Ik heb nu twee rijbewijzen daar gehaald ze helpen je heel goed. En zijn heel vriendelijk wat ook heel fijn is waar door alles van zelf gaat. Dank jullie wel. Groetjes Remco
Altijd even vriendelijk en duidelijk in lesgeven. Ik kom van ver om bij jullie les te volgen, gewoon omdat de kwaliteit heel goed is!
Ik kon het totaal niet vinden met de aanpak van een bepaalde lesgever. Ik betaal niet om mij laten uit te schelden. Deze aanpak kan voor sommige cursisten zelfs het omgekeerde effect hebben. Ik stond zelfs op het punt om te vertrekken. Terwijl bij een andere lesgever met rustige aanpak alles vlot en perfect verliep. Had ik deze lesgever gehad voor heel de opleiding had de kans veel groter geweest dat ik er van de eerste keer volledig door was.
Ik vind de werking zeer professioneel en correct...
Van minuut 1 een goede en correcte service en feedback
De eerste lesgever was goed. De 2de lesgever was top, hij gaf echt heel goede instructies en tips.
Uitstekende begeleiding door de verschillende instructeurs. Allemaal met veel ervaring, rust en geduld. Er heerst ook een gemoedelijke sfeer, waardoor je in uitstekende omstandigheden kan leren motorrijden. Administratief wordt alles ook heel kort en correct opgevolgd met duidelijke communicatie.
Een hele toffe rijschool.
Wegens omstandigheden kreeg ik les van verschillende instructeurs, wat ik altijd wel een beetje spannend vond, in de zin van 'gaat het wel klikken?' Een enkele keer zaten ze niet allemaal op dezelfde lijn, maar tot mijn grote tevredenheid waren ze allen even geduldig en aangenaam in omgang! Rijbewijs C met code 95: check!
Positieve ervaring. Zeer goede voorbereiding naar het examen toe, ik ben geen verrassingen tegen gekomen.
Er zijn veel verbeterpunten. Auto (C1 lichte vrachtwagen) versnellingsbak gaar, stuur niet meer verstelbaar en beste tijd gehad. Is een nieuwe besteld maar voorlopig gaat men gewoon door met deze auto. Instructeur en examinator worden door elkaar geschud tijdens het rijden op het bankje. Eerste instructeur kent de wegcode zelf niet, gaat in discussie en is niet geschikt voor dit werk. Tweede instructeur haalt een 10plus door zijn vakkennis en gave om ook iets te leren aan de kandidaat. Derde instructeur neemt het niet zo nauw. Alles bij elkaar redenen genoeg om een twintigtal collega's naar een andere rijschool te sturen.
De instructeurs zijn leuk in omgang en geven zeer goede begeleiding.
Leuke gedreven team. Dat de tijd neemt om je te begeleiden naar je rijbewijs!
Voor iemand die geen ervaring heeft met gemotoriseerde tweewielers heb ik op 12u enorm veel geleerd. Waar voor mijn geld dus.
Heel leerrijke en leuke ervaring, veel bijgeleerd en ook nog extra dingen over het verkeer geleerd.
Zeer goede uitleg en ervaren instructeurs. Ben zeer tevreden nieuwe vrachtwagenchauffeur. Pluim voor de instructeurs.
Draait allemaal om geld bij fury. Vriendelijkheid is ook ver te zoeken
Het was voor mij zeker niet gemakkelijk om het rijbewijs Ce te behalen. Maar aldoende leert men. En de instructeurs hebben dit zeer goed gedaan. Ze hebben geduld gehad en mij echt gerust gesteld dat het wel goed zal komen en het is mij dan ook gelukt. Ik moet zeggen dat het een fantastisch team is die u zeer goed begeleiden. Echt top. Wat ik wel belangrijk vind is dat de lessen elkaar goed opvolgen . Maw, elke dag van de week les. En indien mogelijk steeds dezelfde instructeur.
Goede vakbekwame instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn en alles goed en duidelijk uitleggen.
Alles perfect geregeld, goede lessen en instructeurs
Leuke,eerlijke instructeurs,die een duidelijke uitleg geven en professionele tips aanreiken.zeer aan te bevelen!
Super alles top
Altijd iemand anders gehad per les, maar allemaal even ervaren en alles kon je er aan vragen... Familiale sfeer! Ik kan dit iedereen aanraden
Zeer vriendelijke rij-instucteurs, je krijgt veel handige tips mee die je zeker helpen bij het motorrijden. 12 uur genomen en van de eerste keer geslaagd! Wil jullie nogmaals bedanken voor de ervaring!
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven