Enorm tevreden!

Héél tevreden van de professionaliteit van Lieve Maas en de mannen waarmee ik op de baan heb gereden. Stuk voor stuk enthousiaste en meelevende mensen. Ik ben heel blij dat ik voor rijschool Fury heb gekozen!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top, professioneel, eenieder zijn eigen manier maar van uitleggen maar allen zeer aangenaam!
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Professioneel, hoe het hoort

Goede Begeleiding

De begeleiders zijn zeer goed.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goede en bekwame begeleiders

Perfect!

Deze rijschool is echt goed! Je word er goed ontvangen. De instructeurs leggen alles goed uit. Kortom deze rijschool is een echte aanrader!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Deze mensen kennen hun vak! Ze leggen alles perfect uit.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Deze mensen staan altijd klaar ze helpen jou met alles.

zeer toegewijde trainers in een praktisch sterk kader.

4,5 op 5, Gewoon om te blijven presteren op dit niveau, een topscore van 5/5 zou mogelijks de aandacht afzwakken.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? gedreven, veel kennis
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Een uitstekende instructeur, wat vertrouwen geeft.

Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij Chris waardoor er een vertrouwen is en ik ontspannen kon rijden. Wanneer je dat hebt op de moto is er dat zalige gevoel van vrijheid . Super !!!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Chris doet dat heel erg goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Tevreden

Toffe rij instructeur

Bij het binnen komen vond ik de mensen aan hey onthaal niet altijd even vriendelijk.. maar de rij instructeur was echt heel tof vooral die van de 2de rijlessen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toffe mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Niet vriendelijk

Prima begeleiding

Rijinstructeurs geven heel duidelijke uitleg en zijn erg vriendelijk

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

vriendelijke instructeurs, goede voorbereiding voor het examen, makkelijke motorfietsen om te leren.

12h les gevolgd voor A2 rijbewijs, motorfietsen waren top om mee te leren, instructeurs waren vriendelijk en nemen de tijd voor uw persoonlijke moeilijkere punten zodat u klaar bent om het examen af te leggen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer vriendelijk, goede en duidelijke uitleg

top service !

Zeer goede uitleg .

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? heel erg bedankt !

Zeer goede ervaring

Goede mensen daar leggen je´het goed uit en leren het snel

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zalige mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed

Super positieve ervaring.

Positieve ervaring met instructeurs . Zijn zeer geduldig en behulpzaam.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Professionele aanpak en geduldig.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Heel goed

heel goed

uitsteken

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer goed

Ik ben zeer tevreden, vanaf dag 1 word je heel goed begeleid en op u gemak gesteld. Alles word goed en rustig uitgelegd, stap voor stap. En goed gecorrigeerd indien er iets niet goed lukt.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed en zeer geduldig

Alles snel geleerd en meteen geslaagd

De rijinstructeur was heel vriendelijk en bleef altijd rustig, wat ervoor zorgde dat ik zelf ook minder zenuwachtig was. Hij deed alles voor en gaf daarna tips hoe ik zelf kon verbeteren. Voor het examen stelde hij me nog op mijn gemak.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk, kalm en behulpzaam

Fijne begeleiding op maat.

Gerichte feedback en tips op een constructieve manier. Zeer tevreden!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top!

Opleiding afgesloten in succes!

Ik had me ingeschreven voor een curses Rijbewijs C met Vakbekwaamheid. De instructeurs hebben me gestuurd tijdens deze opleiding en nu kan ik mijn rijbewijs C afhalen in het gemeentehuis.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ze doen hun best je zo goed mogelijk te negeleiden in je traject.

Zeer positief!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Alleen maar fijne mensen

Gedreven team dat wil zorgen voor goed opgeleide, verantwoorde motards

Na eerste een slechte ervaring te hebben ondergaan bij een andere rijschool, was ik vooral op zoek naar een team dat inzit met het resultaat en wat de ervaring betekent voor de studenten, in tegenstelling tot puur de "uren komen kloppen". Het materiaal waarop we aangeleerd werden was veel kwalitatiever, de instructeurs beheersten niet enkel alle technische kennis, maar waren ook goed ontwikkeld in hun 'people skills' om zich in te leven in de ervaring bij mezelf en welke aanpak best paste om voor de nodige AHA-momenten te zorgen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Geduldige vak experts met een menselijke kant en betrokkenheid voor hun studenten
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Flexibel team waarmee in dialoog gegaan kan worden voor een passende oplossing qua planning en aanpak

perfect

alles is naar wens verlopen

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? kennen hun vak
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? perfect , kan niet beter

Goede service, vriendelijke begeleiders...

zeer positief

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Top rijschool

Ik vond de rij en theorielessen top, heel meelevend met de studenten maar ook heel serieus. De rijlessen als de administratie was altijd in orde, rekeninghoudend met de studenten en de hoogste slaagkans, top!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel goed, ervaren instructeurs

onontbeerlijk voor slaagkans

Fury bezit een rijke kennis aan informatie!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer betrokken en minder betrokken instructeurs

Zeer individuele opleiding niets op aan te merken

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Weten hoe een persoon is en passen daar hun opleiding aan

Het was geweldig

De lessen waren aangenaam ik heb alles geleerd wat ik moest weten voor het examen. De lesgevers waren top, grappig en geweldig Na de eerste keer ook meteen geslaagd

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Grappige leuke aangename mannen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Het duurt wel lang voor je eenmaal kunt gaan heb zelf 2 maanden moetten wachten

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven