Na een accident, waar ik een beetje schrik had opgelopen onbewust. Werd ik enorm geholpen en ondersteund tijdens mijn traject. Hierbij werd er goed gekeken naar mijn persoonlijkheid en ervaringsniveau van de moto. Ook werd er mij zeer uitbundige uitleg verschaft hierna, waarin ik tot in detail leerde mijn fout en accident te overkomen en hierdoor beter uit deze situatie te komen! Top team en leerkrachten, heb ze allemaal wel eens gehad, Bedankt aan jullie allemaal! Groetjes J.
Motorijbewijs A dankzij Fury behaald! Zeer bekwame begeleiders, zeer behulpzaam, duidelijke uitleg en ook de moto's zijn leuk om mee te rijden!
De meest professionele rijschool voor de motor!
Professionele begeleiding, en supervriendelijke lesgever. Een aanrader!
12 uur voor het volledige A rijbewijs geboekt. Rijlessen konden snel en gemakkelijk geboekt worden! Telkens een andere instructeur gehad wat voor mij een positief punt is. Elke instructeur brengt zijn eigen visie met tips en tricks. Zeker de moeite!
Zeer vriendelijke en goede instructeurs
goede begeleiding
Geslaagd
Rijlessen motorfiets in een prachtige omgeving met veel bochten. Aangename instructeur
Zeer leuke en aangename opleiding gekregen van zeer ervaren instructeurs. Op minder dan een maand van 0 leren motorrijden tot en met een geslaagd praktijkexamen. De instructeurs zijn één voor één zeer toffe personen die hun vakbekwaamheid uitstralen. Het rijden op de openbare weg voelt aan als rijden met vrienden op een zonnige dag. In het algemeen zeker een aanrader dus!
Uitstekende en ervaren lesgevers
Als je doet wat ze uitleggen haal je zonder problemen het motorrijbewijs
heel goed instructeurs gehad voor zowel C als CE
Dank u wel Kris om uw motor ervaring te delen. -Andreas
Grote slaagkans mits goed luisteren naar de instructeurs.
Enorm tevreden over deze rijschool. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en oprecht. Een zeker aanrader.
professionele befgeleiding goede lessen duidelijk alles word rustig aangeleerd.
Iedereen bij Fury heeft enorm veel geduld. Van de administratieve medewerkers tot de instructeurs. Ik ben begonnen met zero ervaring en heb ondertussen mijn rijbewijs A behaald met glans. Elke keer opnieuw kreeg ik een super onthaal met een glimlach bij aankomst. Toen het zover was voor mijn examen kreeg ik de nodige ondersteuning van zowel de instructeurs als de administratieve medewerkers. Ze gaven me goede moed en vertrouwen in mijn kunnen. Ik kan ze niet anders omschrijven dan geweldig! Nogmaals bedankt aan het hele team in Geel.
Een geslaagde traject gevolgd voor het rijbewijs C + CE ! Dankjewel Rijschool Fury
Zeer goede ervaring , goede locatie en mooi uitgelegd parcour.
Zeer goed verlopen en veel bijgeleerd, niet op aan te merken. Ik zou iedereen rijschool Fury aanraden voor met de motor te leren rijden.
:-)
Goede uitleg en altijd met een lach.
Het rijbewijs dat ik nodig had , C1 , mooi dat ze bij fury een bestelwagen hadden +3.5 ton . Was gemakkelijk zo , automaat , camera een zaligheid om zo je rijbewijs te behalen .
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven