Uitstekende rijschool

Vriendelijke instructeurs, goede opleiding, aanrader om hier je rijschool te volgen, goede uitleg gekregen en goed geholpen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijke instructeurs
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Vriendelijk personeel

Ze staan altijd klaar om te helpen met vragen.

De lesgevers zijn vriendelijk, rustig, behulpzaam en blijven dat ook als je sukkelt met de motor. Als ik een min puntje moet geven dan is het dat je elke keer iemand anders krijgt tijdens de lessen. Zodat je elke keer opnieuw moet zoeken welke manier er werkt voor jezelf van uitleggen. Maar ook dit is rustig en vriendelijk en als je zegt ik had les van bv. Kurt dan gaan ze ook even overleggen wat ging goed en wat niet.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk en behulpzaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

gewoon goed

goede rijschool

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? zeer goed, daar alleen zou je het er al voor doen :)

top ervaring

duidelijke lesgevers, 5 lesgevers gehad alle 5 zeer tevreden van

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden

Vlotte, snel en correct

Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden. De rijkeren zijn duidelijk, op maat en aangenaam om te volgen. Zelfs aan het probleem dat ik met een medische ingreep nodig heb. Is een mouw aan gepast om mijn lessen en examen nog te fiksen voor deze dag. Ik heb op organisatie, begeleiding en materiaal niets op te merken. Kortom: top ervaring in een top rijschool

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Losse en vriendelijke instructeurs
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Kan niet beter

Zeer bekwame en leuke opfrissingscursus voor de moto

Zeer tevreden. Heel goede uitleg, een must voor iedere moto rijder die al een tijdje gestopt is met rijden.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam

Aangename en vlotte begeleiding

het was steeds een aangename en behulpzame sfeer en bij vragen werdt er steeds een duidelijke verklaring en uitleg gegeven. ben zeer tevreden over de rijschool en de instructeurs.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? aangenaam en duidelijke lesgevers
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? correct en snel

Perfect , vriendelijk en behulpzaam

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk en leren u veel op korte tijd

Dit was een leuke ervaring

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Kwalitatieve lessen

Geweldige service!

Een heel goed team van instructeurs een goede sfeer en een mooi wagen park

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Gezellig en zeer hulpzaam

Aanrader!

Heel goede instructeurs, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader! Had voordien nooit eerder met een motor gereden en was benieuwd of het iets voor mij zou zijn. Super fijne ervaring! Heb via rijschool Fury mijn A-rijbewijs behaald.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Alles tot in de puntjes geregeld met een goed gezinde entourage

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Positieve ingesteldheid en altijd goed gezind!

Super rijschool

Goede begeleiding en super instructeurs

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Geweldig

Totale prima opleiding!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ik heb vier verschillende instructeurs gehad met verschillende invalshoek wat een verrijking was.

Ervaren begeleiders

Alle lof voor de begeleiders. Rustige ervaren chauffeurs

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Prima

Uitstekende rijschool en instructeurs

Zeer gedreven instructeurs. Goeie tips gehad die ik nog dagelijks toepas op de baan. Zeer tevreden

Algemeen goed

Klein verbeter punt in mijn ogen. Als iemand lessen heeft op verschillende dagen proberen van die zelfde instructeur aan te houden gedurende al de lessen. Dit omdat er soms tegenstrijdige dingen worden gezegd waar je op moet letten ect.

Zeer bekwame instructeurs

Alles netjes geregeld en vlot verloop van lessen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer correct

uitstekend

lesgever luc echte top 1 ste keer geslaagd zeer goed uitgelegd

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? top
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? goed

Super tevreden

Zeer vriendelijke begeleiders, top service

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer vriendelijke en behulpzaam

Duidelijke instructies

Instructeurs kennen hun vak goed, weten goed wat eventuele probleempunten zijn en kunnen er dan ook goed op inspelen.

Goede begeleiding

Zeer goede ervaring gehad bij Fury. Begeleiding is professioneel en vriendelijk.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Elke instructeur is vriendelijk en professioneel. Houden rekening met je vragen en het niveau dat je hebt.

Een team dat de klant zijn succesvol doorlopen van het traject centraal zet.

De combinatie van zeer bekwame instructeurs die u overladen met tips en tricks om een goede chauffeur te worden. Zeer recente en top voertuigen met alle moderne hulpmiddelen geven de mogelijkheid om in alle comfort de lessen te doorlopen. Een volledig team dat meedenkt met de cursisten en als doel stelt iedereen te begeleiden naar een succesvol resultaat.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer aangename en bekwame mix van alle leeftijden.

Zeer goede instructeurs

Alles wordt goed uitgelegd tot in de kleinste details. Alleen heb ik bijna altijd een verschillende instructeur gehad waardoor je soms een heel andere uitleg kreeg over bijvoorbeeld de manier van rijden. Voor de rest was het top!

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Professioneel - allemaal vriendelijke en bekwame instructeurs

Administratie en boeking: uiterst tevreden, zeer klantvriendelijk en oplossend handelen. Ook flexibel. dus zeer tevreden.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? bekwame en vriendelijke mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? prima werk

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven