Zeer goede rijschool.

Vragen over allerlei motorzaken ( kleding, handelingen, onderhoud...) worden steeds vriendelijk beantwoord.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en behulpzaam

Kan niet beter

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

het was leuk en leerrijk!

Geven goede tips

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Maken de les ook leuk en geven goede tips.

Top rijschool

Alles netjes en strak gepland omdat ik snel men rijbewijs wou behalen. Aangename lesgevers en degelijk materiaal. Aanrader

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Gepassioneerde rijders met veel geduld en de perfecte tips voor onervaren rijders
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Alles netjes gecommuniceerd en planning op maat

Alles zeer duidelijk, top instructeurs! Ga zeker aanbevelen en voor mijn motor rijbewijs zal ik ook terugkomen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Toppers
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Hulpvaardig en alles vlot en snel afgehandeld

Zeer goede rijschool met een brede waaier aan professionele begeleiders/experten

De begeleiders nemen ruim de tijd om je verder te helpen.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer ervaren
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer vriendelijk, snel en goed geholpen

super goede begeleiding

zeer goede en professionele begeleiding.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? super

Fijne en leerrijke ervaring

Vanaf les 1 een ontspannen gevoel bij de lesgevers die mij bij elk mogelijk onderdeel goed hebben begeleid. Dankzij deze correcte en vlotte lessen heb ik mijn rijbewijs A behaald! Dankjewel Met vriendelijke groeten Steven De Beuckelaer

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vak bekwame mensen. TOP

goede rijschool met goede en vriendelijke instructeurs

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer aangename mensen

Fijne ervaring en veel zaken geleerd van Kris.

Ik dacht dat ik al veel wist over motorrijden. Kris heeft me laten zien dat dit niet zo was. Ik heb veel van hem geleerd. Het waren 4 aangename uren met hem. Geef hem een pluspuntje!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Top ervaring

Iedereen super vriendelijk veel geduld goede uitleg merci ervoor

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Top mensen
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Super vriendelijk

zeer aangename lesgevers!

eerst mijn C rijbewijs hier gehaald en nu mijn motorijlessen afgerond. altijd zeer tevreden van de lesgevers.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer goed

Zie hieronder

Een fijne opleiding, gegeven door mensen, dewelke hun job ter harte nemen en rekening houden met de wensen van de klant!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam, vriendelijk, geduldig en empathisch

Leuk en veel bij geleerd

Ik heb veel bij geleerd goede opleiders en goede lessen. Ik heb veel bijgeleerd en alles werd goed en uitgebreid uitgelegd.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed en snel

Prima instructeurs!

De instructeurs wisselen elkaar af. Van elk van heb leer je wel iets nieuws. Zowel mijn man als ik waren van de eerste keer geslaagd op ons C1 examen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zij doen dat prima!

Zeer rustige instructeurs

Je voelt dat ze veel ervaring hebben

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? top

Top! Sehr zufrieden.

De Instructeurs hebben zich met de Motor veel tijd genomen om me weer fit voor de baan te krijgen. Na 25 jaar geen motor meer gereden te hebben, was dit ook zeer nodig. Hartelijk bedankt ervoor. Kom een keer langs als ik dan een motor gevonden heb :-).

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Alle super aardig en bereid om vragen te beantwoorden.
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? vriendelijk

Super goede uitleg en gemitiveerde instructeurs die hun kennis wilen doorgeven

Ik ben heel content van de behaalde resultaten , door de goede uitleg van de instructeurs. Ik raad bij de collegas jullie rijschool ook aan.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Super

Vriendelijk en Leerrijke instructeurs

Veel geleerd op korte tijd, en geslaagd

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Vriendelijk

Leuk!

Het was zeer leuk. Op 12 uur wist Rijschool Fury mij klaar te stomen voor het motorexamen. Het is zeer aangenaam dat er constructief gecoached wordt en dat men degelijk de tijd neemt om individueel te werken aan nodige verbeter punten. Top!

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

Fantastisch professioneel vriendelijk

Rasechte motor liefhebbers met de ervaring en kennis die ze met hart en ziel overdragen aan toekomstige motor rijders. ik kan mijn dank niet genoeg benadrukken

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Fantastische persoonlijkheden in combinatie met de nodige ervaring. Wees fier met zo een instructeurs!!

Efficiënt

Goede opleiding genoten voor c rijbewijs, resultaat geslaagd bij eerste poging

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Zeer correct

Instructeurs die alles goed uitleggen.

De instructeurs waren zeer vriendelijk en legden alles goed en duidelijk uit.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Geven goede uitleg

Super!

Ik heb veel geleerd en was van de eerste keer door mijn examen

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel vriendelijk en geruststellend
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Helemaal oke

Professionaliteit ten top !!!

Ik sta er van versteld, hoe ik op zo'n korte periode met een aantal lessen, het examen met succes heb kunnen afleggen. Dit door toedoen van de perfecte uitleg van ALLE instructeurs. Ik raad iedereen aan om via Fury zijn/haar rijbewijs te gaan behalen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Eén voor één hebben ze mij perfect advies gegeven.

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven