Gemotiveerde mensen met duidelijke uitleg. Prima

Toppie

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Prima. Goeie tips
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Hebben veel moeite willen doen om papierwerk in orde te maken. Top

Persoonlijke aanpak

Zeer persoonlijke aanpak Doorheen het traject krijg je verschillende instructeurs, maar dat is eigenlijk een meerwaarde. Je wordt echt geholpen met je zwakkere punten..

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Erg goed

SUPER !

Marcel en henkie zijn super lesgevers Sympathieke mensen die weten waarover ze spreken , de tips en tricks dat ik heb gekregen voor mijn A1 ben ik ze dankbaar

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? GEWELDIG

Ik kon niks en daarna reed ik met de motor Toch plezant hè Kom zeker nog een keertje terug om te oefenen Bedankt

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toffe mens
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Allemaal vriendelijke mensen

fantastisch!

Zeer ervaren en enorm aangename instructeurs! Ik kan niet anders dan aan iedereen deze rijschool aanraden! En de splinternieuwe motoren zijn ook een groot pluspunt.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer aangenaam en ervaren
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? zeer goed

Geslaagd

Goed begeleiding gekregen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goede lesgevers
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Heel leerzaame

Ik werd goed geholpen door de instructeurs en heb mijn rijbewijs van de eerste keer kunnen halen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Duidelijke uitleg en ervaring van instructeurs

Instructeurs leggen duidelijk de maneuvers uit en doen ze eerst voor. Hoe je je moto hanteert en hoe je best kunt sturen etc.. Was gewoon een heel goede ervaring!

Leuk

De uitleg die ik kreeg was altijd heel duidelijk de instructeurs waren aardige mensen en ik heb genoten van de motors die beschikbaar zijn, in mijn mening kan je hier niet fout zitten

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Aardige mensen klaar voor een babbeltje op het juiste moment

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Perfect
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Perfect

Rijopleiding op maat!

Zowel instructeurs als administratieve medewerkers staan steeds klaar voor de cursisten. Er wordt ook een persoonlijke service aangeboden. De instructeurs zijn zeer bekwaam en geven de juiste tips en tricks om te kunnen slagen op het examen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam en vriendelijk. Staan steeds met een glimlach en een grap klaar voor de cursisten.

Knap

Heel goed

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toffe mensen , proffesioneel

Gewoon TOP!

Perfecte begeleiding bij het behalen van mijn rijbewijs C + E met vakbekwaamheid met een geslaagd resultaat van de eerste keer.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top

Professionneel

Heel leuke ervaring bij Fury. Ze zijn professioneel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam.

Toppers

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool , heb ik aangeklopt bij Fury om me nog 3 uur te begeleiden alvorens mijn examen manoeuvres uit te voeren. Ik werd hierbij zeer goed opgevangen en begeleid met de juiste tips en tricks om het tot een goed einde te brengen. Ik had het gevoel dat de instructeurs echt naar me luisterden , geen vraag was hen te veel. Je merkte dat er veel professionalisme mee gemoeid was. Bij deze , super bedankt voor de geweldige begeleiding, jullie zijn Toppers !

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer behulpzaam, geduldig en fijne mensen !

Ik heb alles tot in details geleerd.

Zeer vriendelijke mensen dat lessen geven en hun job heel serieus nemen met eerste plaats veiligheid. Daarnaast houden ze je zo relaxed mogelijk door hier en daar grapjes te maken om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen op een motorfiets en uw rijgedrag altijd steeds te verbeteren en je een zelfvertrouwen gevoel te laten krijgen. Dit zijn echt heel belangrijke punten om op een motorfiets te rijden. En zeker als net met je tippen aan de grond geraakt zoals ik. Zeker aan te raden!!!

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en leerrijk.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer vriendelijk en correct.

Zeer goede begeleiding

Zeer goede, vriendelijke en rustige begeleiding door bekwame mensen op een menselijke manier.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? ontevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer rustig en bekwaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Niet altijd even duidelijk maar komt wel altijd goed.

Zeer goede uitleg en hulp ter voorbereiding van het examen, top!

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top

Heel goed!

Goede instructeurs, heel veel geleerd.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toffe mannen!

professioneel en zeer correct

zij zijn van dag één bezig met u te begeleiden tot een goed resultaat.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? professioneel en gedreven mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? zeer correct

Toporganisatie

Aangename rij-instructeurs, vriendelijk onthaal en zeer redelijk tarief. Ik werd zeer snel geholpen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer professioneel en aangenaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer vlot verloop

Korte en krachtige opleiding

Goed dat de 10-uren gespreid waren over opeenvolgende dagen gekoppeld aan het examen. Persoonlijk vond ik het jammer dat ik 3 verschillende lesgevers heb gehad maar heeft niets afgedaan aan de kwaliteit van de opleiding. Als ik 1 puntje ter verbetering zou moeten geven is het feit dat ik niet door jullie geïnformeerd was dat ik gekozen had voor manuele vrachtwagen en dat ik pas tijdens de eerste les te horen kreeg dat eigenlijk dat praktisch bijna niet meer gedaan wordt. Had ik ook liever bij inschrijving te horen gekregen omdat ik het mezelf nu moeilijker had gemaakt blijkbaar :-) Maar toch ben ik nog zeer tevreden.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Kennen hun vak

Super!

Niet is te veel voor de instructeurs, allemaal op en top vriendelijk. Toffe sfeer! Een aanrader!

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Vlotte administratie

Ik vond het zeer aangenaam!

Was leuk om veel dingen bij te leren

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Was een toffe

Goede opleiding en leuke tijd gehad bij de Fury

Zeer goede opleiding zowel theorie als praktijk. Afspraken zijn helder en duidelijk. Advies over meer of minder lessen is zeer correct Ze gaan tot het uiterste om de leerling zo vlug mogelijk te laten slagen.(de kurt regelt alles) De voertuigen zijn zeer recent en in goede werkende staat

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven