Geweldige ervaring, top opleiding. Gewoonweg perfect!

Ik heb een code 372 genoten bij fury. Alles is zeer vlot verlopen. ZEKER AAN TE RADEN!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer ervaren, rustig en gewoonweg TOP

Professionele begeleiding

Stuk voor stuk aangename instructeurs. Stellen je gerust, geven duidelijke uitleg en sturen goed bij. Examenbegeleiding is ook prima. Zeer relaxed en proberen iedereen te motiveren en gerust te stellen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zie boven
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

De enige déftige motorrijschool in de Kempen.

Jullie trachten zoveel mogelijk om de leerlingen 1-op-1 les te geven waardoor ik mij heel goed begeleid voelde. Het enige jammere vond ik dat ik bijna elke les een andere instructeur had. Qua opvolging was het handiger om 1 instructeur toegewezen te krijgen.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwame mensen!

Geweldige leerschool

Ik heb verschillende instructeurs gehad waar ik in het begin veel schrik van had, maar eigenlijk vind ik dit eerlijk gezegd veel beter. Elke instructeur heeft zijn manier en zelf kan je daar beter en meer uit leren, iedereen legt het een beetje anders uit met iets meer of andere tips. Ook hebben ze mij telkens weer gerust kunnen stellen. Als ze zien dat je er nog niet klaar voor bent raden ze aan om een extra les te volgen. Wat ik zeker ook begrijp en voor mij persoonlijk ook veel beter vond.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super

Ik ben zeer tevreden over jullie! Doe zo verder!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Doe zo verder

veel bijgeleerd op korte tijd !

ik ben op een 1,5 maand tijd heel veel te weten gekomen over de vrachtwagen. zeer vakbekwame mensen die je alles zeer goed uitleggen.! ik zou er direct terug opnieuw aan beginnen ;-)

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? vakbekwame mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? goed

Vlotte en professionele rijschool

Ik heb alleen nog maar goede ervaringen gehad met deze rijschool de instructeurs zijn een voor een vriendelijke en professionele mensen die echt met je aan de slag gaan om het beste uit u te halen

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Professioneel en doelgericht

Goeie rijschool ze leggen alles goed uit en als je zelf vragen hebt mag je ze altijd stellen ze luisteren ook aandachtig en ze geven goeie tips !

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ja ze zijn prima ze leggen alles goed uit en als jezelf vragen hebt mag je ze zeker stellen en ze zeggen het op een leuke manier er zit wel humor in bij de instructeurs
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Deze is ook goed heb geen problemen gehad met mijn afspraken dus ze zijn prima geboekt

Bekwame medewerkers, goede service

We hebben zelf alles uit handen kunnen geven, alles werd voor ons geregeld.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijke instructeurs, hebben veel geduld, deskundige uitleg

Top rijschool, topinstructeurs, topresultaat

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ze bereiden je op alles voor, je moet het wel zelf waarmaken

Super!

Veel info op korte tijd. Maar met de tips en hulp van de ervaren instructeurs alles snel tot een goed einde gebracht! Ik raad deze rijschool zeker aan.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top!
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer goef

Goede opleiding

Ik kan enkel maar lof spreken op de instucteurs. Deze geven op maat de juiste info. Eerste les is aftoetsen wat persoon er les volgt en nadien anticiperen ze hierop wat ik alleen maar kan smaken.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top intructueurs
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer begripvol en meedenkend

Degelijke opleiding, vriendelijke instructeurs

De opleiding voor rijbewijs A werd gegeven door ervaren instructeurs. Vriendelijke mensen bij de administratie.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ervaren en vriendelijk
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Tevreden

Super goed

Super veel bijgeleerd , de begeleider kende zijn vak . Dank u wel voor de goede begeleiding

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? N.v.t.
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Prima persoon
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Vriendelijk

Super leuke ervaring gekregen

In de eerste keer liep de manoeuvres niets zo goed maar door de lesgevers ging het steeds beter . Dat blijkte ook aan mijn resultaat op het exaam. Merci voor alles

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super leuke mensen

Vriendelijk , heel goede uitleg en correct .

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? goed en vriendelijk

De lessen waren heel duidelijk en de lesgevers waren heel tof.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel goed

Top service!

Goede ervaring gehad. Goede instructeurs. In 1 keer geslaagd ! Met uitzondering van instructeur Temor

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Temor goede instructeur
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Prima

top

vlotte planning en lessen, goede voorbereiding op de examens,... een administratief misverstandje werd ook vlot rechtgezet. een nieuwe tevreden chauffeur op de baan

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? ervaren lesgevers
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? prima

Beste rijschool in belgië

Leuk en professioneel.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Best of the best

Fantastisch goed

Hier wordt op een vlotte en aangename manier les gegeven en alles wordt duidelijk uitgelegd hoe je het je jou het beste voorbereid op uw af te leggen examens zowel theoretisch als praktisch.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vlotte aangename mensen die perfct op de hoogte zijn van hoe ze les moeten geven.

Heel tevreden !

Heel tevreden !

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel tevreden !

Rijinstructeurs kende hun job goed en waren vriendelijk.

Rijinstructeurs kende hun job goed en waren vriendelijk.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Puntjes op de i

Na 12 ‘mislukte’ lesuren bij een andere rijschool, zocht ik een rijschool meer gespecialiseerd in motor rijbewijzen. Bij Fury vond ik wat ik zocht. De lessen gingen er gemoedelijk aan toe en de lesgevers waren zeer vriendelijk, hadden voor alles een luisterend oor, wat me zeer op mijn gemak deed voelen. Ik had vertrouwen in hen, maar zij ook in mij. Niets dan lof dus voor rijschool Fury ! Keep up the good work !

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toppers !

slechte organisatie van de lessen

Dat de lessen niet steeds door de dezelfde lesgever worden gegeven is zeker een min punt. Maar dat deze dan allemaal nog eens niet op dezelfde lijn zitten is zeker niet ok. Ieder heeft een andere manier van hoe je moet rijden, maar dat maakt het zeer moeilijk. Ook de verspreiding van de lessen dan eens een uur dan eens 1.5 uur is niet ok, je moet dat toch anders kunnen inplannen, 3 dagen van 3u of zo de zelfde week (of 2 weken ) dan examen. Ook moeten er met het examencentrum puntjes op de i gezet worden. C rijbewijs is een knelpunt beroep en dat je dan tot 2 maand moet wachten voor een herkansing dit is schandalig. Je kan ook op Facebook en andere media lezen dat Geel 1 van de slechts scorende centrums zijn. Daar kunnen jullie niet aan doen natuurlijk. Maar dit kan wel aangebracht worden bij instanties die zich daar mee bezig houden.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? allemaal andere manier van werken. Maar ze waren ok.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed al waren de wachttijden niet ok.

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven