Perfect!

Zeer fijne rijschool! Zeker een aanrader.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Fijne mensen die goede uitleg geven
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Alles werd goed geregeld

Geen zin

Heel slecht

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Cava

Zeer vriendelijk en behulpzame instructeurs

Ik heb veel bijgeleerd. Het was aangenaam dat de werkpunten werden bijgehouden zodat een andere instructeur hier op kon voort bouwen

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed

Toffe instructeur met zeer goede uitleg over wat je moet doen en goede voorbereiding op je examen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? vriendelijke mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? vriendelijk en negentijd voor de gepaste afspraken

Professioneel, bekwaam en ervaren in motorijles

Ik ben zeer snel en vlot geholpen voor het maken van de afspraken voor de rijlessen en het examen. De lessen worden door ervaren instructeurs gegeven die goed inspelen op elk individu. Het volledige traject is op maat. Goede opvolging en voorbereiding voor het praktisch examen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam, veel ervaring, zitten op dezelfde lijn i.v.m. opmerkingen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Zeer fijn en leerrijk ondanks ik de motor degelijk onder de knie had.

Motor rijden kon ik all maar de lesgever gaf zeer goede tips hoe jij je aanpast in het openbaar verkeer wat er voor zorgt dat ik op een veilige manier me kan amuseren op 2 wielen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Het was echt plezant
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Beter kon het niet geregeld worden

Een leuk en goed gevoel bij de mensen als er werken !

Lieve mensen en ze stomen jou klaar voor het echte werk Ze maken het rijden leuk omdat ze op jou in spelen en zo leer je het

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Een voor een top gasten

vijf sterren rijschool

was een zeer leuke ervaring , kom zeker terug voor een opfrissingscursus

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? toffe mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? zeer correct

Correct en vriendelijk team met een goede organisatie !

Al vanaf het eerste contact (telefonisch) wisten jullie mij te overtuigen om naar Geel te rijden (45 min rijden). De goede organisatie van de lessen met aansluitend het examen in het examencentrum is een groot voordeel. Ik raad de rijschool FURY aan iedereen aan !

• Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk en duidelijke taal

TOP

Ik volgde 4u rijschool voor mijn certificaat in kader van een 125cc. Deze 4 lessen werden door mijn instructeur goed en leuk gegeven waardoor de lessen snel vooruit gingen. Alles werd goed uitgelegd en er werd een antwoord gegeven op al mijn vragen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Aangename en toffe man met kennis over zijn vak.

Top!

Je krijgt een goeie uitleg en top service.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel goeie leraar legt alles goed en duidelijk uit.

Fijne rijschool die de tijd neemt om alles goed uit te leggen

Theorie en praktijk voor categorie C behaald dankzij de Fury

Toffe sfeer

Proffesioneel aanpakken van de leerlingen .

Super goed

Vriendelijke mensen en behulpzaam,goede uitleg

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer goed

Super en leerrijk!

Fijne en bekwame instructeurs! Dankjewel! Voor jullie geduld en expertise.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk rustig zeer bekwaam

Zeer goede begeleiding, aangename instructeurs!

Zeer goed team!

Kwaliteit

Ondanks ik elke keer een andere instructeur had bij elke les zijn dit stuk voor stuk mensen met tonnen ervaring. Je geniet, desondanks, van een persoonlijke aanpak en zijn af en toe in voor een grapje.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toppers!

Zeer goede instructeurs

Het afwisselende van instructeurs heeft een goede in pak op mij.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ik kom terug voor ce
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Er word veel moeite voor u gedaan om u zo goed mogelijk te helpen

TOP

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Verloopt heel erg vlot

Super ervaring, goede begeleiding

Alleen maar complimenten, goede begeleiding, vriendelijk en echte aanrader

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? In 1 woord, super!!!

Goed met drie verschillende leerlaars ieder zegd eens iets anders .Danku allemaal .

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Waren allemaal vriendelijk en goede uitleg .
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed

Top !

Ik had niet echt en goeie ervaring bij merksemse rijschool het voelde niet echt aan dat het motor rijders waren je krijgt les in en groep dus met niet zoveel aandacht want de les gevers zijn soms ook bezig met iets anders en na 12 uur rijles was ik niet geslaagd in kontich Dan krijg ik te horen van veel mensen dat ik bij jullie moest komen kwam veel positieve reacties tegen En Uiteindelijk was het ook allemaal waar maar met 2 uur rijles was ik direct geslaagd Ik voelde dat ik rijles kreeg van en echte motor rijder die alles ook heel duidelijk uitlegde spijtig dat ik het niet vroeger wist anders had ik al mijn lessen bij jullie gevold

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ben heel tevreden hij legde alles heel kalm en duidelijk uit

Fijne rijlessen, goede instructeurs, materiaal was in orde, klein mankementje aan achteruitrijcamera. Vriendelijke hulp en begrip voor administratieve moeilijkheden met KMO portefeuille.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? de instructeurs waren vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ze werken daar graag denk ik.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? zeer goed, bedankt voor de hulp met administratie.

Vriendelijk en professioneel personeel

Heel goed

Zeer vriendelijke rijinstructeurs Gevoel voor humor Ontspannen, goeie sfeer Positieve mensen Ook de mensen van het secretariaat zijn heel vriendelijk.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijke mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Heel goed

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven