Zeer tevreden over de opleiding.
Al voor de 2de keer fury gekozen en alles was weer dik in orde
Mijn ervaring is dat de ene lesgever het veel rustiger en duidelijker uitgelegde dan de andere lesgevers die ik heb gehad Gelukkig had ik hem juist voor mijn examen zodat ik rustig en met niet teveel stress het examen heb kunnen doen en geslaagd ben dank zij zijn rust en kalmte die hij uitstraalde
Fijne vrachtwagen Maar een dafke zou fijner zijn Groetjes daf lavrijsen geel
Het praktische gedeelte loopt zoals het moet. We moeten ons niets aantrekken van het examen want dat word door jullie geregeld. Doe zo verder
Heel goede instructeur en heel vriendelijk
Enig minpuntje is de hoge kostprijs tov andere rijscholen.
Ik heb recent mijn rijbewijs c behaald, de opleiding werd snel geplant, de rijschool start al aan vele vroegere uren dan ze normaal gezien starten om elke kandidaat zo snel mogelijk te kunnen inplannen om geen lange wacht tijden te hebben. Geven heel veel uitleg op korte tijd, en elke begeleider heeft zo zijn eigen goede tips, Ik was zeer tevreden, voertuigen waren altijd proper en hebben geen gebreken het zijn ook geen geschandaliseerde afgebrakte voertuigen en waren zeer proper.
toffe mensen ,heel goede uitleg en goede tips
De rijlessen voor klassiek c verliepen prima. Ik ben door elke instructeur zeer goed begeleigd geweest. Top ervaring!
Ik ben van de 1ste geslaagd ook omdat ik goede tips en tricks heb gekregen.
Ik vond het een zeer leuke ervaring met een leuke begeleider. Jullie hebben me veel kunnen bijleren.
Ik kwam van geen ervaring zelf niet met brommer naar motor rijbewijs a . Altijd even vriendelijk lesgevers . En had ik mijn dagje is niet wisten ze mijn Reset knop te vinden en was het weer een fijne ervaring
Van de eerste keer geslaagd dit zegt genoeg
Goede hulp Goed geregeld
geen.
goede lessen
Goed, maar iets te veel tijd gespendeerd aan het inoefenen van de maneuvers en te weinig tijd op de baan.
Hoewel we al 1,5 jaar reden met een camper -3,5 ton mtm met B rijbewijs deden de rijlessen C1 beseffen dat een aantal punten in mijn rijstijl nog moesten verbeteren. De no nonsense aanpak maakten me een beter chauffeur en het C1 rijbewijs is intussen behaald en nu kunnen we de camper upgraden.
De zenuwen en spanning die ik had als onervaren motorrijder (of eender welke motorisch aangedreven tweewieler) werden snel teniet gedaan door de rustige en duidelijke manier waarop mijn initiatieles werd gegeven. Ook alle lessen nadien werden steeds in een ondersteunende en opbouwende vorm neergezet. Geen vraag of twijfel is teveel. De instructeurs die mij door dit traject hebben geleid (zijnde Karl, Kris en Stef) zijn uitermate bekwaam om starters over de nodige drempels heen te krijgen. Dit op een manier die ervoor zorgt dat je zelf als rijder het nodige vertrouwen creëert om verder te groeien. Het halen van mijn rijbewijs A is dan ook vlot en van de eerste keer gelukt. Waarvoor dank aan dit fantastische topteam! Dikke merci!! :) Dré
Correcte behandeling, steeds duidelijke uitleg gehad over wat te verwachte op het examen.
Veel uitleg tijdens het lessen dat was fijn.
Ik heb persoonlijk meer dan de verplichte uren genomen. Ben blij hiervoor. Zodat ik met een gerust geweten de baan op kan. Ik heb verschillende instructeurs gehad, wat ikzelf een voordeel vind. Verschillende trucjes en hulpmiddelen gekregen.
Vragen over allerlei motorzaken ( kleding, handelingen, onderhoud...) worden steeds vriendelijk beantwoord.
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven