Zeer vriendelijke, en bekwame lesgevers en ook de mensen op de bureau. Zou iedereen aanbevelen om bij rijschool fury te gaan 99% slaagkans als je erzelf ook een beetje voor doet.
Heel goede uitleg en rijlessen waren top, vooral van Marcel.
Goede instructeur , toffe omgeving, correcte bijsturing
de instructeurs waren allemaal heel vriendelijk en de vrachtwagens heel proper , dus het was een super ervaring ,
Toffe mensen, goed geholpen en veel advies gekregen! van de eerste keer er door! een dikke merci!!
Zeer goede leerschool voor de motor!! Met het diverse aanbod aan mogelijkheden en tijdstippen, de wisseling van instructeurs en de gemoedelijke sfeer ben je echt bij een degelijke rijschool voor de start van je nieuwe passie motorrijden. Kwaliteit, veiligheid en discipline voelde ik hier in elke les bij iedere instructeur. Dankjewel voor de begeleiding, Fury! Doe zo voort. PS: jullie terrein (dat btw als 2 druppels water lijkt op het examendeel manoeuvres) is echt een pluspunt!
Suuuper goeie instructeurs, hameren echt door op wat moet en laten wat ruimte om plezier te hebben. Er was geen enkele les waar we niet gelachen en gezwansd hebben. (Ik was er ook van de eerste keer door met het examen ;) ) De Yamaha MT-06'n Rijden ook echt geweldig. Niet verder twijfelen voor een andere rijschool!
Ik ben hier voor de 4de keer gekomen voor motorrijlessen (AM A1 A2 A) en ben zoals altijd erg tevreden van zowel de instructeurs als de moto. Ze hebben me ook nog op enkele foutje gewezen die ik mezelf aan geleerd had door al lang te rijden.
Positieve ervaring.
Lieve mensen die heel graag helpen en veel ervaring en passie hebben voor hun job
Super toffe mensen degelijke opleiding ook echt een aanrader voor iedereen
Je word er goed begeleid door elkieder . De mensen daar zijn supervriendelijk , men legt alles zeer goed uit , Top top !!!!!!
Alles is vlot verlopen
zeer vlotte en goede omgang. super instructeurs!!!
Goed materiaal, zeer goede instructeurs, goede ligging, niets dat ik zou veranderen.
Leuke mensen. Veel gelachen. Heel veel bijgeleerd
Vriendelijk en goede begeleiding. Zeer goed uitgelegd en gaven mij altijd een goed gevoel. Bedankt Fury voor de fijne ervaring
Ik ben hier geweest voor mijn a2 ik 2018 en nu weer voor de A te behalen. Toffe instructeurs met veel kennis en tips. Dikke aanrader!
Zeer goede ervaring met rijschool Fury. Een echte aanrader.
Goed geholpen vriendelijk en behulp zaam
Goede communicatie betreft afspraken, betaling, enz... Goede begeleiding.
C + CE van de eerste keer gehaald Instructeurs zitten er echt achter dat je slaagt en zorgen ervoor dat je voorbereid bent. Zeker aan te raden !!
De planning maken verliep vlot en flexibel. De lessen waren zeer aangenaam met de instructeurs. Communicatie verliep vlot en correct via mail.
Perfecte uitleg en begeleiding
Bij het inschrijven kreeg ik meteen een goed gevoel. Ook bij de eerste les, bij Heikki voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik kreeg niet het gevoel dat ik gepushed werd of dat er super veel druk lag. Alles werd rustig en zeer duidelijk uitgelegd. Dit zorgde er ook voor dat ik het examen goed kon doen. Alles was goed geregeld.
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven