Super ervaring

4 uurs lessen + examen gedaan voor het am rijbewijs. De lesgever was zeer vriendelijk en nam de tijd voor alle leerlingen. Kortom beschreven zal ik jullie zeker aanraden.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer vriendelijk en maakt tijd voor elke leerling
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? N.v.t.

Super ervaring

Goede instructeurs en begeleiding

Alles snel en goed geregeld en vooral, rijbewijs van de eerste keer behaald

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? neutraal
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goede instructeurs die het echt kennen!

Goede dienstverlening

Prima instructeurs Zeer goede uitleg Niets is te veel als je iets vraagt Wagenpark zeer tevreden van Ps: bij oefenen van parkeren tegen laadkade Is niet hetzelfde bij examen als bij fury Examen is er onderaan een plank minder zodat je in de camera 20cm voor de plank moet stoppen !! Bij c1 rijbewijs camionet

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Fijne mensen

Zeer positieve ervaring

Alles werd goed uitgelegd. Fijne lesgevers. Goede planning.

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? zeer ontevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? zeer vriendelijk en bekwaam

Prima goede lesgevers prima onthaal

Alles word prima uitgelegd Maar 3uren praktische les is te veel Beter 2uur Eens na te kijken parkeren aan laad kade Bij fury is niet hetzelfde denk dat er bij examen centrum er een plank te weinig is onderaan zodat je te ver parkeerd in de camera

Professioneel advies gekregen en vriendelijke ontvangst

Heel goed

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel professioneel en vriendelijk

Professioneel advies gekregen en vriendelijke ontvangst

Heel goed

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Heel professioneel en vriendelijk

Aangename, goed georganiseerde rijschool!

Zeer tevreden over de rijlessen! Heel vriendelijke mensen, zowel de instructeurs als diegene die je lessen inplannen. Ze doen enorm hun best om voor iedereen de best mogelijke planning op te stellen. De instructeurs zijn heel gedreven en doen hun uiterste best je tot een succesvol examen te begeleiden. Je krijgt les van verschillende instructeurs, maar je vorderingen en werkpunten worden goed bijgehouden en doorgegeven. Zo weten ze exact waarop nog geoefend moet worden. Het voordeel van verschillende lesgevers is ook dat je verschillende manieren van uitleg en tips hoort. Zo steek je bij iedere les en instructeur nieuwe dingen op. Kortom, een goed georganiseerde, aangename rijschool!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Vriendelijk, correct, gedreven

Fantastische rijschool

Super rijschool, zeer geduldige uitleg en oplossingen op maat. Super blij dat ik mijn rijbewijs D via de Fury heb gehaald!!

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Alle super mensen

Goede communicatie

• Wat vindt u van onze rijschool in het algemeen? eerder tevreden
  • Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? N.v.t.

FURY, een rijschool die weet waar ze mee bezig is.

Zeer ervaren lesgevers en personeel. Stellen alles in het werk om iedereen zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer bekwaam

Goede gemotiveerde instructuers

Leuke ervaring en toffe mensen Bedankt voor het geduld en de duidelijke instructies

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Ze zijn rustig en leggen alles goed en duidelijk uit

Aangename en duidelijke opleiding

Vrij duidelijk vanaf dag 1 zonder omwegen ook het geven van opmerkingen

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zeer duidelijke taal qua commentaar

Goede uitleg

• Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Goed
  • TAV Werkgevers of personeelsverantwoordelijken die afspraken boeken voor hun chauffeurs; wat is jullie ervaring met onze rijschool? Afhandeling van administratie? Goed

Fantastisch!

Ik heb erg genoten van de rijlessen en de beide examens. Ik raad mensen aan om naar daar te komen.

• Wat vindt u van onze voertuigen? tevreden
  • Wat wil u vertellen over uw instructeurs? Zij waren fun!

Lammerdries 2

2440 Geel

+32495 79 11 32

Over Rijschool Fury

Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven