Rijschool met veel ervaren en aangename rij instructeurs!
Het was een gemoedelijke omgeving, met ervaren en rustige instructeurs. De instructies waren duidelijk en bij vragen namen ze de tijd om uitleg te geven. Opleiding werd aangepast aan mijn noden, waarbij inspraak mogelijk was.
Zeer bekwame en behulpzame instructeurs.
Alles werd goed verteld hoe en wat je moest doen
Professionele begeleiding naar een rijbewijs C1. Leggen alles duidelijk uit, en voldoende herhaling in het oefenen van manoeuvreren en op de baan. Ook een aangename sfeer en duidelijke instructies door de instructeurs.
Beste lesgever ooit! Legt alles goed uit en is ook geduldig Top! Bedankt Rob!!
goed, leervol en geven uw al het nodige mee op te kunnen slagen
Ik ben er super onthaald! De lessen waren zeer duidelijk! Al de instructeurs waren 1 voor 1 top! Ik heb mij daar in ieder geval geamuseerd! Danku!!
Een correcte manier van aanleren voor het behalen van het rijbewijs op een duidelijke manier
Zowel theorie als praktijklessen gevolgd voor een C1 rijbewijs. De lesgevers zijn allemaal zeer vriendelijk en hebben grondige kennis. Op een zeer korte tijd was ik daardoor in staat om mijn rijbewijs te behalen (< 2 maanden).
De lessen verliepen goed en ik leer heel veel bij je krijgt echt waarde voor je geld zeker een aanrader
Nihil
Goede instructeurs, nemen hun tijd en met geduld worden de praktijkoefeningen uitgelegd, tot deze perfect kunnen voltooid worden.
Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Rijschool Fury! Deze rijschool is zonder twijfel de beste keuze voor iedereen die een rijbewijs wil halen, of het nu voor auto, moto of vrachtwagen is. De begeleiding is van absolute topkwaliteit. De instructeurs zijn niet alleen uiterst professioneel en ervaren, maar ook ongelooflijk geduldig en motiverend. Ze weten precies hoe ze je vertrouwen kunnen geven achter het stuur, zelfs als je in het begin wat onzeker bent. Dankzij hun persoonlijke aanpak en onuitputtelijke toewijding voelde ik me bij elke les comfortabel en gesteund. Wat mij echt opviel, is hoe ze elke leerling behandelen alsof ze de enige zijn. De lessen zijn volledig afgestemd op je eigen tempo en behoeften. Als iets moeilijk is, nemen ze de tijd om het opnieuw uit te leggen totdat je het helemaal onder de knie hebt. Ze combineren serieuze training met een vleugje humor, wat de lessen leuk én leerzaam maakt. Daarnaast zijn de voertuigen altijd in perfecte staat, worden perfect onderhouden en regelmatig wordt het wagenpark en de motoren vernieuwd! De theorielessen worden op een begrijpelijke en interessante manier gegeven. Het hele team straalt een passie voor hun vak uit, en dat werkt enorm aanstekelijk. Je merkt gewoon dat ze niet alleen willen dat je slaagt, maar ook dat je een veilige en zelfverzekerde bestuurder wordt. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Rijschool Fury heb gekozen, en ik raad iedereen aan om dat ook te doen. Als je serieus bent over het halen van je rijbewijs en een ervaring wil die je nooit vergeet, dan is dit dé plek om te zijn. Dankjewel aan het hele team voor jullie fantastische werk! Rob! Marcel! Chris! & Ettiene! Dankjewel! Kortom: Rijschool Fury is de nummer één rijschool! Aarzel niet en schrijf je in – succes is gegarandeerd!
Ik heb mijn rijbewijs A gehaald in 1 keer, dat dankzij de goede lesgevers van de rijschool Fury. Zij waren professioneel en geduldig, ik heb de meeste lessen gekregen van Marcel en ik had mij geen betere instructeur kunnen voorstellen. Ik heb altijd goede uitleg en tips gekregen waardoor ik mij goed heb kunnen voorbereiden op het examen en bij gevolg met de eerste keer volledig geslaagd was. Danku rijschool Fury!
In onze firma hebben ze allemaal hun rijbewijs gehaald bij Fury
Goede en vriendelijke rijschool dichtbij het examencentrum!
iedereen heeft mij op een aangename manier les gegeven en alles zodanig uitgelegd dat ik met alles direct weg was, alles ook op een rustige manier uitgelegd en voldoende geduld gehad als het met een bepaalde oefening wat minder ging.
Super leuk en vlotte lesgevers echt een aanrader Tot binnen 2 jaar
Ik heb motorrijles gevolgd bij Fury. Drie lessen kreeg ik van Rob, één van Marcel. Beide ontzettend vriendelijke, geduldige, joviale, en bovenal bekwame instructeurs. Toen ik in de tweede les vanwege de kou een pijnaanval had in mijn vingers, leende Rob me zijn onderhandschoenen en wachtte hij geduldig tot het weer ging. Bij de laatste les - die net voor het examen - was er een miscommunicatie tussen mezelf en het onthaal van de rijschool, waardoor ik een halfuur later aanwezig dacht te moeten zijn. Marcel heeft toen zijn eigen middagpauze opgeofferd om met mij de verloren tijd goed te maken. Wat betreft het leren rijden op zich, gaven beide instructeurs handige tips & tricks die met weinig verandering een hele verbetering opleverden in rijtechniek. Ze waren ook deskundig genoeg om allerhande vragen die ik had te beantwoorden. Zenuwen die je misschien zou kunnen hebben, zullen ook snel verdwijnen, want Rob en Marcel zijn heel joviaal en gezellig, dus de rijlessen waren zeker ook voorzien van de nodige hoeveelheid humor. Alles bij elkaar sluit ik af met te zeggen dat Fury voor motorrijles absoluut een aanrader is. De rijlessen zijn fijn en toch efficiënt, waardoor ik van de eerste poging geslaagd was.
Positief
Ik heb in totaal 3 verschillende instructeurs gehad, alle 3 toppers! Iedereen was super vriendelijk en ik heb mijn rijbewijs dus ik ben blij.
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven