Heel leerzaam

Heel leerzaam, leuke ervaring. Toffe mensen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Uitstekend geregeld

Prettige ervaring

Goede begeleiders. Ik heb er drie verschillende gehad en alle drie uitstekend. Bij mijn rijmschema heb ik wel teveel in mijn woonplaats gereden en bijvoorbeeld niet in Geel. Op mijn examen was dat een minpunt, ik had een tonnage beperking niet goed opgemerkt en door een fout geparkeerd voertuig (dat voor het bord stond) bijna er voorbijgereden. Had ik daar eerder eens gereden dan had ik dit zeker geweten. Men kan echter niet overal rijden maar in of rond centrum Geel mocht het voor mij wat meer. Toch geslaagd bij mijn eerste examen en een herinnering aan goede en bekwame begeleiding blijven mij bij.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Prima mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Prima

Fantastisch

Motorrijexamen van de eerste keer gehaald, vriendelijke en ervaren instructeurs! Merci mannen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed

Goeie medewerkers!

Iedereen weet waar hij of zij met bezig is , Strenge maar correcte commentaar op zachte wijze overgebracht.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toffe mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Gemoedelijk en profesionele begeleiding

Zeer duidelijke instructies en goede tips i.v.m. parkeeroefeningen

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer profesioneel, vriendelijk

Goed en plezant

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vrindelijk en plezant

gewoonweg goed

Leerrijk Leerrijk

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? iedereen was duidelijk
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? kortom goed

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Kurt is nen topper

Ben uitstekend begeleid en bedankt daar voor. Was een heel leuke samenwerking.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top kerels.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Niks op aan te merken . Ze doen meer dan hun best.top

zeer goed

het waren goede begeleiders en je voelde je er op je gemak.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer leuke mensen

Goed geholpen, fijne lesgevers

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Dirk is de beste!

Zeer goede begeleiding.

Als je begint met de lessen word je meteen op je gemak gesteld en stap voor stap ingeleid naar het rijden met het voertuig. Bedankt daar voor ERIK Rudi Kurt.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toffe bende

Goede lessen, geslaagd

Goede lessen gekregen. Veel bijgeleerd. Zeker een aanrader.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Leuke instructeurs. Maar ook alles goed uitgelegd.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed. Vlotte service.

Fantastisch

Het was zeer leerrijk en leuk. Vriendelijk onthaal.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer tevreden. Uitleg zeer goed en heel vriendelijk. Aangenaam.

Een goede en leuke ervaring, goede instructeurs.

Mijn fouten werden mr snel en direct toegewezen zonder rond de pot te draaien. Ze waren strikt en correct en hielpen je bij vragen.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Van begin tot einde goed begeleid geweest. Zowel de administratie als de instructeurs zijn zeer vriendelijk.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Proffesioneel en bekwaam.

Zeer goede instructeurs, ook topmedewerkers aan het onthaal

J

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed geholpen, alleen was het zeker voor de manoeuvres soms lastig van steeds iemand anders te hebben. Elke instructeur kent uiteraard de werkwijze , maar iedereen legt zowat zijn eigen accenten , wat in mijn hoofd soms wat ging draaien allemaal. Maar zoals gezegd, iedereen deed wel 110% zijn best om me zo snel mogelijk te laten slagen

TOP!!!

2 keer geweest op korte tijd voor mijn C en CE. 2 keer van de eerste keer geslaagd! Top begeleiding door alle lasgevers die gehad heb. Bedankt!!!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? TOP!
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Perfect

Alles vlot gegaan binnen een korte periode

Diverse instructeurs vind ik prima om het aan te leren

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Alles ok

doen wat ze beloven

Was er bang voor maar is 100% meegevallen. Zowel theorie als praktijk

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Allemaal vakmensen

Super begeleiding

Heel geduldige lesgevers, super aangename mensen!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel aangename mensen

Zeer goede ondersteuning tijdens de rijlessen voor motoren.

Ik was tevreden over de motorlesgevers. Sommige zijn uitstekend : naam vergeten : Nederlandse lesgever (geeft ook les aan politie) (De enige kleine uitzondering op alle lesgevers : Marcel zei dat is niet goed was tijdens manoeuvres zonder veel instructies te geven wat het dan wel moest zijn tijdens een groepsles => hiermee ben je weinig.....tijdens deze les heb ik niets bijgeleerd want bij manoeuvres zie je zelf wanneer het niet lukt) Ik was in het algemeen meer tevreden over de individuele lessen dan over de groepslessen dus mijn advies is individuele lessen. Zeer vriendelijke communicatie op de bureau : Bij grote drukte merk je op de bureau dat sommige medewerkers iets minder stressbestendig zijn en dat de vriendelijkheid dan omlaag gaat.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? coachende vakmannen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer vriendelijke communicatie op de bureau : Bij grote drukte merk je op de bureau dat sommige medewerkers iets minder stressbestendig zijn en dat de vriendelijkheid dan omlaag gaat.

Ideaal om met de motor te leren rijden.

Vlotte en duidelijke communicatie. Ervaren instructeurs die bereid zijn hun kennis te delen. Motoren recent en in goede staat. Goede locatie.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ervaren, vriendelijk en alert

Rijbewijs c met vak

Van alles de 1 ste keer geslaagd met dank aan de lesgevers . Kurt . Erik , Serge ! Nu nog de ce binnekort

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super goede lesgevers veel van bij geleert

Rijschool Fury... kwaliteit op élk vlak!

Van het eerste telefoontje met Lieve voor meer uitleg over de opleiding tot het behalen van m'n rijbewijs C... ik heb me op elk moment een welgekomen klant gevoeld. De hartelijke sfeer tussen alle Fury werknemers is bijzonder. Alle vier de instructeurs die me opgeleid hebben waren enorm sympathiek en ontzettend vakbekwaam. In eerste instantie vond 'k het spijtig om geregeld een andere instructeur te hebben maar ik geef toe dat het een voordeel is... elke instructeur heeft z'n eigen manier van lesgeven waardoor je als leerling de kans krijgt om alle aspecten van het rijden met een vrachtwagen snel onder de knie te krijgen. Voor een Antwerpenaar is het een beetje raar om meerdere keren naar Geel te rijden voor het behalen van een rijbewijs C... maar het was me elke kilometer dubbel en dik waard!

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven