Een heeft goede ervaring gehad. De instructeurs zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. Ik had een makkelijk beheersbaar voertuig en kreeg ook van iedereen tips hoe ik het nog beter kon doen.
Ze zorgen ervoor dat je met de beste kansen aan je examen kan starten.
İk had geen ervaring met een motor maar binnen 12 uur rijles, ben ik voor de eerste keer geslaagd. (Parkoer & openbaar) dus het was heel goed en leuk met vol ervaring opgeleid, als ik nog andere rijles zou volgen zal ik zeker nog is langskomen, Furry Rijschool ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Planning is top, informatie/hulp die je krijgt is top en de instructeurs zijn allemaal toffe en geweldige mensen!
Alles correct en zeer professioneel
ZEER INTERESSAND EN OPFRISSEND
Professionele instructeurs
De lessen werden op een professionele, persoonlijke en warme manier gegeven. Aanrader
Zeer goede lessen met duidelijke uitleg en tips. Ook waren de mensen zeer vriendelijk en hielpen je verder als je vragen had.
Op een tijdspanne van 10 dagen heb ik vier en rijlessen gekregen van in totaal 8 uur en heb ik mijn examen maneuvers als op de weg succesvol afgelegd . Dank aan de top instructeurs Jan en Tony, Marc. en Rudy. Ook al moest ik hiervoor 1 uur rijden het was meer dan de moeite waard.
De instructeurs nemen echt de tijd tijd om de mensen op een goede en correcte manier hun lessen te geven
Ik heb reeds mijn rijbewijs C behaald met vak bekwaamheid t leek een big deal maar uiteindelijk viel het reuze mee want ik was er bij alles voor de eerste keer door ik ben heel blij over de manier van lesgeven t kan bijna niet beter! echt een top ervaring ik ga ook voor mijn CE trekker oplegger! Echt een top ervaring!
Heel leuk, leerzaam traject om met de motor te leren rijden. Na de eerste les kon ik al niet wachten op de volgende lessen.
Je krijgt hier echt wel waar voor je geld instructeurs zijn 1 voor 1 topmensen die hun job(passie) met veel liefde doen
Van leren rijden met de motto tot weten wat je aan het doen bent!
Zeer vriendelijke opleiders. Zeker een aanrader. Maar aan het onthaal hebben ze mij gezegd dat 6u opleiding genoeg was , na mijn opleiding van 6u mocht ik geen parcour examen afleggen omdat mijn 6u opleiding niet genoeg was. Ze hebben niet kunnen zien dat mijn vorige 9u opleiding juist 2 weken terug vervallen was. Dus moest ik nog extra 6u les volgen.
Op een week tijd heb ik mijn C1 rijbewijs gehaald bij rijschool Fury. Drie weken geleden volstond één telefoontje en één e-mail om alles te regelen. Alles is tiptop georganiseerd. Je gaat naadloos van de ene instructor naar de andere. De instructors die ik heb gezien waren allemaal super professioneel. Op een tijdspanne van 8 dagen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Dank Rudy, Marc, Tony en Jan!
Zowel voor rijbewijs D als C telkens positieve ervaringen. Duidelijke richtlijnen, instructies en tips waardoor je elke les weer wat bijleert en zefzekerder wordt.
Idem
In 8 dagen tijd mijn volledige 12 uur les en examen gehad voor rijbewijs A. Direct in 1 keer geslaagd voor zowel het privé terrein als openbare weg examen. Ik had de volledige 5 sterren willen geven maar omdat ik tijdens een volledige les op de openbare weg problemen heb gehad met het communicatiesysteem geef ik er toch 4 omdat dit voor redelijk veel stress gezorgd heeft tijdens het rijden. Op dat na een prima ervaring gehad hier.
Ik zou het iedereen aanraden ik heb mijn a1 gedaan daar vriendelijke mensen leggen alles goed uit ge kunt er een praatje mee maken zijn geduldig echt top instructeurs
Ik voelde mij meteen op mijn gemak door de aangename sfeer en de geruststelling van de instructeurs. Zeer professionele aanpak van begin tot einde.! Ook aan het onthaal, ze zijn zeer vriendelijk. Resultaat meteen geslaagd voor beide motor examen door die positieve vibe in het algemeen!
Spijtig dat ik 6 verschillende instructeurs gehad heb.
Voor kleine mensen zijn de motors niet laag genoeg. Waardoor die mensen amper kans krijgen om voor hun rijbewijs te kunnen gaan.
Gewoonweg een echte aanrader ! Top lesgevers! Zeer flexibel in afspraken!
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven