Voor het werk moest ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs D halen. Rijschool Fury gebruikte elk klein gaatje in de planning om mij er tussen te nemen, en gaf zelfs een 1 op 1 theorie les. Resultaat: binnen de 2 maanden was ik geslaagd voor mijn theoretisch en praktisch examen!
Leuke ervaring
De instructeurs hebben een hele goede kennis van alles wat het behalen van het rijbewijs aanbelangt. Ze kunnen dit ook perfect aanleren aan de cursisten. Ik kan alleen maar enorm positief zijn over mijn ervaring met rijschool Fury.
Ik had quasi elke dag een andere instructeur. Ze hebben elk een iets andere aanpak maar weten wel 100% waar ze mee bezig zijn.
Top rijschool.
Vriendelijk en duidelijk
Erg goede rijschool. Vlotte communicatie per mail, snel antwoord en zeer goede instructeurs. Ook vlakbij het examencentrum wat een pluspunt is.
Doorheen de 10 lesuren heb ik verschillende rijinstructeurs gehad die allen hebben toegedragen met hun opmerkingen tot een zeer leerzame periode en goede afloop, geslaagd!
Ik heb de zoals nodig 4 uur rijles gedaan bij Fury, na de uren werd ik vanop de lesgrond begeleid naar het examencentrum waar ik dus in 1 keer zonder enkele fout mijn examen slaagde.
Heel aangename instructeur, legde alles tegoed uit en heel duidelijk, zeker een aanrader!
Het veelvuldige wisselen van instructeurs is voor mij wel een probleem
Goede uitleg! Zeker kurt zegt zoals het is en is top! Zeer aangenaam rijden!
Voor mijn rijbewijs CE heeft mijn werkgever mij ingeschreven bij Fury. Alles was duidelijk van dag 1 tot aan het uiteindelijke examen, als je vragen had kon je steeds telefonisch terecht (zonder wachttijd en wachtdeuntje, waar bestaat dit nog). Een dikke merci aan al de instructeurs en medewerkers
Zeer goede rijschool, ze helpen je goed met alles!
Zeer goede rijschool, alles top geregeld!
De verschillende lesgevers zorgen er voor dat de cursisten met de nodige kennis en het nodige vertrouwen de weg op gaan.
Een team van mensen die er alles aan doen om je te laten slagen. Je voelt gewoon de warme teamspirit die er heerst. Hierdoor geraak je zelf zo hard gemotiveerd dat je hen niet wil teleurstellen. Ik kan deze rijschool echt aanbevelen !
Alle 4 de instructeurs waren top
Goede en vakkundige uitleg
Theorie en praktijk lessen gevolg, deze werden duidelijk en professioneel gebracht. Als je vragen had werden deze duidelijk beantwoord. Bij de examens telkens van de eerste keer geslaagd. Top team
Ik kwam van een andere rijschool waar dat mijn stress heel hoog lag ik heb mijn examen openbare weg via fury gedaan en waren vriendelijk ben van de 2de keer geslaagd wat voor mij goed is geen stress richting het examen centrum en ze nemen de tijd het moterplein is ook heel goed uitgelijnt waarvoor je geen bang moet hebben om door andere voortuigen geraakt te worden top rijschool
Goede instructeur! Vriendelijk aan de balie echt top geregeld!
Een gemotiveerd team met veel ervaring die ons uitstekend begeleiden naar de openbare weg.
Heel vriendelijke instructeurs en voelde mij bij iedereen direct goed. Goede en duidelijke uitleg gekregen van hoe het moet. Ik raad zeker iedereen aan om bij de Fury les te volgen
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven