor deze 10!
Vriendelijk en duidelijk
Dank u voor deze 10!
Leerzaam en leuk
Dank u voor deze 10!
Zeer hulpvaardig De mevrouw van de bureau Dikke merci
Toffe instructeurs die het allemaal degelijk uitleggen. Tegelijkertijd ontbrak het soms aan professionaliteit: op tijd komen, bepaalde onzekerheden serieus nemen en met de klant opnieuw oefenen/overlopen. Soms iets te “tof” op zo’n momenten, terwijl het natuurlijk gaat om een kostelijke opleiding. Zeker het structureel te laat beginnen vind ik een gebrek aan professionaliteit.
Daar heb je gelijk. Werden de minuten dat een les later van start gaat er dan op het einde niet bij gereden? Dat is anders wel de regel! Graag meteen melden op kantoor, dan schrijven we dit zeker op.
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven